Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודו שזה נשמע דרמטי וגרם לכם להיכנס לשרשור, נכון?

אז האמת היא שזה לא כזה דרמטי כמו שזה נשמע, אבל חשוב לי שתדעו.

במשך השלוש שנים האחרונות היה לי די הרבה זמן פנוי שבא לידי ביטוי בעיקר ברביצה ממושכת מול המחשב ושריצה בפורום הנהדר הזה (ותכנונים על המגבר \ סאב \ רמקול הבא).

עכשיו, כשהחלטתי לקחת את עצמי בידיים ולמלא את המשאלה של אימי הפולנייה ולהתחיל ללמוד, נוכחתי לדעת שהזמן הפך להיות מצרך יקר, והמושג "זמן פנוי" כנראה הולך להתפוגג מהלקסיקון שלי, לפחות למשך השנה הקרובה.

מה שאני בא להגיד הוא שאני לא עוזב את הפורום, אלא פשוט אהיה בו קצת פחות. אולי כל יום חצי שעה, אולי כל יומיים 5 דקות ואולי רק בסופי-שבוע. אני מתנצל שכבר לא אהיה זמין כל כך לכל השאלות בהודעות הפרטיות או לפתור עניינים טכניים באותו הרגע.

רק כדי לחדד, דברים ספציפיים הקשורים לענייני פורום אודיו ניתן לפנות לדני, עופר, איטסיק או אלי אם זה לא דחוף. בכל הקשור לעניינים טכניים ניתן לפנות גם לכל אחד מהמנהלים הכתומים.

יאללה, זזתי לפתור וקטורים ברעל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קודם כל שתצליח!

אתה יכול בין היתר להיות גאה בעצמך - הגעת לרמה גבוהה מאוד בעולם הסאונד בכלל והרכב בפרט

וזה באמת דבר גדול

יש עוד דברים בחיים,הרבה אנשים קופצים כשומעים על מערכת טובה (לפני שהתרשמו כמובן) וישר זורקים "למה זה טוב"

"תמצא בחורה טובה במקום להתעסק בשטויות" וכל מיני ביטויים שאתם מן הסתם מכירים

חלק מהאנשים הנ"ל (שהרגשתי שיש עוד עם מי לדבר) לקחתי לרכב ככה בכיף רק שיבין למה זה טוב ומה זה תורם

אני יכול רק להגיד שלא היה אחד (לא טעיתי) שלא שינה את דעתו אחרי ששמע התרשם והבין למה שהתכוונתי

וגם אם אחרי זה עלו בגמגום כל מיני תירוצים כמו "זה נשמע נהדר באמת אבל מדובר בהמון כסף" הסברתי די בסובלנות שלב שלב מה עלה כמה עלה ולמה זה היה כדאי

אני יכול (בלי להשתחצן) יכול לספר לכם על הרבה אנשים ששדרגו למערכת נורמלית אחרי שהבינו ונכנסו לעולם אחר ממה שהכירו

והיום הם יותר ממאושרים

זה לא תחליף לאשה,זה לא יביא לך בית ולא ישלם בסוף החודש במכולת

אבל זה יתן לך הרגשת חלום שיכולה להפוך למציאות בכול רגע (בתיאוריה... אני לא לוקח טריפים :-))

וזה שווה את הכול

לדעתי אנשים כאלו הם הם המבינים באומנות אמיתית - הרבה יותר מתמונה מפגרת שנראת כאילו ילד בן שנתיים זרק עליה צבע

לאיתמר,סטיתי הרבה מהנושא אבל רק על מנת להבהיר לך את המשמעות שלפחות אני רואה לגביך

לדעתי מי שיכול להרגיש באמת ולהתחבר למוסיקה בצורה אבסולוטית - זה אדם שיש לו עומק - הרבה יותר מהרבה פרופסורים אחרים שפגשתי בעבר

בברכה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

בהצלחה , חייב לציין שאתה אחד המנהלים הטובים כאן :wink:

פורסם

עם דרמטיות שכזו, הייתי הולך דווקא על לימודי משחק וקולנוע.. :-)

איתמר, אני מאחל לך הצלחה רבה בלימודים, בטוחני שתשקיע בלימודיך כשם שהשקעת כאן.

בתירגומים נפלאים, בעזרה טכנית, בהעברת ידע, בביקורות מצוינות ואובייקטיביות, בניהול נאות ומקצועי, אתה אכן נכס לפורום.

:mm_shocke:mm_blush:

פורסם

המון הצלחה בלימודים איתה.

אתה תחסר פה ...:bigcry:

ואל תשכח כמה כללי אצבע שיישמת פה !

למשל, אם קונים ציוד טוב מייד חושבים למכור אותו...:wink:

פורסם

איתמר

עם לוקח לך כל כך הרבה זמן לפתור ווקטור בתורת הקוואנטום אולי אתה צריך ללמוד משהו אחר :-P

אתה תמיד יכול להעתיק ממתן :-P למרות שהוא נראה לי מהסוג שזורק מחדדים על אנשים בכיתה במבחן פסיכומטרי בשביל להעלות את השקלול...

בכל מקרה - תדאג ללמוד משהו שאתה אוהב ורוצה לעסוק בו, אחרת אל תבזבז לעצמך את הזמן.

אלא אם כן אתה מאמין שבתחומים שתעסוק בהם תואר הוא יתרון מובהק ולכן לא משנה איזה העיקר שיהיה אחד.

בהצלחה - תשקיע במה שחשוב בכדי שסטארלט שלך יום אחד תהפוך לקאמרי.

ואל תדאג - אתה תראה שלימודים קשים ככל שיהיו - לא מבטלים חיים ותשוקות אחרות - אז תפסיק ל@$# ת'שכל על פרידה!

:lol:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

איתמר אחח איתמר , רק אתמול שאלתי את עצמי " מה זה איפה איתמר ? כבר כמה ימים שאין אף תגובה אולי קרה משהו "

שיהייה לך המון הצלחה בלימודים

וחסר לך שלא נראה את תגובותך מדיי פעם , אהה תזהר !

פורסם

לא לא - אמא פולניה תגיד "אני תמיד רציתי רופא עו"ד טייס"

למרות שהבן שלה הולך להיות ביו-טכנולוג

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...