Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גלגל מרעיש - פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 205 שנת 88 1400

הבעיה החדשה היא כשאני עולה על מדרכה לדוגמא(זה בא גם בבורות או במפרים)יש רעש שך נקישות מכיוון הגלגל הימיני קידמי.

הרעש דומה לרעש של נקישה של ברזל בברזל?

מה יכולה להיות הבעיה ומה עלות תיקון שלה?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

חופש באי אלו מרכיבי המתלה/היגוי. גומיות שהתפוררו/נקרעו, תפוחים חופשיים, כריות בולם ועוד.

יש לבדוק חופש וסימנים ויזואליים באיזור החשוד. מי שמכיר את הרכב טוב סביר שיעלה על זה בקלות.

פורסם

אמרו לי יכול להיות הגומיה של התפול או משהו כזה.

כמה יכולה לעלות לי גומיה חדשה והעם אני יכול להחליף לבד?

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לפותח השרשור, tommeiri0502 התכוון למוט ייצוב תחתון שמחובר למתלה עם שיכוך של גומי בכל נקודת חיבור וגם אופצייה נוספת שהוא התכוון היא התושבות של הבולמים.

אז מה הקשר למערכת בלמים שהחלפת?!

פורסם

סליחה לא שמתי לב.

יש לי שאלה: כול החלקים של הפרונט שלי בעייתים גם בולמים גם ציריות ולא יודע איזה עוד חלקים יש שם, כמה יעלה לי לסדר את כול הפרונט(נצא מנקודת הנחה שהכול גמור)?

פורסם

החשוד הראשון - משולשים.

אח"כ - מוטות קישור בין אנטירול לבולם.

גם גומיות האנטירול חשודות, וגם התפוחים (בטח לא גומייה. גומייה לא עושה רעש של ברזל).

אתה לא רוצה לדעת כמה עולה הח' כל רכיבי הפרונט, וזה משתנה במאות אחוזים בהתאם למקור החלפים (מקוריים/תחליפיים ומאיזו ארץ).

למה שלא תעלה את האוטו על ליפט במוסך שיבדוק את זה?

פורסם

אני מפחד מתוצאות הבדיקה.

אני מרגיש שבהאצה של הרכב ככול שהאצה יותר חדה המשיכה לצד ימין יותר חזקה.

בדקתי לחצי אויר וכול הקטע עם הצמיגים הכול תקין.

וגם הרעשים בעים מגלגל ימיני קידמי.

מה יכולה להיות הבעיה?

מה עלות תיקון?

פורסם

אם אכן גומיות מוט המייצב קרועות אז שים לב שיתקינו את המקורי המותקן אצלך.

ישנם מספר סוגי גומיות עם צבע יחודי לגומייה.

לפי מה שאני זוכר אז אצלך ברכב צריכות להיות גומיות סיליקון שקופות ולא ירוקות או כחולות.

פורסם

אוקיי תודה רבה לכול העונים אני יבדוק את זה.

עכשיו זכור לי גם שהתפוררה אצלי גומיה בבולם.

זה רציני?

איך אני יכול לבדוק עצמאית עם הבולמים שלי בסדר?

היו כמה אמרו לי תעלה על במפר משהו כזה, אני רוצה לדעת עם יש דרך לבדוק את הבולמים לבד?

הרעש היה עוד לפני זה

ועם כן מה עלות תיקון של זה?

פורסם

יותר מידיי דיבורי סרק. חבל על הזמן שלך. תצטרך לגשת למוסך או למכון פרונט לבדיקת העניין.

בדיקת הבולמים בגדול- לוחצים חזק בכל צד ורואים אם הרכב מקפץ למעלה ולמטה או שהנדנוד מסתיים מייד. נדרש מעט נסיון בכדי לדעת מה מצב הבולם לפי מה שרואים.

• תוכן חדש...