Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6480 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בחורה בת 28 וחושבת לקנות רכב. התקציב שלי הוא בערך 40-45K. אני אצטרך לנסוע כל יום בערך 100 ק"מ מחוץ לעיר אבל בדרך שהיא מעט מעט הררית (בקעת הירדן). הייתי רוצה לקבל קצת מידע על יונדאי גץ שנת 2005/2006. הבנתי שצריכת הדלק שלה גבוהה, עד כמה זה משמעותי? האם הטיפולים שלה זולים יחסית? ובכלל מה דעתכם על הרכב הזה.

:roll::roll::roll:

תודה רבה,

אנה

פורסם

עבורך צריכת דלק זה אמור להיות משמעותי, אבל עדיין תלוי עד כמה חשוב עבורך,

אם זה חשוב אז לא היתי ממליץ לך עליו, ובכללי אני מאוכזב מהאוטו הזה לא מצאתי בו שומדבר טוב,

החלקים לא יקרים אבל ירידת הערך של יונדאי היא מהירה.

פורסם

אני ממש לא הייתי ממליץ לך להתקרב ליונדאי גץ היא אחת האכזבות היותר גדול שחוותי.

יש לנו את הרכב (ליסינג) למזלנו הוא לא שלנו אך הוא בזבזן גדול של דלק

(עם רגל קלה 1/11 טיפה לוחצים וזה הופך ל 1/8)

לא נוחה, לא מפנקת.

בקיצור אכזבה גדולה.

הייתי ממליץ בחום לחשוב בכיוון דייהטסו סיריון / מזדה דמיו / הונדה ג'אז .

אלו רכבים אמינים וחסכנים.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

היונדאי קנתה לעצמה שם של בולעת דלק סדרתית בגלל הדגמים האוטומטיים הראשונים שנמכרו עם מנוע ה1300 סמ"ק. הדגמים האלו בהחלט לא מצטיינים בתצרוכת הדלק שלהם שהיא בינונית ומטה.

בסוף שנת 2005 (או שזה היה בתחילת 2006? לא זוכר במדויק) הוחלף המנוע הבעייתי של הגטס במנוע 1400 סמ"ק ובוצע גם עדכון קל לגיר. תצרוכת הדלק של הרכב השתפרה בצורה משמעותית לאחר השינוי הנ"ל אבל כמובן שהדעות הקדומות של השוק הישראלי לא השתנו.

בסך הכל מדובר במכונה אפורה ובינונית שעושה יופי של עבודה בהעברת נוסעים ממקום למקום, ללא שום יומרות נוספות. הדגם הבסיסי שנמכר לחברות ליסינג אכן לא מאובזר ומפנק אבל הדגמים שנמכרו לשוק הפרטי מאובזרים קצת יותר ובהחלט מציעים איכות חיים סבירה. בקיצור, אם את אכן בוחרת בגטס נסי לבחור רכב עם המנוע החדש וברמת האבזור הגבוהה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לחברתי יש יונדאי גטס צמוד. שנת 2006 22000 קמ. הרכב עולה יפה לאריאל, תצרוכת 1ליטר\10 קמ . רכב לא נוח ונסיעה למרחקים מעייפת. יש לציין שהיא נהגת מאוד זהירה ורגוע. היא חולמת שיתנו לה מאזדה 2 ואם לאו - שישלמו אחזקת רכב ואז תוכל לקנות רובר.

• אחראי פורום
פורסם

בסוף שנת 2005 (או שזה היה בתחילת 2006? לא זוכר במדויק) הוחלף המנוע הבעייתי של הגטס במנוע 1400 סמ"ק ובוצע גם עדכון קל לגיר. תצרוכת הדלק של הרכב השתפרה בצורה משמעותית לאחר השינוי הנ"ל אבל כמובן שהדעות הקדומות של השוק הישראלי לא השתנו.

ידוע ומעצבן עד כמה שהשוק הישראלי מקובע ומונע מסטיגמות (מי כמוני עם האלפא חש את זה טוב),

אבל במקרה של הגטס הסטיגמות עליה לא כ"כ רחוקות מהמציאות.

אני כבר כמעט 3 חודשים ו-7000 ק"מ עם גטס חדשה לגמרי, ועפ"י הסיכומים שמגיעים מ"פז",

ממוצע הצריכה הוא 1:9.5. ומדובר בנסיעות רגועות לרוב (היא לא מפתה ללחוץ עליה :| ) וכבישים פתוחים.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לחברתי יש יונדאי גטס צמוד. שנת 2006 22000 קמ. הרכב עולה יפה לאריאל' date=' תצרוכת 1ליטר\10 קמ . רכב לא נוח ונסיעה למרחקים מעייפת. יש לציין שהיא נהגת מאוד זהירה ורגוע. היא חולמת שיתנו לה מאזדה 2 ואם לאו - שישלמו אחזקת רכב ואז תוכל לקנות רובר.[/quote']

אוטומט או גיר רגיל?

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם
רכב עם צריכת דלק גבוהה וקיימות חלופות טובות יותר.

אוטומט או גיר רגיל

פורסם
אוטומט או גיר רגיל?

אטומט. בעיר עושה 1:6 בדרך מתל אביב לאריאל ובחזרה - 1:10. אגב ביום שלישי כנראה נצטרך לנסוע ברכב זה מאריאל לבית שאן דרך בקעת הירדן כי את הונדה שלי עדיין לא קיבלתי. יש שם עליות מאוד חדות בדרך חזרה - אדווח איך הגטס יסחוב.

פורסם

ד"ר

כשרושמים 1 ל10 זה נשמע סביר

כעת 1 ל- 6 זה כבר נשמע להתרחק ומהר מהזללן

מקווה שאיני טועה כשאני מביא בחשבון אפשרות לקנות גטס גיר רגיל

אני מעדיף פונטו אך אקח מה שיבוא קודם

פורסם
חפש לך פונטו שמורה,עדיף עם גיר רגיל או אפילו הרובוטי

רכב הרבה יותר מהנה,חסכוני ונוח מהגטס.

בעיקרון זה מה שאני מחפש

עדיפות לגיר רגיל (תצחקו, אך אינני יודע לסוע על גיר אוטמטי , לאחרונה נסעתי על פונטו חדשה יחשית ושוב האוטמט בעיה -הרבהפעמים חסר כח ואינני אוהב זאת)

• תוכן חדש...