Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה סיויק VS מאזדה 3

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני עם פיאט פונטו XTZ 98 כבר 6 שנים ואני מתכנן להחליף אותה בעוד חצי שנה +-

כרגע מה שאני מחפש זה רכב חזק יותר, אמין(!!!!!!!!!!!!!!!), חסכוני בדלק, נח ומהנה לנהיגה, ולא יקר מדי לאחזקה.

התקציב שיעמוד לרשותי יהיה בסביבות 50-65 וכרגע שמתי עין על 2 דגמים, הונדה סיויק ומאזדה 3.

מה לדעתם רכב יותר מוצלח ומתאים יותר לקריטריונים?

כמו כן אשמח לשמוע כל הערה על אחת מהמכוניות

תודה

פורסם

הסיויק היא מאוד אמינה ומהנה, והמאזדה גם, האחזקה קצת יותר יקרה אצל הסיויק אבל תיקח

בחשבון שלבטח מאזדה יותר יקר, ובכלל לא אהבתי את הנוחות שלה.

פורסם

קודם כל תודה רבה על העזרה אחי אבל!! מה זה רק תגובה אחת????

בחייאת חברים אני בטוח שאתם יודעים הרבה יותר תעזרו לי קצת

פורסם

ההונדה סיוויק יותר מרווחת חיסכונית אמינות מוחלטת, לא נוחה.

המאזדה מודרנית יותר אחיזת כביש מעולה ביצועים פחות טובים מהסיוויק.

למרות היתרונות הייתי מעדיף את המאזדה בגלל האחיזה וההרגשה של רכב חדיש יותר.

פורסם

זה שלרכב יש יותר כ"ס לא אומר שהוא מהיר יותר

שני המכוניות פחות או יותר אותו הדבר במחינת ביצועים.

המזדה תהיה כמו שנאמר כבר יותר נוחה,יותר מודרנית ורכב טוב יותר באופן כללי.

היא דיי צפופה,במיוחד לאנשים גבוהים,באופן כללי חבילה דיי טובה,חסכונית בדלק היא לא אבל גם הסיויק לא בדיוק מצטיינת בחסכון בדלק.

השאלה היא האם יש לך צורך ברכב משפחתי ואם לא אולי שווה לשקול סופר מיני שתהיה חסכונית יותר בדלק ומהנה יותר בנהיגה ואחזקה כללית

פורסם

בתקציב של 65 אלף תוכל להביא סיוויק עד שנת 04 בלחץ (מיד פרטית כמובן) , בליסינג תמצא אפילו פחות אך לא הייתי ממליץ לך כלל וכלל להתעסק.

ולפי המלצתי - סיווק יותר יקרה בהחזקה ובטיפולים ממאזדה אך יותר עדיפה בהרבה , היא חסכונית בהרבה מהמאזדה 3 , המאזדה 3 גועל נפש של רכב , לפני כשבוע נהגתי על אחת כזו לשבוע בשנתון 2006 וממש התאכזבתי היא אלכוהליסטית בצורה מוגזמת ביותר וממש לא סוחבת לעומת ההונדה , ללא ביצועים כמו של ההונדה , לא נוחה כמותה בגרוש.

לכל ה"מבינים" למינהם בתגובות מעליי שטענו שהביטוח של מאזדה יותר יקר טועים בהחלט , הונדה מאד גניבה ותלוי מאד באיזה איזור אתה גר , אם אתה מאיזור דרום ישחטו אותך בביטוח עד שעדיף לך לרדת מקניית הרכב , אם אתה מאיזור אחר יהיה הפרש מאד משמעותי.

לדוגמה אמיתית , במושב להבים בדרום (נמצא כליד רהט מקום של בדואים בנגב המודע לגנבי מכוניות גדולים) המון חברות ביטוח לא מבטחים הונדות ביכלל , ואלו שכן מגיעות למחירים בשמיים.

נ,ב

אני נהג על סיוויק 05 ואני מרוצה ממנה עד לשמיים.

"הפחד הוא רק תחושה , האומץ לנסות זו המעלה."

• תוכן חדש...