Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6487 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי את כל התכונות שלו, אבל יש משהו מבלבל:

יש 6 יציאות: 2 קדמי, 2 אחורי, סאב וסנטר. (יציאה אחת לסאב ואחת לסנטר)

בניגוד הם מציינים כי ניתן לעשות קרוס של באס, מיד וטרבל.

האם ניתן להוציא (לטובת סט קומפוננט 3WAY) יציאות זהות (כמובן בסטריאו) עבור 2 מידבאסים מיציאות הסאב והסנטר, כאשר המיד ריינג' יוצא למשל מיציאת האחוריים והטרבל מהקידמיים?

כל זאת בהתחשב בכך שב HU שלי יש יציאה נפרדת לסאב, אין צורך בסנטר, ואני מתלבט בסוגייה זו כדי להחליט אם להזמין את המוצר או לא. הכוונה העיקרית היא לעבור לסט 3WAY מלפנים בהגברה אקטיבית.

כל המלצה והכוונה יתקבלו ברצון.

מתחדשת*

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מכיר את הגרסא הישנה יותר שלהם שאין בה קרוסים בכלל.

לגבי הגרסא השניה - אם יש אפשרות לעשות כזה דבר אז זה צריך להיות כתוב במדריך.

בכל מקרה אם יש את האפשרות הזו אז מבחינתי זה הדבר הבא.

אני אבדוק את זה ברגע שיהיה לי זמן - אני אנסה לבדוק באתר שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

Crossover TypeWay adjustable w/ Subwoofer 3-

Front/Rear/Center: High-Pass / Band-Pass / Low-Pass

Subwoofer: Low-PassCrossover Frequency62 steps between 50Hz-10kHz

זה בעצם החלק ה"מעניין".

מתחדשת*

פורסם

נראה סה"כ שהוא יכול לעשות LPF לסאב או לתחום הנמוך יותר נכון החל מ10 קילוהרץ עד 50 הרץ שזה מראה על גמישות שתספק כל סט שלושה חלקים כלשהוא.

מה התחום של הבנדפאס למיד?

מה התחום לHPF?

זה רק הולך ונהיה מבחינתי יותר ויותר משכנע לקנות את המוצר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רק אל תשכחו שהוא לא שולט 4 חלקים. רק שלושה פלוס סנטר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ממש נורא - פשוט איום ונורא!

:-P

אי אפשר לפצל את הRCA לסאב ולשלוט בו דרך המגבר (ולהשתמש ברימוט באס של המגבר ולא של הקוסם) :-P

אליקו - פאדיחה, זה לחבר את השלט של הבאס רימוט לערוץ של הטוויטרים!

Pioneer TS-X150

פורסם

אז לפי הבנתכם הוא יכול לשלוט 3WAY קידמי? משמע סטריאו למיד באסים+ סטריאו למידים+ סטריאו לטוויטרים?

מתחדשת*

פורסם

ברור שעדיף לקנות HU נורמלי.

אבל זו בדיוק הבעיה - שלא תמיד ניתן מסיבות כאלו ואחרות וגם מסיבות של מחיר למען האמת.

סה"כ יש רכבים שיש בהם מערכות OEM ואנשים לא תמיד ימהרו להחליף אותן מהעדפות כאלו ואחרות. (אבא שלי למשל)

בנוסף לזה אני אתן לך דוגמא קלאסית - אנוכי.

יש לי רכב חברה - הרכב חברה מכיל בתוכו HU שהוא לא OEM אלא HU סטנדרטי, אני יכול כרגע לרכוש HU סטנדרטי שיעשה את מה שאני מחפש בלי הרבה בעיות, אבל החוזה שלי יגמר תוך שנתיים ובזמן הזה יקח לי משהו כמו עוד שנה לאסוף חלקים.

אני לקוח בחשבון שהרכב הבא שלי גם יהיה רכב חברה ואני באמת רוצה לעשות שינויים מינמליים - אם אני אקח רכב חברה שתהיה בו מערכת OEM אני לא ארצה לשנות אותה. אז אולי מראש עדיף לי כשיקול לקחת מוצר כמו הרוקפורד ולהעביר אותו מרכב לרכב בלי יותר מידי בעיות.

סה"כ מוצר באמת נהדר - ובתור אדם שממש אבל ממש לא אוהב מוצרים של רוקפורד למרות כל ההמלצות העיוורות עליהם כאן בפורום - זה באמת מוצר אגדי.

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אלו דברים שלא חשבתי עליהם את האמת.

לגבי מחיר, עם המחיר של הרוקפורד לא השתנה אז כן ניתן בכסף הזה לקנות HU נורמאלי, ולחתוך את הוופר והסאב דרך הקרוסים במגבר.

לפי דעתי (עם דגש)

לנסות לבנות מערכת טובה עם HU מקורי זה בזבוז זמן וכסף לא קטן, ה HU המקורי תמיד יהוה צבר בקבוק במערכת ולא יהיה ניתן להגיע לתוצא הרצויה.

פורסם

ההבדל היחידי הוא שפה מדובר על המכשיר עם קרוס אקטיבי מלא עם תלילות משתנה ושיטות שונות(לינקוויץ' ריליי ובאטרוורת').

אקולייזר גרפי מצויין לכל אלמנט!

טיים אליימנט מלא.

וכל זה ניתן לחבר לHU המקורי של הרכב או לכל HU אחר.

נכון להיות, שום HU לא נותן את מה שהמכשיר הזה נותן.

מכשיר מצויין.

למרות שאם תשאלו אותי, הייתי לוקח את הDQXS של אודיוקנוטרול על פני המכשיר הזה והמחיר הוא לא רחוק.

under construction..

פורסם
אדי אלו דברים שלא חשבתי עליהם את האמת.

לגבי מחיר, עם המחיר של הרוקפורד לא השתנה אז כן ניתן בכסף הזה לקנות HU נורמאלי, ולחתוך את הוופר והסאב דרך הקרוסים במגבר.

לפי דעתי (עם דגש)

לנסות לבנות מערכת טובה עם HU מקורי זה בזבוז זמן וכסף לא קטן, ה HU המקורי תמיד יהוה צבר בקבוק במערכת ולא יהיה ניתן להגיע לתוצא הרצויה.

אתה תתפלא עד כמה המכשיר הזה איכותי והוא לא מהווה שום צוואר בקבוק - לפחות לא לאוזן אנושית.

אתה מוזמן להשמעה במפגש הבא שאני מתכנן להגיע אליו עם הרכב של אבא שלי רק כדי לאנשים את היכולת לטעום מה ניתן לעשות עם תקציב דל יחסית בשביל לקבל מערכת ברמה באמת טובה אולי אפילו ברמה גבוהה.

וגם כדי להראות התקנה יפה של רוני ובשביל לתת לאנשים לשמוע קצת את הסאב אסאסין של AA - במקום להמליץ על מוצר רק על גבי הפורום אני גם רוצה לתת לאנשים את ההזדמנות להתרשם עם האזניים ולהבין שאני לא ממליץ כי יש לי אינטרס אלא בגלל שאני באמת מאמין במוצר.

הרקופורד הזה מדהים לדעתי וזה דרך אגב משהו שאני קניתי בחו"ל.

Pioneer TS-X150

פורסם

מאחר והאות שהרוקפורד מוציא לסאב - מונו לא ניתן לפיצול

לכן שאלתי האם ניתן לקבל מיציאת הסנטר את תחום התדרים שיוצא מיציאת הסאב, וכך לקבל כביכול סאב בסטריאו (שבפועל ילך לזוג מידבאסים.

מתחדשת*

פורסם

כמה חבל!

בדקתי את המדריך של המוצר ולצערי בקרוס 3-WAY הכוונה היא לסאב ובי-אמפינג מלא ולא למערכת 3 WAY מלאה.

אי אפשר לפצל את היציאה של הסאב לסנטר.

חבל - מוצר נפסל לשימוש מבחינתי.

הלאה בחיפושים מייגעים למוצר בעלות נורמאלית שהוא לא אלפיין לשם שינוי.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...