Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצמד מחליק - איביזה 92.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החלפתי קלאצ' לפניי כשבוע ושמתי לב שהוא עדיין מחליק בניסיון כשמזנקים מהמקום יש מעין ויברציה קלה לכמה שניות ואחר כך הרכב נע. ממה יכול לנסוע הדבר אותך ממפלג שנוזל ממנו שמן בצורה יחסית רצינית? החור שבו עושים כיוון הצתה ממש נימצא מתחת לנזילה. במידה ואתקן את הנזילה הזו לאחר זמן יפסיקו ההחלקות?

פורסם
שלום לכולם.

ממה יכול לנסוע הדבר אותך ממפלג שנוזל ממנו שמן בצורה יחסית רצינית? החור שבו עושים כיוון הצתה ממש נימצא מתחת לנזילה. במידה ואתקן את הנזילה הזו לאחר זמן יפסיקו ההחלקות?

באיזה שפה זה?

נסיתי באמת שניסית להבין אבל לא הלך לי.

בכל אופן הויברציה בהתחלה לא מעידה על קלאץ מחליק..(אולי מייסב לחץ גמור, דווקא)יש לך משהו אחר שיוכל להעיד על החלקת הקלאץ?

חדירת שמן לתוך גלגל התנופה בהחלט עלולה להוביל להחלקת הקלאץ..

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

"כשמזנקים מהמקום" הכוונה ל"פתיחה"/"פרפור" או תחילת נסיעה כמו בן אדם?

שנית נסח את ההודעה מחדש, בעזרת סימני פיסוק מינימליים, והשתמש בתצוגה המקדימה לפני שאתה מפרסם את ההודעה, כדי לעבור עליה, על מנת שנוכל להבין ולעזור.

פורסם

חברה אני מצטער על הניסוח הקשה. (השעה הייתה מאוחרת).

בקיצור כאשר אני עומד ברמזור לדוגמא ורוצה להאיץ ברכב רועד מעוד לכמה שניות ואז אפשר להמשיך בנסיעה.

הדבר מזכיר קלאצ' מחליק. מעל גלגל התנופה יש את המפלג והוא נוזל אפשר להגיד ישר לתוך גלגל התנופה.

החשד שלי שזה בגלל השמן כי את הקלאצ' החלפתי ממש לפני זמן קצר.

השאלה שלי שאם אני אסדר את הנזילה מאיזור המפלג הקלאצ' יחזור לעצמו או שיתייבש או משהו בסיגנון!?

פורסם

אם המצמד התמלא בשמן רק אלוהים יחזיר אותו למצבו המקורי.

הוצעו בעבר כל מיני טריקים כאלו ואחרים, בין השאר טבילה בקולה, חימום עם מבער ועוד. היעילות נמוכה ככל הנראה.

• תוכן חדש...