Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופל לא נשארת חייבת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופל מציגה גרסת OPC לקורסה.הרכב שמטרתו להתחרות ישירות בקליאו ספורט

וב-206RC קיבל מאופל מנוע מוגדש רב עוצמה 1.6 ליטר המפיק 175 כ"ס!!!.

את המיאוץ למאה הקורסה מסיימת ב-7.9 שנ' בדרך למהירות מירבית של 225 קמ"ש.

Opel_CorsaOPC_6414.jpg

הקורסה לא לבד,שכן פורד שולחת רמזים בעזרת רכב תצוגה העונה לשם

FIESTA Rallye concept.הרכב מרמז על פיאסטה RS שלפי פורד אם יוחלט על יצורו יראה אור ב-2004.הנתונים מרשימים ופורד הצליחה ממנוע 1.6 Duratec שלה לשאוב 200 כ"ס!!!.נתונים שלפי פורד ישלכו את הרכב ל-100 קמ"ש ב-6 שנ'! ומהירות מירבית מוגבלת בסביבות 230-240 קמ"ש.הרכב עשוי גם להחליף את הפוקוס במירוצי הראלי.

(תמונה למטה)

גם היפנים לא נשארים חייבים וחוץ מגרסת 150 כ"ס ליאריס TS מוצגת גרסת EVO לקולט החדשה של מיצובישי.נתוני מנוע אין (לפחות לי),אבל אפשר לסמוך על מיצובישי ששום רכב שלה לא נשא את השם EVOLUTION לחינם (למרות העיצוב הנורא של הקולט).

ae_Mitsubishi_Colt_732_6420_01.jpg

פיז'ו 206RC. מ-0 ל-100 ב-7.5 שנ' עד למהירות מירבית של 220 קמ"ש המושגים בעזרת מנוע 2.0 ליטר,180 כ"ס.

peugeot206rc.jpg

01.jpg

פורסם

6.9 0-100 ולא 7.9 כמו כן 1600 מוגדש!!!!!!!מיצר 175 סוסים

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מוגדרת בשלב זה כקונספט בלבד – אבל אפשר בשקט להמר שהיא תגיע לייצור.

במהרה בימינו, אך לא בארצנו :cry: .

מדליקה דווקא :!:

לאופל יש יציאות חביבות לאחרונה: אסטרה וזאפירה :shock:

OPC, ספידסטר ואסטרה DTM...

חבל ששמת את הקולט "EVO" באותו ת'רד וקלקלת אותו :wink:

תראו איך החישוקים שלה נראים כ"כ פיצפונים ("14 :?: ) ביחס למרכב...

גועל :x

איך הם העזו לשים עליה תג עם השם המהולל כל כך :?

מיצוב :!:

MCS 2008

פורסם
אפשר לסמוך על מיצובישי ששום רכב שלה לא נשא את השם EVOLUTION לחינם (למרות העיצוב הנורא של הקולט).

משום מה נראה לי שבמקרה הזה בהחלט מדובר בכבש בעור זאב (זאב עלק, בקושי צבוע :lol: ).

הקולט החדשה מכוערת, וטיפול ה"איוו" סתם ילכלך את השם ה"מחייב" אם היא אכן תהיה ספורטיבית כמו שהיא נראית (כלומר, בכלל ובשום אופן לא).

פורסם
אפשר לסמוך על מיצובישי ששום רכב שלה לא נשא את השם EVOLUTION לחינם (למרות העיצוב הנורא של הקולט).

משום מה נראה לי שבמקרה הזה בהחלט מדובר בכבש בעור זאב (זאב עלק, בקושי צבוע :lol: ).

הקולט החדשה מכוערת, וטיפול ה"איוו" סתם ילכלך את השם ה"מחייב" אם היא אכן תהיה ספורטיבית כמו שהיא נראית (כלומר, בכלל ובשום אופן לא).

אם אתה צודק,אני מוכר את ה-EVO7 שלי רק לאות מחאה (תן לחיות בסרט :wink: ).

בכל מקרה אני מאוד מאוד מקווה ! שהיפנים לא יוציאו את הגועל הזה לאירופה,הוא סתם ילכלך את הכבישים :cry: .

יש דברים לא פחות חשובים ממנוע (עיצוב ובחורות למשל :shock:).

פורסם
6.9 0-100 ולא 7.9 כמו כן 1600 מוגדש!!!!!!!מיצר 175 סוסים

צודק,תוקן (נתון 0-100 נבדק ונראה נכון לפי כמה אתרים),אולי אתה יודע אחרת.

פורסם

אם אתה צודק,אני מוכר את ה-EVO7 שלי רק לאות מחאה (תן לחיות בסרט :wink: ).

בכל מקרה אני מאוד מאוד מקווה ! שהיפנים לא יוציאו את הגועל הזה לאירופה,הוא סתם ילכלך את הכבישים :cry: .

יש דברים לא פחות חשובים ממנוע (עיצוב ובחורות למשל :shock:).

אני אספר לאתה יודע מי... :wink:

דרך אגב, היא בדיוק הלכה ואני עדיין כאן!!! אההההההההה!!!! :(

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
דרך אגב, היא בדיוק הלכה ואני עדיין כאן!!! אההההההההה!!!! :(

רוני

אתה מכיר את השיר?:"...סימן שאתה צעיר..." :lol:

את האמת אני חושב שבעבודה נטו שניכם ביחד עובדים כמו חיל בגימלים :? .

סתתתתתם... (העיקר שיש אינטרנט :shock: ).

פורסם
איזה יצירתיות, הג'אנטים של האופל נראים בדיוק כמו גרגירי שלג. 8)

דרך אגב,כל גרסאות OPC של אופל נושאות את אותם חישוקים:

Opel-Zafira-Turbo-OPC-125.jpg

Opel-Astra-OPC-100.jpg

וגם ה-Xtreme המפלצתית (בקוטר שונה :? ):

opelastraopc.jpg

פורסם

אני לא חושב שיש ממש למה לצפות מהקורסה המוגדשת, בכל זאת, אופל הם לא שיא הספורטיביות... כמובן אני לא מכליל את הספידסטר והאקסטרים.

פיאסקה ספורטיבית כמיראה תגיעה ליצור ותיהיה מהירה, במיוחד במסלול כי תיזקה לדיפרנציאל החדש של פורד שמצוי בפוקוס RS אך להנאה מרובה לא יהיה ניתן לצפות...

ה RS היכזבה....

פורסם
אני לא חושב שיש ממש למה לצפות מהקורסה המוגדשת, בכל זאת, אופל הם לא שיא הספורטיביות... כמובן אני לא מכליל את הספידסטר והאקסטרים.

פיאסקה ספורטיבית כמיראה תגיעה ליצור ותיהיה מהירה, במיוחד במסלול כי תיזקה לדיפרנציאל החדש של פורד שמצוי בפוקוס RS אך להנאה מרובה לא יהיה ניתן לצפות...

ה RS היכזבה....

קודם כל אופל היא חברה מאוד ספורטיבית,חוסר יבוא הדגמים הספורטיבים הוא כבר סיפור אחר.חברה שיש כמעט לכל דגם שלה גרסה ספורטיבית,היא בהחלט חברה ספורטיבית (יותר ממה שרב היצרניות יכולות להגיד על עצמן כיום).רק שתדע שמנסיון שלי עם אסטרה 1.6 ידנית,לאופל המשפחתית יש הרבה מה לתת גם בצד הניהוג והאחיזה (כמובן שיחסית לקטגוריה).ומה אם אסטרה קופה\קבריולט (OPC)?,מה עם הקליברה ז"ל? :cry: .

ווקטרה GTS,מנוע 3200 סמ"ק,211 כ"ס,7.5:0-100שנ'.

visual.jpg

visual.jpg

בנוגע לפיאסטה,לא קראתי את המבחן לפוקוס במלואו,אבל אם לקטנה הזו יהיו 200 כ"ס כל החסרונות (שאתה צופה) יעלמו בשבילי.

פורסם

אופל היא חברה מאוד לא ספורטיבית, בדיוק בגלל זה היא קורעת את התחת במאמצים לשפר

את התדמית הגרועה שלה בארופה כשיעמומון מוטורי.

הדבר העיקרי שאפשר להגיד לרעת האסטרה הוא ההיגוי הקל מדי ולא מתקשר שלה - דבר

שבהחלט מתבלט כשמסתכלים על יתר המאפיינים - נוחות טובה, שילדה הדוקה יחסית עם

זוויות גלגול מתונות ואחיזה גבוהה. שוב, חבל על ההיגוי הזה שהורס את החגיגה ושמונע

ממנה להיות באמת טובה.

זה, ותא נוסעים + עיצוב חיצוני לא לעניין (משעמם מבחוץ, זול ופלסטיקי מבפנים) לטעמי.

פורסם
קורעת את התחת במאמצים לשפר

את התדמית הגרועה שלה בארופה כשיעמומון מוטורי.

אני מסכים שהיא עושה מאמצים אדירים בגלל תדמית גרועה (נדמה לי שסקר בגרמניה הראה שהגיל הממוצע של רוכשי אופל הוא גילם של גימלאים :? )

אבל אני חושב שהמאמצים שלהם מצליחים יפה מאוד (עם קצת עזרה מלוטוס),בטוח שיותר יפה מהצרפתיות(וחבל כי יש לצרפתיות בסיס מעולה זה,כמו שלדות נהדרות).

זה, ותא נוסעים + עיצוב חיצוני לא לעניין (משעמם מבחוץ, זול ופלסטיקי מבפנים) לטעמי.

בזה אני מסכים,למרות שהאסטרה קופה נראית נהדר ומזכירה את הקליברה.(כבר אין לי כח להעלות תמונות :oops: ,מן הסתם אתה מכיר את הרכבים המדוברים).

• תוכן חדש...