Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C3 או סיאט קורדובה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום!

אני נוהגת כרגע על טריוס שנת 99, עקב אכילת דלק מרובה ברצוני למכור אותו ולקנות רכב חסכוני יותר.ההתלבטות שלי כרגע היא בין C3 אוטומט מ2004 מנוע 1.4 לבין סיאט קורדובה 2004 מנוע 1.4 גם כן אוטומטית. אני בעלת רישיון לאוטומט בלבד לכן זה מצמצם אפשרויות. ברצוני לקבל חוות דעת על שתי המכוניות האילו, ואם יש רעיונות נוספים אשמח לשמוע.

תקציב-עד 48,000.צרכים:רכב אוטומט בלבד,נסיעות בתוך העיר בעיקר,אך גם נסיעות ארוכות לפעמים,נוחות,חשוב לי רכב יפה ואסטטי שייהיה יציב על הכביש,מהיר,בטיחותי,ושוב הפרמטר המוביל הוא צריכת דלק נמוכה,חלפים יחסית זולים וכמו כן אחזקה.הרכב הוא לי ולבן זוגי+ כלב גדול שצריך מקום מאחור.מבחינת ק"מ אני עושה בסביבות 25,000 ק"מ בשנה.חיפשנו בזמנו גם פנדה אבל לא נמצא רכב מתאים אוטומט.מוצא חן בעיני גם סיאט לאון 2004 ופורד פיאסטה גם 2004 אך הבנתי שהסחירות שלהם בארץ נמוכה.

רב תודות על העזרה.

:lol:

פורסם

מהיר+חסכוני+אוטומטי ממנוע 1.4 ל', אין סיכוי.

אם הנסיעות הן בעיקר עירוניות, עם מזגן, פקקים, נסיעות קצרות - אל תצפי לצריכת דלק מדהימה מאף רכב (יכול להיות שהציפיות שלך גבוהות מידי ואם תפרטי לאיזו צריכת דלק את מצפה אז אולי, ממש אולי, יהיה ניתן לכוון אותך).

כשמדברים על צריכת דלק מדובר בנתון שהוא אינדבידואלי לכל נהג ומסלול הנסיעה היום\שבועי שלו. רכב X שעושה אצל נהג1 10 ק"מ לליטר בנסיעה עירונית, יכול לעשות אצל נהג2 גם 8 ק"מ לליטר כשבשני המקרים מדובר ב"נסיעה עירונית".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

C3 מכונית חביבה אבל גם בתמהיל שנע בין עירוני לבינעירוני לא תצליחי להוציא ממנה יותר טוב מ-1:10 בקונפיגורציה הזאת.

קורדובה היא בעצם איביזה עם בגאז', שזה לא רע במיוחד אבל גם ממנה אל תצפי לצריכה מדהימה עם הנתונים הללו.

סיאט לאון היא גדולה יותר ואפשר למצוא אקזמפלר לא רע במחיר לא גבוה כי הסחירות אכן לא מרשימה. דווקא לפורד פיאסטה 2004 יש ככל הנראה סחירות מצוינת כי המחירון שלה מאוד גבוה, משום מה (אפילו שהגיעו מעט מאוד מכוניות). אולי איתה תצליחי להגיע לצריכה קרובה למבוקשת כי מדובר בגיר רובוטי.

עוד אופציה - טויוטה יאריס, שהיא אמנם פחות נעימה לעין מהאחרות מבפנים ומבחוץ, אבל היא חסכונית, זריזה, בטיחותית וזולה לאחזקה.

האמת, שאם פנדה תתאים לך בגודל אז היא האופציה הטובה ביותר - חפשי אחת עם גיר רובוטי. היא אמנם לא מאובזרת מאוד או יציבה ומהירה, אבל היא סופר-חסכונית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

פנדה מעולה לי ,ואני מחפשת כבר חודש פנדה או אוטומטית או רובוטית אבל זה סיפור,אין למצוא כאלה ושכבר כן מצאתי זה היה באשקלון וזה קצת רחוק לי לנסוע.בעיתי כי אני די לחוצה למכור את הטריוס שלי -התגלתה בו נזילת שמן שיכולה להפוך לרצינית ואני לא יכולה להישאר לא ניידת. אני בהחלט אבדוק את מה שהצעת. לגבי יאריס חשבתי על זה אבל הן לא בהתקציב שלי ,וגם קשה מאוד למצוא אותן. אם יש עוד הצעות אשמח לשמוע.

המון תודה

• תוכן חדש...