Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מנוע בפולו 16V 1.4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכלום

אשמח אם יעזור לי אני צריך להחליף מנוע בפולו 16V 01 דגם מנוע AFK

האם אני יכול להרכיב מנוע פולו דגם BBY וכמה כוחות סוס יש למנוע כזה מה השפעה על האוטו ואיזה חלקים צריך להחליף בדיוק

ואם יש בעיה מבחינת משרד הרישוי לעשות את זה ?

תודה מראש

פורסם

לחבר שלום,

מנוע AFK הינו בעל הספק של 74KW ב-6000 סל"ד ובעל מערכת הזרקה 4CV.

מנוע BBY הינו בעל הספק של 55KW ב-5000 סל"ד ובעל מערכת הזרקה 4MV.

איזה כייף לי :)

פורסם

כדאי להרכיב מנוע שמתאים לרכב אחד לאחד בלי קומבינות ובלי לקחת סיכונים מיותרים שלא תקבל אישור ממשרד הרישוי.

אתה עושה את העבודה לבד ? לקחת בחשבון שזה מסתכם לא רק בהחלפת מנוע ?

חובה להחליף טיימינג כולל והמהדרין גם לא ייקחו סיכון ויחליפו משאבת מיים,ישלחו רדיאטור לניקוי יבדקו ויחליפו צינורות מיים ושאר ירקות ואם צריך טיפול על הדרך אז זה הזמן.

אם אתה לא עושה את העבודה לבד,לא מומלץ לקנות מנוע,שווה לתת למוסך שיקנה את המנוע כי חלילה במקרה של מנוע לא מתאים או מנוע פגום שאתה תביא, המוסך המתקין לא יהיה אחראי על המנוע אלא רק על העבודה ובמקרה של פגם במנוע אתה תשלם את עלות פו"ה מחדש.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה רבה לכולם על התשובות ירדתי ממנוע BBY למרות המחיר הנמוך שמצאתי אותו

מנוע AFK של פולו לא מצאתי אבל מצאתי AFK של סיאט השאלה היא האם זה תואם אחד לאחד

או שכדי למהשיך לחפש המחיר שמבקשים עליו הוא 7000 אלף שקל ?

אם המנוע פגום מי שנושא באחריות של פירוק והרכבה זה אותו יבואן לא ? הרי הוא מכר לי חלק פגום אני לא מדבר על לא תואם

למה חשוב בהחלפת מנוע ניקוי רדיאטור ?

ושוב תודה

פורסם

ברכב שלי מותחן טימינג נשבר הטימנג לא היה מתוח וכתוצאה מכך נשבר שסתום והראש קיבל מכות

ניסיתי לשפץ אבל זה לא עזר הרכב כל הזמן הופיע לי נורת לחץ שמן לאחר התיקון אחרי נסיעה של כמה דקות

• תוכן חדש...