Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משיכת גלגלים ב-205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6491 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פג'ו 205 1400 ידני שנת 88 מנוע שוכב

בזמן נסיעה בטורים גבוהים הגלגלים מתחילים למשוך לצד שמאל קבוע ולפי הרגשתי ההגה לא זזכמעט המשיכה מתבטת בממש קפיצה של האוטו לשמאל.

זה גם קורה ב"מכות" גז חדות הסטיה הרבה יותר חדה

במה יכולה להיות הבעיה?

ומה עלות תיקון שלה?

תודה מראש

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לא אמור להיות קשר בין "מכות גז" לסטיה של הגלגלים.

נשמע לי שהרכב זקוק לכוון פרונט.

על פי הבעייה של כיבוי המנוע בסל"ד נמוך (בהודעה השנייה שלך), כדאי שתפנה למוסך לאבחון התקלה.

פורסם

בוא נעשה עכשיו פירוט..

שתי הגלגלים הקדמיים אותו תוצרת אותו גודל ולחץ אויר שווה! אותו דבר גם באחוריים.

עם אני נוסע ישר בלי תוספות דלק(גז קבוע) לא משנה באיזה מהירות האותו נוסע ישר פשוט לא זז.

בבלימות מכול הסוגים אותו דבר האוטו נוסע ישר(בולם ישר)אין משיכה לשום כיוון.

אך עם בזמן הגז הקבוע לא חשוב באיזה מהירות אני יתן גז פתאומי(מכת גז) האוטו יתן משיכה דיי חזקה.

למישהו יש הסבר?

נ.ב

האוטו כנראה זקוק לאיזון גלגלים כי מעל 80 האוטו רועד(אבל נוסע ישר!)

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

נישמע כאילו במכת כוח פתאומית גלגל אחד מקבל יותר כוח מהשני.

אולי דיפרנציאל או ציריה שחוקה. כניראה בזמן שאתה נוסע חלק בלי לחיצות פתאומיות הכוח המועבר מתאזן.

גמובן שזאת התאוריה שלי בילבד.

גש למכות כיוון פרונט ליעוץ.

• תוכן חדש...