Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור-הטוטאלוס שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברים...לפני כ-3 שבועות סיימתי לעבוד והיתיי בדרך לבית...אז לקחתי את הרכב והתחלתי לנסוע ... היה לי (יותר נכון של ההורים) קרייזלר נאון.

לאחר כמה דקות נסיע שאינ נוסע על 90 קמש בערך...אני מגיע לכיכר...מין הסתם עכשיו אני צריך להאט...אבל לא...אין ברקסים...כן כן ..אני לוחץ על הבלמים ופשוט לא קורה כלום הרכב ממשיך לנסוע כאילו אין מעצורים...כשהגעתי לכיכר לא היו לי הרבה אפשרויות (יש לציין שזה עניין של שניות) ואני לוקח את הכיכר והרכב פשוט עף....התחיל להחליק מצד לצד...ואני מנסה לבלום וכלום לא הולך...וניכנסתי בחומה (עכשיו בטח יהיו כאלו שיגידו שחבל שלא ניסיתי להשתמש באמברקס...אבל זה פשוט עניין של שניות ואין לך בדיוק ממש זמן לחשוב על זה..אתה רק חושב על איך לייצב את הרכב).

אז אחרי שניכנסתי בחומה..(השוטרים שבאו וראו את הנזק אמרו שהיתי בערך על 100-110...) הכריות אויר ניפתחו ואני יצאתי מהאוטו ונפלתי...אחרי דקות ספורות הגיעו מלאא מלאא אנשים שניסו לעזור לי והזמינו משטרה...טוב...השוטר נתן לי כנס של 500 ש"ח על הנזק שעשיתי...וככה נגמר הסיפור.

עכשיו כמובן אבא שלי קצת התבאס כי בכל זאת...הוא קנה את הרכב והרכב היה משמש אותו...אבל כרגע אני מתחיל לעבוד ויעזור לו לקנות רכב חדש...ומה שבטוח....זה לא היהי קרייזלר נאון.

אחרי אותו יום הבנתי מהי המשמעות של המילה "כביש" ...עכשיו כשאני נוהג...אני ממש ממש זהיר ואני נוסע לאט ומפעיל את כל החושים שלי.

בקיצור חברים....מה שאני בא להגיד זה...שבאמת כביש זה דבר מסוכן...וזה לא מקום למשחקים.

שבוע טוב חברים =]

פורסם

במידה והרכב ידני אתה יכול להוריד להילוך נמוך כדי לבלום אותו כמה שאפשר, ברכב אוטומטי אפשר להעביר להילוך -2 או להילוך חניה והרכב יבלם ברב הרכבים.

שימוש בhandbrake לא מצריך הרבה מחשבה צריך להתרגל לרעיון אני משתמש הרבה במעצור יד בפניות והחלקות הוא עוזר לי להכנס לפניה מדויק מאוד.

ככל שתשתמש יותר בדברים שיש לך מסביב ולא רק בגז והברקס אתה תיהיה מוכן להפעיל אותם ברגע אמת.

חוץ מזה נכנסת לכיכר אם היתה אפשרות להמשיך ישר בכיכר כמו רב הכיכרות לא היית צריך לקחת סיבוב וגדול יכלת להתחמק מהבעיה.

תדע לפעם הבאה...

בכל מקרה מה עם ביטוח?

S2000

פורסם

הרכב אוטומט....ולמה אתה משתמש לפניות בבלם יד? ואגב...נסעתי ישר בכיכר...לא חציתי אותו...אבל בגלל המהירות הגבוהה..והכיכר שעדיין היתי צריך לפנות קצת...הרכב התחיל להחליק.

פורסם
שימוש בhandbrake לא מצריך הרבה מחשבה צריך להתרגל לרעיון אני משתמש הרבה במעצור יד בפניות והחלקות הוא עוזר לי להכנס לפניה מדויק מאוד.

:screwy:

עם המלצות כאלה הבחור לא יאריך ימים.

פורסם
:screwy:

עם המלצות כאלה הבחור לא יאריך ימים.

חחחחחח.

על זה בדיוק אני חושב....למה באמת שמישהו ישתמש בפניות ...והחלקות? בבלם יד? לא קצת טיפשי.?

לא ממש הבנתי את זה.

פורסם

הייתי אומר לבחור שדיבר כאן על שימוש בבלם יד מה דעתי עליו בפומבי, הבעייה שזה היה כנראה מביא להרחקה שלי מהפורום :)

בכל אופן אני מסכים איתך שלעיתים רבות נהגים שנתקלים במצבים כאלו שהם יודעים שהם הולכים להכנס במשהו, ואו שהם עומדים במצב של תאונה וודאית פשוט קופאים, שוכחים את כל מה שהם למדו ואפילו שהם יודעים כיצד למזער את הנזק באותו רגע זה לא בא להם לראש בגלל כל הלחץ.

יצא לי פעם אחת מקרה דומה עם חבר שנהג והסיט את צומת הלב שלו מהכביש, התחלנו להתקרב לרכב מקדימה שבלם בלימה חזקה ואני תו"כ שאני צועק לו עצור עצור הרמתי לו את הבלם יד ונעצרנו ממש מילימטרים ספורים מהפגוש שלו. אבל לא תמיד מתמזל מזלך ואתה יכול לצאת מהמצבים הללו ותהיה שמח שזו רק חתיכת פח שהלכה ולא יותר.

אבי.

פורסם

לא דלקו שום נוריות אזהרה ברכב? יכול להיות הגעת לכיכר הזה אחרי ירידה שאת כולה נסעת על בלמים שהתחממו?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קרה לי לא פעם שהתחלתי נסיעה עם בלם יד מורם ולא הרגשתי שום שינוי או התנגדות מסויימת מצד הרכב, האם בלם היד באמת יכול לעצור את הרכב במקרה חירום כמו זה?

"ישמור אותי האל מפני האמונה"

פורסם

אז אולי תסדר את ההנדברקס ובעתיד אל תסע עם בלם יד מורם? ואז זה יציל אותך במצבי חירום. אם זה יכול לעצור מכונית מנהלים במשקל 1800 קילו, זה יכול לעצור גם קלקר עם מנוע זעיר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש כל מיני אלתורים-האנד ברייק,לנעול בPARKING את הגיר...

הכי חשוב שיצאת מזה שלם ולא היו פגיעות בנפש.אין לאבא שלך על מה להתבאס האוטו הזה לא היה פאר המוטוריקה בלשון המעטה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

לנעול ב-PARKING לא תמיד עובד בגלל שיש מנגנון חשמלי שפשוט מנתק אותו עם אתה במצב נסיעה ואז מעביר (לא בטוח שזה המקרה כי יכול להיות שהוא לא קיים ברכב הספציפי).

• תוכן חדש...