Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[שאלה]אודי או גולף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6497 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

במשך החופש הזה יצא לי לעיין בכל מיני מכוניות בשביל אחותי שעומדת לחזור לארץ מארה"ב אחרי השלמת דוקטורת לספרות.

המכונית שאני עומד להביא עומדת להחליף את הפאסאט שברשותי כעת,כך שהשלמת פערי מחירים יהיו עלי.

בכל מקרה,יצא לי לעין ולראות שאודי A3 SB וה GOLF GTI בעלות אותו מפרט,אותה תאוצה מ0-100 כמו כן לגבי הצריכת דלק,

אותו רכב,חברה שונה,חברה בת חברה אפשר לומר(?!)

מישהו יכול להסביר לי את הדילמה?

יש לי עוד אופציות כמובן,כמו סיאט וכד',אבל אלו שתי ההתלבטיות העיקריות,אני מעוניין להחליף ברכב יותר קטן ויותר מהיר .

תודות,

אמיר.

פורסם

אתה מדבר על חדשות, כן? הגולף טובה יותר, לדעתי האישית, בכל תחום. הגה טוב יותר, יותר מרווחת, יותר מאובזרת (אלא אם אתה מתפרע באוד עם אופציות, ואז תצפה להוסיף עוד עשרות אלפי שקלים מעל מחיר הגולף), ובעיקר יותר מתנהגת. מצד שני, אני לא כלכך בטוח שעדיין מוכרים את הGTI עכשיו, עם כניסת דור 6 של הגולף.

במידה והפסיקו למכור את הGTI, ואם זה לא מחוץ לתקציב, בדוק את הS3 ספורטבק. זה כבר יותר מעניין.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

כן,סליחה שלא ציינתי.

אני מדבר על החדשות ,שנת 2008.

Golf GTI 2.0 TFSI

Audi A3 SB 2.0 TFSI

אם לא ציינתי,זה לא בעיה בשבילי לקנות את הSB,אבל במשך כל ההודעה אמרת לי שעדיף לי לקנות את הGTI,בסוף יצאתי מבולבל ולא הבנתי את ההודעה שלך:S

אשמח אם תפרט לי שוב בביצועים,איזה רכב יותר טוב,איזה יותר מהיר בעצם,וכד'..

תודה.

פורסם

בהשוואת המותגים - המותג אודי אמור לפנות לפלח שוק שממוצב גבוה יותר מאשר פלח השוק של פולקסווגן.

הרכבים אמורים להיות יותר יוקרתיים ולתת הרגשת איכות טובה יותר ללקוח.

בהשוואת הרכבים הספציפיים - בעוד הGTI היא רכב שפונה ללקוח הספורטיבי שמחפש ביצועים והתנהגות,

הA3 2.0T איננה כזאת. היא בסה"כ רכב משפחתי יוקרתי חזק וזריז במיוחד.

אם רוצים גרסא ספורטיבית של אודי, יש לגשת אל רמת הS3, אשר כבר חזקה משמעותית ובעלת "משמעת" ספורטיבית יותר.

בכל מקרה, הן הA3 2.0T והן הגולף GTI קיימות לנסיעת מבחן.

מה מונע ממך לגשת לסוכנויות ולתאם נסיעת מבחן על כל אחד מהרכבים ולהחליט מה עדיף בשבילך ?

הרי כל מי שייעץ לו ייתן לך את דעתו האישית ובסופה של קנייה, מי שינהג על הרכב יהיו אתה ואחותך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

במקומך אני הייתי הולך על אאודי מותג יוקרתי יחסית מאשר הפולקסוואגן.

בכל מקרה תקח נסיעת מבחן בשניהם ותבדוק מה אתה יותר אוהב זה הכל.

בעליו של שברולט קוואליר קבריולט :-D

פורסם

אוקי מצוין,

בינתיים אני שוקל לקחת את הVW, אני לא מחפש יוקרה אני מחפש יותר ספורטיביות ומהירות.

תודה רבה לכולם.

פורסם

כמה עידכונים :

גולף GTI נשארו אך ורק בגרסת הDSG ונכון להיום אחת אדומה 3 דל' ואחת 5 דל'.. אלא אם יהיו ביטולים..

(יכול ליהיות מאוד שתקפוץ עוד שחורה 5 דל'..)

המחיר יהיה קרוב מאוד למחיר האודי (בהתחשב בהנחות של אודי..) ואכן האודי מאובזרת יותר!

השאלה מה חשוב לך?

פינוקים - ככל הנראה האודי תיתן לך יותר!

נהיגה - לא מצאתי השוואה רצינית בשום מקום של האודי מול הגולף...

סחירות - ההנחה לא משתלמת.... (המבין יבין)

יוקרה - נתון לויכוח במקרה הספיציפי..

במידה ותרצה פרטים יותר מעמיקים - אשמח לעזור בה"פ.

בהצלחה.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

לא יודע איזה פינוקים האודי נותנת יותר. בכל הדברים החשובים הגולף דווקא עדיפה: מרחב (עדיף משמעותית), כסאות, אפילו צורת ההגה (שלא לדבר על התחושה ממנו). שוב, אלא אם את מתחרע על האופציות באודי, אני רואה בגולף רק יתרונות.

RFP, הבלבול אולי נובע מכך שהזכרתי בסוף את הS3 ספורטבק. זו תהיה זמינה בקרוב; היא חזקה יותר מהGTI, ועם כמה יתרונות מוצלחים למדי (הנעה כפולה, בלמים) אבל גם כמה חסרונות אחרים (נוקשה, שלדה והגה מתים, כרגע אין DSG). היא גם יקרה יותר מהגולף.

בקיצור, לך קח את אחת הGTI האחרונות ותהיה מאושר.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
כמה עידכונים :

גולף GTI נשארו אך ורק בגרסת הDSG ונכון להיום אחת אדומה 3 דל' ואחת 5 דל'.. אלא אם יהיו ביטולים..

(יכול ליהיות מאוד שתקפוץ עוד שחורה 5 דל'..)

המחיר יהיה קרוב מאוד למחיר האודי (בהתחשב בהנחות של אודי..) ואכן האודי מאובזרת יותר!

השאלה מה חשוב לך?

פינוקים - ככל הנראה האודי תיתן לך יותר!

נהיגה - לא מצאתי השוואה רצינית בשום מקום של האודי מול הגולף...

סחירות - ההנחה לא משתלמת.... (המבין יבין)

יוקרה - נתון לויכוח במקרה הספיציפי..

במידה ותרצה פרטים יותר מעמיקים - אשמח לעזור בה"פ.

בהצלחה.

עומר.

עומר, ה-GTI שנשארו הם האחרונות? ולא יגיע עוד משלוח, של GTI לארץ אם כן למה?.

יניב

• תוכן חדש...