Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 30 אלף; בטיחות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת מכונית עד 30 אלף שקל. חסכונית בדלק, מנוע 1000- 1500, אמינה, ובטיחותית.

אני נוסעת הרבה ובכל הכבישים- גם פיתולים ועליות, היא צריכה להסתדר עם זה טוב, אבל לא אכפת לי לסוע לאט. מעדיפה הילוכים ואפשר אוטומט, ומעדיפה חמש דלתות אבל נסתדר גם עם תא מטען רגיל אם חייב.

התבלבלתי כבר לגמרי, לא ברור לי אילו מכוניות מתאימות. מה כדאי לקנות?

בכלל, איפה אפשר לברר על בטיחות של מכוניות? כותבים על זה הכי מעט וזה חשוב לי (משום מה).

פורסם

חפשי רנו מגאן או מגאן סניק במנוע החיפוש של הפורום. (בהנחה שמשפחתית לא גדולה מידי עבורך, ואין סיבה אמיתית או מגבלה רפואית או נפשית לחפש מנוע עד 1500 סמ"ק).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

קיים דגם של מגאן עם מנוע 1.4 16V 98 סוסים. ממליץ בכל זאת על הדגם החזק יותר עם מנוע 1.6 ו-110סוסים (הפרשי צריכה לפי פרוספקט זניחים בעיני, מדבר על ידני כמובן), אבל אם המגבלה למנועים עד 1500, זו יכולה להיות אופצייה טובה. מבחינת בטיחות, מגאן טובה מאוד באותם שנים - 4 כוכבים.

בנוסף, בתקציב כזה, אפשר לקנות 1.6 RXT, דגם מאובזר עם 4 כריות אויר, פנסי ערפל וכד'.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אני מחפשת מכונית עד 30 אלף שקל. חסכונית בדלק, מנוע 1000- 1500, אמינה, ובטיחותית.

אני נוסעת הרבה ובכל הכבישים- גם פיתולים ועליות, היא צריכה להסתדר עם זה טוב, אבל לא אכפת לי לסוע לאט. מעדיפה הילוכים ואפשר אוטומט, ומעדיפה חמש דלתות אבל נסתדר גם עם תא מטען רגיל אם חייב.

התבלבלתי כבר לגמרי, לא ברור לי אילו מכוניות מתאימות. מה כדאי לקנות?

בכלל, איפה אפשר לברר על בטיחות של מכוניות? כותבים על זה הכי מעט וזה חשוב לי (משום מה).

http://www.euroncap.com/home.aspx

יש להקליד את דגם הרכב בחיפוש למעלה.

שים לב , יש מבחנים לאותו הדגם כמה פעמים בשנים האחרות - תוודע שאתה רואה מבחן של הרכב המתאים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...