Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטוטאל הראשון שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
על מה המהומה, ערך הרכב 10K. כל שריטה זה טוטלוס!

בין אם הערך של הרכב הוא 5K או 70K זה הרכב שאין לנו עכשיו מה שגורם לבעיה רבה.(לא בא בטענות...)

אני ידון עם העורך דין שלי על כל מה שנאמר לי פה בפורום, ננסה להוציא את המיטב.

כשניסיתי לטעון לתקלה ברכב הם לא נתנו לי כל כך לדבר,למרות שיש לי עדים(ובכל זאת אני לא חושב כמה אמין זה שהעדים הם חברים שלי..) שהוכיחו את טענתי שהשתלטתי על הרכב לאחר שנזרק קצת מצד לצד ואז בין רגע נזרק 90 מעלות למה שגרם התאונה.

הקצין אמר לי שיגיע לי מכתב בדואר על זימון למשפט,מתי המכתב יגיע בערך ?

והמשפט נערך בדרך כלל בסוף השלילה?

חוץ מזה תודה רבה רבה לכולם הדיון תרם לי רבות!, והוסיף לי דברים שלא ידעתי.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם
על מה המהומה, ערך הרכב 10K. כל שריטה זה טוטלוס!

בוא ואספר לך סיפור (אמיתי):

עבדה איתי מישהי שהתחתנה ומצבה הכלכלי היה בכי רע, יום אחד הגברת עברה תאונה די רצינית והיא נעדרה מהעבודה לא מעט זמן. כשחזרה סיפרה לכולם איזו "מכה היא הביאה מהביטוח", מכה שדי עזרה לה להתיישר.

חולפים מספר חודשים והגב' שוב עוברת תאונה. הפעם מישהו התנגש בה מאחור, על הפגוש הרכב שלה היו סימני נזק קל ונשברה לה הבקליט - זה הכל.

נחש מה? היא לא הגיעה לעבודה בשל הפגיעה הקשה שעברה ושכבר חזרה הסתובבה עם קולר על הצוואר כדי להקל על הכאבים שמהם היא סבלה, בין לבין היא רמזה שכך מקבלים סכום הרבה יותר גבוה מהביטוח.

הייתה לכך עוד תוצאת לוואי, המסכן שנגע לה ברכב הואשם בגרימת תאונת דרכים עם נפגעים ורשיונו נשלל.

פורסם

1. כעסו (העירו) לך חברים, כי הפרסום של השרשור וגם הכוונה שבה רשמת את דבריך העלתה מן יוהרה (גבורה?) בכל מה

שקשור לתיאור התאונה . ("וגם חבר העיד שהרכב היה באוויר"). מה לעשות תאונה מהסוג הזה רוב האנשים לא

רואים כפרס או כאקשן. (הרבה מהחברים כאן הם בעלי משפחות וישר הם רואים בך את הילד שלהם- פשוט תבין).

2. קבל חיזוק חיובי דווקא על כך שאתה נשאר COOL ומקווה שזה לא יפריע לך בהמשך מבחינת בטחון בכביש.

3. תגיד תודה לבורא שהוא אוהב אותך וזה נגמר ככה. (בעצם זה הדבר הראשון שאתה צריך לעשות) .

4. מקווה בשבילך שהכל יסתיים בשלום מבחינת המשפט והרשיון.

5. אני חושב שכל נהג חדש מקבל איזה ניעור טוב, בין אם תאונה בין אם הפחדה, על דרך הנהיגה שלו.

אני בתור נהג חדש "גנבתי רמזור" במהירות מופרזת יחסית לעיר , בצומת חיכתה לי ניידת משטרה עם שוטרת ושוטר שנכנסו בי

בצעקות היסטריות ואיומים לקחו לי את הרשיון - הפחידו אותי כהוגן ואחרי 10 דקות החזירו לי אותו והטיפו לי לנהוג בצורה

רגועה ואני מודה להם עד היום - על זה שאני משתדל להשאיר את האגו שלי מחוץ לכביש.

פורסם
לניסן 93' ששווה 15 אלף יש ביטוח מקיף?

מי הסכים לבטח אותה? (ברצינות)

לא הבנתי בדיוק אבל אמא שלי התעקשה והסוכנת הסכימה בגלל מספר השנים שאנחנו איתה וכו...

ומזל שכך,

לא הבנתי את דברי "nirba"

יכול להיות שחלק מהדברים שרשמתי יצאו בצורה כזאתי או אחרת שלא באמת התכוונתי אליהם.

(אין לי איזה אוטו ספורט וכל מה שאני עושה זה להשתולל עם האוטו ולסוע כנגד החוקים,אם זה היה קורה לא הייתי פונה לכאן והייתי מתבייש בעצמי על כל מה שקרה)

כל התאונה לא התרחשה כי השתוללתי או שניסיתי לעשות כל סוג של פוזה על חברים או כל דבר אחר.

התאונה נגרמה אני מניח מחוסר הניסיון שלי באמת לא לקחתי בחשבון את הסיבוב ביותר מדי רצינות.

אני חושב באמת שהתאונה היא ניעור מושלם לנהיגה שלי להמשך השנים הבאות ואני מצטער על כל רגע שלא לקחתי בחשבון את מה שיכל לקרות ובאמת קרה.

תודה לך ואני ישתדל לעבור את המשפט ושהכל בסופו של דבר יהיה טוב.(זה כאב ראש שאני ממליץ בקרב לב לאנשים לא לעבור).

חוץ מזה אני לא מנסה להוציא בכוח כסף מהביטוחים וכו..

אני פשוט רוצה להחזיר הכל למה שהיה,רכב לאמא וזהו.

(וכמובן לצאת הכי בזול מבחינה משפטית כי עבדתי מלא זמן בשביל להוציא את הרישיון הזה בלי עזרה של אף אחד,

וזה כל מה שהיה חשוב לי בזמן האחרון)

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

הייתה לכך עוד תוצאת לוואי, המסכן שנגע לה ברכב הואשם בגרימת תאונת דרכים עם נפגעים ורשיונו נשלל.

חוץ מזה אני לא מנסה להוציא בכוח כסף מהביטוחים וכו..

אני פשוט רוצה להחזיר הכל למה שהיה,רכב לאמא וזהו.

אני חושב שלא הסברתי את עצמי בצורה ברורה:

ניסיתי להסביר שגם מכת חנייה עלולה להפך לתאונה עם נפגעים כשיש מתלונן שטוען שנפגע.

גם לא רמזתי שום דבר בעניין ביטוח, רציתי להבהיר את הנקודה הזו בלבד.

• תוכן חדש...