Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטוטאל הראשון שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יכול להיות שהחקירה של המשטרה הינה בשביל לבדוק אם מגיע לי את מחיר מחירון האוטו?

או שאם התאונה באשמתי אני לא יראה פיצויים על כלום?

אולי החקירה גם בשביל לבדוק לפי כל המקרה לכמה זמן ישלל רישיון הנהיגה שלי?

מה הסיכוי שאני לא יקבל את המחיר מחירון של האוטו?

יש לי ביטוח מקיף,ביטוח חובה.

ללמוד את הלקח אני מאמין שזה מה שיקרה, היה לי הרבה מזל בתאונה הזאת בנוסף לכך שנסעתי על ניסאן מודל 93' לא הכי בטיחותית אפשר לומר(אין לה כריות אוויר או שום שדרוגים כמו ABS..)

כל עוד לא עברת על סעיף שכתוב בביטוח אז אתה תקבל את הפיצויים במלואם.

השוטרים התנפלו עליך כי כמעט גמרת בארון גופות בגלל שהתפרעת על הכביש.

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כל עוד לא עברת על סעיף שכתוב בביטוח אז אתה תקבל את הפיצויים במלואם.

quote]

אני לא בדיוק יודע על איזה סעיפים מדובר.

בכל מקרה מחר אני ב-9 הולך למשטרה שוב הם אמרו לי שהם רוצים לדון איתי מה יהיה בהמשך,

חוץ מזה אני יידע אתכם מה הולך עם הקייס.

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

פורסם

אם אין נפגעים בגוף לא יקרה דבר.

למשטרה יש סדרי עדיפויות ואתה אפילו לא האחרון שבהם.

השוטרים כעסו? זו טיבעה של חקירה בת"ד ובכלל. שלא לדבר על כך שלכעוס הוא טבעו של הישראלי.

אין שום קשר ווט סו אבר בין ביטוח מקיף למשטרה וזה עניין של חברת הביטוח בלבד.

מחזק את דברי קודמי - אם עמדת בתנאי הפוליסה תקבל את מה שנהוג לתת באותה חברת ביטוח.

הייתי שוקל לרכוש מחברת הביטוח את הגרוטאה.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

"הייתי שוקל לרכוש מחברת הביטוח את הגרוטאה."

למה?

והיום ביקרתי בבוקר במשטרה וקיבלתי שלילה ל60 יום ונאמר גם שאני יקבל בדואר זימון למשפט,

אני לא מבין למה צריך משפט?

0-100 12.5'

פורסם

ככול הנראה שאחד או יותר מנוסעי הרכב ניגש לבית חולים לקבל טיפול.

לפי התיאור שלך, 'צליפת שוט' זה המינימום ממנו סובלים הנוסעים.

זה הופך את התאונה מתאונת נזק בלבד לתאונה עם נפגעים.

פורסם

אני וחברי שנסע איתי ניגשנו לבית חולים אך! באופן עצמאי והשוטר תנועה שהגיע למקום התאונה

לקח לי במקום את הרישיון ונתן לי זימון לתחנה,בלי שידע שירדתי למיון.

נאמר אפילו כי הגיע אמבולנס למקום וסירבתי להתפנות.

יכול להיות שאם לא הייתי הולך אפילו באופן עצמאי לבית חולים אז כשהייתי מגיע למשטרה היו אומרים לי משו חד משמעי ?

(במקום לפתוח תיק...משפט וכו)

0-100 12.5'

פורסם

מקווה שתרגישו טוב ובמהרה.

ואולי יותר חשוב מכך, תפנימו מה שיכול להגרם מנהיגה לא זהירה.

אם זה שיעור לחיים - אז המחיר ששילמתם הוא זול מאוד יחסית.

סעו בזהירות

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

העונש הצפוי די כבד, מאחר ונהגים חדשים הם נהגים על תנאי ובוחנים אותם ב7 עיינים .

זאת אומרת, קיבלת רישיון ואתה נהג חדש? עברת עבירת תנועה חמורה? מצידם תלמד מחדש איך נוהגים(דהיינו ,הוצאת רישיון מחדש),מה שזה אומר בפועל שכנראה(לא רוצה לבאס אותך) אבל כנראה שתצטרך לעשות מבחן עיוני ומעשי מחדש.תלוי מה יהיה במשפט , ידידי, אני ממליץ לך בחום כבד להשתמש בעו"ד ! הוא יוכל למזער את העונש ,ללא עו"ד הנזק שבית המשפט יטיל עליך יהיה לא נעים בכלל. במידה ותיהיה שלול למספר חודשים טובים כנראה שתישאר נהג חדש עוד שנתיים לאחר שאלו יגמרו.

עדיף לך להתחיל את כל הפרוצדורה עם העו"ד עכשיו ולא לקראת המשפט,אופציה נוספת שעורך הדין שלך יוכל להעביר את המשפט לאחר תקופת הנהג חדש. שוב, אל תעשה צעד בלי מומחה בענייני תעבורה.

פורסם

אני חושב שאם יקרה ואני יצטרך לעשות את המבחן העיוני והמעשי ,זה לא יהיה המכשול הגדול עכשיו.

יש לי עורך דין שהוא קרוב משפחה והוא עוסק במקצוע כבר שנים ויש לו ניסיון, אך..הוא אינו מומחה בדין תעבורה אם אני לא טועה.

הכוונה היא שהוא יעביר את המשפט לאחר שנתיים כשיגמר לי הנהג חדש?

יש בכך יתרון?

0-100 12.5'

פורסם

תקרא את התיאור של הבחור, אם אתה היית השוטר אז אלה הסעיפים הרלוונטיים שהיית רושם:

נהיגה בקלות ראש

נהיגה במהירות מופרזת בנסיבות העניין

וכו' וכו' וכו'

איך מוכיחים את זה? תוצאות התאונה והעובדה שישנם נפגעים.

פורסם

אבל לא יכולים להוכיח שזה קרה בגלל נהיגה בקלות ראש בגלל שהוא יכול לטעון שנגרם פנצ'ר בגלגל ובגלל זה הרכב עף. הוא לא עבר קורס נהיגה מתקדמת והוא נהג חדש ולכן הוא עוד לא יודע כיצד להתמודד עם מקרה כזה (וזה מאוד קשה).

*אני לא מציע לשקר פשוט אני לא מבין על מה הם שוללים לו את הרישיון.

אני יודע שאת המהירות ניתן לקבוע בזכות כמה משתנים. אבל זה הדבר היחיד שהם יוכלו להאשים אותו (או שיש יותר מזה?).

פורסם

ממדא כנראה נמסר המידע למשטרה ולכן הם יודעים על נפגעים.

עלייך לא לחסוך ולפנות לעו"ד לנסות לקזז מה60 יום בייחוד אם הינך זקוק לרכב (ומי לא בעצם).

עד שיוגש כתב תביעה יכול שתעבור כמעט שנה אז בינתיים רילקס.

וורס טו וורס, יוגש כתב אישום ? תיפנה לייעוץ משפטי, יעתיקו את תיק הראיות של התביעה ינסו לסגור בפשרה ואם לא . . . מלחמה!

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הכוונה היא שהוא יעביר את המשפט לאחר שנתיים כשיגמר לי הנהג חדש?

יש בכך יתרון?

יש בכך יתרון עצום,בגלל שאתה כבר לא תיהיה נהג חדש(במידה ויעבירו את תאריך המשפט ) לא יוטלו עליך סנקציות של משרד הרישוי לעשיית מבחן מעשי ועיוני מחדש, כמו כן העונש (מספר החודשים +קנס) יהיה קטן משמעותית לעומת העונש שיתנו לך בתור נהג חדש,יהיה בסדר אל תדאג, להעביר את המשפט לאחרי הנהג חדש זאת פרצדורה שרבים מעורכי הדין משתמשים בה.

כמו כן כל הדיבורים על: תנאי הכביש היו חרא ואני נהג חדש לא ידעתי איך להשתלט על האוטו זה הדבר הכי נדוש וחרוש ששופט יכול לשמוע לכן עדיף להשתמש בעו"ד,כמו שאמרת יש לך כבר אחד כזה שלא מומחה לעניינים האלה אבל אני בטוח שהוא יעזור לך למצוא אחד שכן.

פורסם
אני יודע שאת המהירות ניתן לקבוע בזכות כמה משתנים. אבל זה הדבר היחיד שהם יוכלו להאשים אותו (או שיש יותר מזה?).

אז על מה הוויכוח?

ניתן לקבוע את המהירות שבה התרחשה התאונה, אם המהירות בתחום החוקי אז יאשימו את הנהג בנהיגה במהירות מופרזת בנסיבות העניין, אם המהירות מעל למותר אז זה בכלל בלאגן.

ההגנה תטען כל מיני טענות, אז מה? נראה לך שיזדרזו לקנות אותם? את הטענות ההגנה תצטרך להוכיח, במקרה הזה לתביעה יש חיים קלים כי העובדות מדברות בעד עצמן.

צר לי אבל למיטב הבנתי זה המצב הריאלי.

• תוכן חדש...