Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הטוטאל הראשון שלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שישי ה-15 לחודש איבדתי שליטה על הרכב בירידה שקרו שם טיפה יותר מכמה תאונות קטנות ולא מזיקות.

אני נוסע בנתיב השמאלי,(המהירות שלי יחסית לסיבוב כנראה גבוהה מדי) אז האטתי כמה שיכלתי ולאחר הסיבוב האוטו התחיל לעוף לי מצד שמאל לימין בלי סוף, מצאתי את עצמי ממש קרוב לגדר הפרדה ואיכשהו הצלחתי לצאת מהסחרור ולסוע ישר,כעבור בערך שניה או שתיים של נסיעה האוטו בבום עף לי 90 מעלות לצד ימין ואני עף לכיוון עמוד שנכנס ישר בדלת שלי(הנהג) משם עליתי על כמה מדרכות והסתובבתי קצת וחבר שנסע מאחורי אומר שגם הייתי קצת באוויר עם האוטו, ולבסוף נעצרתי הדלת הייתה די הרוסה שהייתי צריך לבעוט בה כדי שהיא תיפתח.

הייתי בחקירה יום שני האחרון והשוטרים פשוט לא נתנו לי לדבר או לנסות להגן על עצמי,התייחסו אליי כאילו הרגתי בן אדם.

אני וחברים שלי ניסינו להבין מה קרה בבום השני שהאוטו פשוט עף לי ימין לתוך העמוד. יכול להיות שהגלגלים התחממו מהירידה ולפתע התפוצץ לי גלגל שגרם לזריקה?

בכל מקרה אני צריך לחזור יום חמישי לתחנת משטרה כשיגיע הרישיון שלי אליהם ואז הם ידונו מה לעשות איתו.

(חשוב לציין שאני נהג חדש)

-אז מה קורה עם הרישיון שלי?

-לכמה זה הוא יילקח?

-יזמנו אותי למשפט?

-לאור הביטוח המקיף שחל על הרכב שלי,אני יקבל פיצויים על הרכב?

-אם כן מתי?

נ"ב

האוטו הלך טוטאלוסט.

שלדה.

1708081312fn1.th.jpg

ואני יכול להגיד GOODBYE

ל- Nissan 93' R.I.P

16-08-08_1423.jpg

16-08-08_1413.jpg

16-08-08_1415.jpg

אני לא נוסע שאני לא בפוקוס

0-100 12.5'

Ford Focus HatchBack 02' 1.6

Nissan Sunny 93' 1600cc R.I.P

• תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כפי שאפשר להבין - אתה נהג חדש. האם המלווה נגמר? אם לא, האם נסעת אם מלווה? אם לא, יכול להיות בגלל זה ככה התנפלו עליך בחקירה.

צמיגים לא אמורים להתחמם יותר מידי בירידה. יכול להיות שהיית בדריפט והצמיגים היו במצב לא טוב ו/או תוצרת סין.

מבחינת ביטוח, אם נסעת ברכב שעבר טסט ולפי הגבלות שלך (נהג חדש), הם אמורים לפצות אותך.

האם חוץ ממך מישהו ניפגע?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לפי הכותרת נשמע כאילו אתה בציפיה מרובה לעוד כמה...

אני שמח שזה מה שאתה חושב..באמת.

ול-Alfa

המלווה נגמר כבר,

אני בספק במצב של הגלגלים לפני,חוץ מזה אפשר לומר שלפני זה הייתי בדריפט.

הרכב עבר טסט ובעל ביטוח חובה וביטוח מקיף עליי, ואף אחד לא נפגע כתוצאה מהתאונה.

0-100 12.5'

פורסם

האמת שגם אותי הכותרת שלך קצת עצבנה.

אני נוהג כבר 22 שנה, ועשיתי מאות אלפי ק"מ (עבדתי כנהג בין היתר) ועדיין לא הגעתי לטוטאל הראשון שלי. אפילו לא התקרבתי אליו. זה משהו אצלי לא בסדר?

:turn-l:
פורסם

אני מצטער שזה מה שמפריע לכם..הכותרת.

אז אני הגעתי לטוטאל,זה קורה לאנשים.

אני לא גאה בזה ואני לא שמח מזה.

וקיבלתי פירוטים מהשמאי עכשיו,

סך התיקונים הם 12,705 שקל כשהערך של האוטו הוא 14,700 שקל.

0-100 12.5'

פורסם

תפסיקו עם הפלצנות והצביעות הזו. כל אחד כאן הפך להיות יותר צדיק ממאה אחרים.

גם אני נוהג שנים רבות וגם לי ואני מודה היה טוטאל לוס בתחילת דרכי כנהג.

אז מה?

נהגי הראלי (תחום קרוב לי) חווים תאונה כזו כל שלוש מרוצים בערך והם, תסכימו, הטובים ביותר

קורה, תפנימו.

העיקר לא לשכוח - גם אם טעית - להפיק לקח

אל תהיו שחצנים זה חוזר כבומרנג

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם
כל אחד כאן הפך להיות יותר צדיק ממאה אחרים.

אני רק באתי לשאול כמה שאלות שיכול להיות שיהיה לי צורך בהן, לבקש מכם עזרה.

התאונה מובן מאליו תלמד אותי לקח,אני עדיין חושב שתאונות קורות ואין צורך להטיף לי מה עשיתי רע ומה לא עשיתי.

חוץ מזה תודה רבה למי שענה לי.

תום.

0-100 12.5'

פורסם

לי זה נשמע כאילו ברקס חזק גרם לפניה המיידית של הרחב ב90 מעלות.

גם לי היה טוטאל בגיל 19, למדתי שאם משהו לא תקין ברכב- אז לתקן ישר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם התאונה הייתה ללא נפגעים , מדוע הוזמנת לחקירה אצל קצין משטרה?

אצלי היה מקרה דומה של איבוד שליטה בסיבוב בגלל פנצ'ר בגלגל , למזלי הצלחתי להשתלט על האוטו .

אני מציע שבהקדם האפשרי תעבור קורס שליטה והחלקה , אותי זה הציל .

פורסם

זומנתי למשטרה להמשך חקירה..

להוציא עדות מלאה של כל מה שקרה שם.

זה לא מה שהיה אמור להתנהל?

חוץ מזה אולי אני באמת יקח בשלב מסוים קורס כזה.

עוד דבר..כשהצלחתי להשתלט על האוטו אז נסעתי ישר כמה שניות ואין סיבה שאני יתן ברקס פתאומי בלי שום כוונה,אני לא בדיוק זוכר מה התנהל שם יותר מדי אבל לא נראה לי שאילו היו מעשיי..

0-100 12.5'

פורסם

המשטרה לא אמורה להתערב ולהתעכב על תאונות ללא נפגעים בייחוד אם אין נפגעים מצד שלישי (רכבים אחרים או הולכי רגל מלבד הנהג הנפגע).

סוכן הביטוח יענה לך על השאלה מתי תקבל את הכסף. ובעיקרון אם יש מקיף תקבל את הכסף במידה והכל תקיון - ביטוח לנהג חדש וכו'

תעדכן מה נעשה בסופו של דבר במשטרה, אם בכלל.

לי נשמע שעליתה על שול הכביש אחרי הפעם ה1 עליה השתלטת בהצלחה או שהרכב נזרק לך מצד לצד והצלחת להשתלט רק על חלק מהחלקות הזנב - ימינה - שמ'- ימינה ואיבדת אותו בפעם האחרונה.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

הייתי בחקירה יום שני האחרון והשוטרים פשוט לא נתנו לי לדבר או לנסות להגן על עצמי,התייחסו אליי כאילו הרגתי בן אדם.

קודם כל תרגע, דברים כאלה קרו, קורים וייקרו בעתיד, מגרשי הגרוטאות מלאים במכוניות הרוסות.

למרות גסות הרוח של השוטרים הייתי מציע לך להתייחס אל התאונה כאילו הרגת בן אדם (כי בינינו, היה לך הרבה מזל). רק כך אתה תפנים ותבין היכן שגית.

אם תתייחס כך אל הארוע יתכן שתלמד את הלקח להמשך דרכך כנהג בשכר לימוד נמוך יחסית.

אם בהמשך הדרך תקח קורס נהיגה מתקדמת זה רק יעזור.

דבר אחרון - לדעתי אחד (או יותר) מנוסע הרכב התלונן על כך שנפגע, רק זה מסביר מדוע המשטרה התערבה.

פורסם

יכול להיות שהחקירה של המשטרה הינה בשביל לבדוק אם מגיע לי את מחיר מחירון האוטו?

או שאם התאונה באשמתי אני לא יראה פיצויים על כלום?

אולי החקירה גם בשביל לבדוק לפי כל המקרה לכמה זמן ישלל רישיון הנהיגה שלי?

מה הסיכוי שאני לא יקבל את המחיר מחירון של האוטו?

יש לי ביטוח מקיף,ביטוח חובה.

ללמוד את הלקח אני מאמין שזה מה שיקרה, היה לי הרבה מזל בתאונה הזאת בנוסף לכך שנסעתי על ניסאן מודל 93' לא הכי בטיחותית אפשר לומר(אין לה כריות אוויר או שום שדרוגים כמו ABS..)

0-100 12.5'

• ספונסר פורום
פורסם

אני ממליץ לך בחום לעבור קורס נהיגה מתקדמת,אני סמוך שאילו היית עובר קורס כזה השרשור הזה לא היה נפתח .

• תוכן חדש...