Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מניעת גניבה - אונו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך ליקנות צופר פרה ,אני קניתי באוטו דיפו ליפני אולי 10 שנים,משהו באזור 100ש'.ולהרכיב באוטו אים מפסק ומימסר(שירטוטים אני עוד לא יודע לעלות למחשב).ולתוספת יש ליקנות איזשהו לחצן או מפסק(דמיין משהו מקורי)שניקרה מפסק מחלף (בלחיצה המגעים מיתחלפים)ולחברו כך שכשהוא לא לחוץ אז את ה(((+)שמגיע מהסוו'ץ ועובר דרך המפסק מגיע לפיקוד של המימסר של הצופר,וכשהוא לחוץ ה(+)יגיע כרגיל למימסר סטרטר.בקשר למנורת לד מהבהבת (מדמה מ"ע הזעקה)אפשר ליקנות מוכן (עים הנגד)ל12V .לתת לה (+)קבוע דרך פיוז כזה שמיתפרק בסיבוב ומאפשר גם ניתוק ..ו(-) שמגיע ישירות מיוניט לחץ שמן,כך שאים יהיו בעיות לחץ שמן בנסיעה תהיה לך עוד אזהרה.:-D מקוה שלא טעיתי בהסבר אבל אני ממליץ שתראה את ההוראות לחשמלאי רכב שירכיב מיקצועי .(ויגנוב את הפטנט). אגב יש לי טמפרה סטישן קרבורטור עים הרבה פטנטים.

פורסם

דיוני דת, גזע ומין אתם מתבקשים להעביר למקומות אחרים.

בואו ננסה להישאר רלוונטים ולספק פתרונות מעשיים ולא להכנס למחקרים סטטיסטיים מעמיקים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
אשמח לשמוע הסברים,כלים דרושים ואיך מבצעים (אני חסר נסיון בחשמל).

נשמע לי ממש אפקטיבי! תודה מראש

וגם לאנשים שאוהבים ודואגים לאהובתם.

פורסם

קח רעיון פשוט לביצוע...

את הפלוס של המשאבת חשמל תחבר לאורות האחוריים. ככה אי אפשר להניע את הרכב אם לא מדליקים את האורות קודם. אפשר גם לנורה של הרוורס... בקיצור, פעולה נוספת לפני הנעה שבלעדיה אי אפשר להניע. יצירתיות זה שם המשחק....

פורסם
קח רעיון פשוט לביצוע...

את הפלוס של המשאבת חשמל תחבר לאורות האחוריים. ככה אי אפשר להניע את הרכב אם לא מדליקים את האורות קודם. אפשר גם לנורה של הרוורס... בקיצור, פעולה נוספת לפני הנעה שבלעדיה אי אפשר להניע. יצירתיות זה שם המשחק....

רק שאין לי מושג בחשמל אז אני אלך לחשמלאי עם כמה מהרעיונות הטובים שהיו פה.

תודה לכולם

פורסם
קח רעיון פשוט לביצוע...

מה זה משאבת חשמל?? מה היא שואבת אבקת חשמל?

פורסם

סליחה מכולם, טעות הקלדה...

כמובן משאבת דלק.

ואכן חיבור לרוורס זה רעיון גרוע, אבל לאורות אני חושב שזה בסדר.

וזה ממש לא מסובך הסיפור של החשמל:

אם אתה יודע איפה המשאבה (כנראה מתחת למיכל דלק) תחפש את החוט שנכנס לרכב. אצלי לדוגמא הוא עובר מתחת לריפוד של המושב האחורי. תחתוך אותו, ותאריך אותו אחורה עד החיבור של האורות. סתם שתדע, כל החוטים ברכב (כמעט) הם פלוס. כי גוף הרכב זה המינוס- חיסכון בחיווט. אז מהמשאבת דלק יצא רק חוט אחד, ואם יש שניים, אז אתה תראה שאחד מהם מחובר לאיזה בורג בגוף הרכב- זה המינוס, נשאר לחבר את החוט השני/ היחיד- לאורות.

בהצלחה.

נ.ב.

עצה נוספת לשמירה מגנבות היא פשוט... לגור בהתנחלות! אפשר להשאיר מפתח בסוויץ' ואף אחד לא יגע. מתאים למי שאין לו בעיות אידיאולוגיות בנושא:wink:

פורסם
קודם כל לפי דעתי אל תשקיע באימוביליזרים למיניהם, עוקפים אותם בשניה בדיוק (אני ואבא שלי פירקנו כזה מהאוטו שלי, אז ראיתי מה זה שווה), העיקר בזמן ההתקנה הורסים לך את המערכת חשמל המקורית ועוד לוקחים לך על זה כסף. אזעקה גם לא נראה לי כזה שימושי כי מי שומע אותה בכלל בבית עם המזגן, ואנשים ברחוב לא ממש יתייחסו. אולי אם זה אזעקה שמתריאה לך בשלט או בSMS אז זה קצת יותר טוב, אבל אני לא הייתי רוצה לפגוש ערבי שבדיוק פורץ לי לאוטו.וגם יכול מאוד להיות שהשותף שלו בדיוק אורב לך מתחת לבית עם אלה/סכין/עוד חבר

מנעול רח בריח להילוכים וכל פתרון פיזי אחר הוא כבר הרבה יותר טוב, כי הגנב צריך או לדעת לפרוץ את המנעול של זה (לא נראה לי פשוט) או לנסר שזה בכלל סיפור.

לגבי נעילות מכניות - מה שלא ניתן להסיר, ניתן לעקוף. מנעול הגה - לחתוך את ההגה. סנדל - להחליף גלגל. רב בריח להילוכים - לחתוך את הידית (בשביל להגיע למקום מסתור זה יספיק, ואז כבר תותקן ידית חדשה).

אומנם היתרון שבנעילות מכניות - הן גלויות לעין ועלולות להרתיע את הגנב הלא מנוסה (גנב מקצועי ומנוסה סביר להניח שלא יסתכל בכיוון של פיאו אונו)

גם אני חשבתי לעשות איזה מלכוד על הכסא, אולי איזו סכין שתיכנס לגנב לתחת ברגע שהוא ישב :lol:

אל תשכח שקיימת אפשרות שבעל הרכב עצמו יכול להיפגע מזה עקב כשל כלשהו במערכת או זיכרון קצר. וגם אם הגנב ייתפס, תתפלל לשלומו, כי אחרת התחת שלך ייגרר מבית משפט לבית משפט עד הודעה חדשה (במקרה הטוב)

קח רעיון פשוט לביצוע...

גאוני... ואם תרצה לנסוע ביום בלי אורות?

אוסיף מעצמי - א) אם הרכב סומן, כבר שום דבר לא יעזור לו. מה שכן, ב) אפשר להקדים תרופה למכה - לקנות רכב לא גניב וקשה לפריצה. הבעיה שרכב לא מבוקש אצל גנבים זה לרוב גם רכב לא מבוקש אצל אנשים שבאים לקנות אותו במיטב כספם. לגבי רכב מבוקש וקשה לפריצה - ראה סעיף א'.

ג) כמו שאמרתי כאן כבר פעם, לנסות ולהחנות את הרכב ליד הונדה האצ'בק/טויוטה היילוקס של שכן (עיקרון החברה הכוסית). כך יותר גדולים הסיכויים שהגנב יתייחס פחות לאוטו שלך.

ד) להחנות במקום מואר והומה אדם כבר אמרו כאן?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני חשוב שהבחור שהגיב מעליי, סיכם את הכל בצורה הטובה ביותר.

הדבר ההגיוני היחיד שמומלץ לעשות, זה למגן את הרכב ברב בריח ו\או מנעול הגה.

כבר הראו בתוכניות כמו "כולבוטק" גנבים שניגשים לרכב, רואים שהוא מוגן, או שיקח יותר מדי זמן (מה שיכול להקשות על הגנב, במידה ועוברים אנשים), הגנב פשוט התעצבן ושבר חלון או פשוט הלך.

• תוכן חדש...