Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרטו לי את הרכב -עצה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, שרטו לי את הרכב:( אנשים רעים!!! העניין שהשריטה דיי עמוקה והגיעה לפח. באזור מכסה מנוע.השאלה מה כדאי לעשות? הצבע הוא מיטלי.הלכתי לפחח, הוא אמר לי שצריך לצבוע את כל המכסה מנוע.יש אפשרות אולי להכין צבע כמו של הרכב שלי ולעבור עם נייר מים לשים קצת חומר ואז לצבוע?ואויל זה יטשטש את השריטה? מה אתם ממליצים לעשות?:( אגב,הרצתי חיפוש אבל לא הגעתי לתשובה חד משמעת.תודה.

פורסם

באוטו דיפו יש תכשירים מיוחדים. יש מן שפתון כזה במבחר צבעים שממלא שריטה.

להבא, ממליץ להתקין מצלמת אבטחה שמצלמת 24/7. זה לא כ"כ יקר אם יש ברשותך מחשב. מצלמה כזאת עולה החל מכמה מאות שקלים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ומה אתה ממליץ לאדם הפשוט שרכבו חונה ברחוב כל פעם בחניה אחרת ?

להתקין מצלמות בכל הרחוב ?

מה אתה ממליץ למי שגם נוסע עם הרכב ולפעמים חונה אותו בת"א (או כל עיר אחרת) ועוזב את הרכב ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

גם לי הייתה שריטה מכוערת ועמוקה על מכסה המנוע, האופציה היחידה היא לצבוע את כל המכסה. לי זה עלה 400 ש"ח.

כל התכשירים וה"שפתונים" לצערי לא מספקים את הסחורה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עם כל הצער והכאב - אין בררה אלא רק לצבוע.

כל פתרונות הפלא לא יועילו, במיוחד כשמדובר בצבע מיטלי שבו אתה רואה שתי שכבות - את שכבת הצבע ואת שכבת הלכה.

לחבר שלי שרטו כנף של רכב יוקרה חדש, השריטה באורך של כ- 5 ס"מ ובעומק משתנה (חלק בלכה וחלק בפח).

בדקנו את כל האפשרויות כולל 'אוטופיקס' ואף אחד לא מסוגל לתקן את זה בלי לצבוע מחדש את כל הרכיב.

הלוואי ותמצא פתרון, אני למרות חיפושים שעשיתי לא מצאתי פתרון פלא כזה.

פורסם

המצלמות הן לא כדי לתפוס "ארסים מזדמנים" או מישהו ששם כובע או קפוצ'ון. מנסיון, 70% ממקרי שריטות הרכבים בחניית הבית הן מעשה ידי שכן שרוצה לנקום (הכלב שלך חירבן בגינה, לא שילמת לו ועד הבית, שטפת את הרכב עם המים המשותפים ועוד). בחלק מהמקרים זה מנקה חדר המדרגות או הגנן שמרגיש שלא משלמים לו מספיק.

בכל מקרה זה אנשים מהסביבה הקרובה שבקלות תזהה עם מצלמת אבטחה.

אני שמתי מצלמה אחרי ששרטו לי פעמיים, מצלמה גלויה וגדולה וגם שלט שמתריע על המצלמה (אני מעדיף למנוע את השריטה הבאה) והפלא ופלא... כבר מעל שנה שלא שרטו טפו טפו טפו....

פורסם

לא רק בישראל, גם במדינות הכי מתורבתות, מערביות ומתקדמות בעולם (ע"ע צרפת, גרמניה, ספרד, בריטניה, ארה"ב וכו').

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נכון מאוד.

כבר קרה לי במינכן שקיבלתי רכב שכור (חדש עם 80 ק"מ על השעון) שהאות X עיטרה את מיכסה המנוע שלו.

אלמלא חזרתי אל דלפק הקבלה ודאגתי לכך שהדבר ירשם, עוד הייתי נדרש לשלם את עלות תיקון הנזק... :evil:

פורסם

או שתצבע או שתלמד לחיות עם השריטה. אני אישית הייתי נשאר עם השריטה מכמה סיבות:

1. כשתרצה למכור את האוטו לך תוכיח שצבעת מכסה מנוע בגלל שריטה ולא תאונה.

2. צר לי לאכזב אותך, אבל זה כמעט ודאי שזו לא השריטה האחרונה על הרכב. אתה תלך לצבוע אחרי כל שריטה שתראה?

• תוכן חדש...