Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת רכב ליסינג 1600 ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כן, אני יודע שזה לא ספורט מוטורי אבל הייתי שמח לשמוע חוות דעת .

אשתי אמורה לקבל ב-1 לספטמבר רכב ליסינג חדש מהעבודה - 1600 אוט' כמובן. הרשימה ארוכה אבל צמצמנו אותה קודם כל למכוניות אירופאיות ובסופו של דבר נשארו שלוש מועמדות - פורד פוקוס , רנו מגאן 2 וכמובן חביבתנו הסיטרואן C4 (כיום יש לנו C4 פרטית שעברה כבר 84 אלף ק"מ ואנחנו מאד מרוצים) .

הרכב אמור לשמש את אשתי בנסיעה יום-יומית, מרחק של כ-100-120 ק"מ נסיעה והבטיחות מעל לכול .

ביצועים פחות חשוב , בשביל זה יש את האלפא...:lol:

תודה

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

למרות שהיא לא אירופאית (כאילו שזה אמור להוות שיקול) שקול את היונדאי I30.

ברוב הפרמטרים היא עדיפה על ה C4.

אם ביצועים ממש לא חשובים, גם הפוקוס היא בחירה מצויינת - אך חולשת הביצועים מורגשת.

הורי עמדו באותה התלבטות, ולאחר כמה נסיעות מבחן בחרו ביונדאי.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

המושבים במגאן יותר נוחים מאשר בפוקוס.

הבטיחות גבוהה בשני הרכבים.

מגאן קצת יותר זריזה (יחסית לפוקוס, כמובן)

הבעיה במגאן - איבזור דל בגירסת הליסינג.

הבעיה עם פוקוס - תקופת המתנה של כמה חודשים.

החיסרון בסיטרואן C4- בגאז' מצומצם (לא ידוע לי מה החשיבות של גודל הבגאז' בשבילך).

אני אישית הייתי בוחר במגאן (אולי לא אני אלא הגב שלי).

נסיעת מבחן על מגאן ופוקוס תעזור לכם בהחלטה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כרגע מובילה בתחרות הסיטרואן C4 ולו רק מכיוון שיש לנו ניסיון נהדר עם הרכב הזה. הבגאז' שלו ממש, אבל ממש לא קטן .

העניין הוא שחשבנו לשנות מעט ולכן העניין בפוקוס או במגאן .

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

פוקוס, מגאן ואפילו קיה סיד הן אופציות טובות בהחלט. אם יש לכם כבר C4 אז עדיף באמת לגוון (עד כמה שאפשר לגוון, בסופו של דבר כולן אותו ה... עזבו, לא נפתח כאן ויכוח מיותר :wink: )

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

דובי,

ליסינג-שמיסינג.

עזוב אותך בחייך- נפלו לידי כל 13 הפרקים של THE POWER AND THE GLORY (אני זוכר שהיללת את הסדרה הזאת בפורום ה-F1 הישן),

אתה מעוניין?

:lol:

צור קשר בה"פ,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

אני הייתי לוקח את הc4 אבל מכיוון שכבר יש לכם אחת אתם לא תצטערו אם תקחו פוקוס במיוחד אם ביצועים במקום נמוך בדרישות שלכם.

פורסם

לא ברשימה שלך אבל קבל עוד אופציה:

רנו קליאו החדשה.

לא קטנה בהרבה מהI30, מאוד מרווחת (כן, גם מאחור בניגוד לדגמים קודמים),

1600סמ"ק, נוחה לא פחות מרכבים גדולים ממנה (כסאות נהדרים ומתלים טובים), בקרת שיוט, בטיחותית

וגם - חסכת כמה מאות שקלים בחודש (זולה מהמגאן, פוקוס,קורולה ושות').

ממליץ בחום, בהחלט שווה לבדוק.

• תוכן חדש...