Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופנוע מודל 1987 מיושן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש ברשותי אופנוע 50 סמ"ק מודל 1987 אומנם לא אספנות אבל מיושן.

רציתי להעביר אותו טסט לאחר שלא שילמתי את האגרה שנתיים וחצי.

שהוצאתי את רשיון הרכב ממשרד הרישוי לצורך טסט נוספה שורה שהכלי

חייב לעבור בדיקת מעבדה לפני הטסט.

מזה הבדיקה הזו?

איפו עוברים אותה?

האם בכלל כדאי או שהכאב ראש גדול מידיי ועדיף להשאיר אותו ככה?

פורסם

הבדיקה- בדיקת "התקנים", או במכון התקנים, או במעבדות הטכניון. זה כאב ראש לא קטן, ועולה גם כסף. השאלה- מה זה "להשאיר אותו ככה"? הרי, לנסוע לא תוכל "ככה", אלא אם אתה מושבניק, או שבראש שלך לנסוע ללא ביטוח וטסט- ואני אישית לא ממש הייתי ממליץ על זה, במיוחד עם האופנוע, עזוב את זה, שזה לא חוקי...

בבדיקה הזו מחוייב כל "רכב מיושן" (נידמה לי, שזה מעל 19 שנה), שלא עשה טסט יותר משנתיים, ולא חשוב הסיבה- גם אם היה בהפקדת רישיונות!

באיזה אופנוע מדובר, אגב?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אני חושב שלאופנוע לא אמור להיות לך בעיה של מכון תקנים במידה והאופנוע מקורי ככל שניתן. תעשה חשבון רק של עלויות טסטים ואגרות ותראה אם שווה את המאמץ. יש מצב שאופנוע כזה יעלה לך מסודר פחות כסף.

פורסם
שלום לכולם

יש ברשותי אופנוע 50 סמ"ק מודל 1987 אומנם לא אספנות אבל מיושן.

רציתי להעביר אותו טסט לאחר שלא שילמתי את האגרה שנתיים וחצי.

שהוצאתי את רשיון הרכב ממשרד הרישוי לצורך טסט נוספה שורה שהכלי

חייב לעבור בדיקת מעבדה לפני הטסט.

מזה הבדיקה הזו?

איפו עוברים אותה?

האם בכלל כדאי או שהכאב ראש גדול מידיי ועדיף להשאיר אותו ככה?

היית מקדים בחצי שנה וחוסך את כל הכאב ראש הזה.

שנה וחצי =3 טסטים לא לעשות ואת הרביעי כן ואז אין מכון תקנים.

ממה שאני יודע מכון תקנים לרכב עולה 1800 ש"ח ואני מקווה שאני טועה וזה פחות . לדו גלגלי בטוח יש הנחה.

אז מה יש לך?

RV , TSW/X , פיאגו CI או הפתעה אחרת?

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם

ממה שאני יודע מכון תקנים לרכב עולה 1800 ש"ח ואני מקווה שאני טועה וזה פחות .?

למיטב ידיעתי אגרה של 400 ש"ח וכמובן כל ההוצאות הנילוות.

ספר איזו הפתעה אתה מכין :shock:

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

• תוכן חדש...