Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת ראש מנוע- קליאו 95

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6483 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי כמה חודשים טובים שאני לא כתבתי (התמזל מזלי ולא היו לי תקלות) לצערי יש לי בעיה ואשמח אם משהוא יוכל לענות לי בצורה מקצועית

ככה יש לי רנו קליאו שנת 95 ידנית ולאחרונה התחילה נזילה מהרדיאטור נזילה קטנה ,גיליתי את הנזילה לאחר שפתאום הרכב התחיל להתחמם הרמתי את מכסה המנוע וראיתי שמיכל המיים מלא ורועש עד כדי כך שלא יכלתי לפתוח את מכסה המים מחשש שהמים יעופו לעברי חיכיתי בערך חצי שעה העינין נרגע וכל המיים שהיו במיכל נעלמו כלא היו מלאתי מים והמאוורר נכנס לפעולה לאחר בדיקה קצרה ראיתי שישנה נזילה קטנה מהרדיאטור,

השאלה שלי היא כזו

1)הייתי שמח להבין איך יכול ליהיות שלמרות שחסר מים ברדיאטור ברגע שהמנוע מתחמם המים עולים למיכל? והאים זה מעיד על איזו בעיה כגון סתימה או משהוא אחר?

2)כיוון שהרכב שלי די ישן והמנוע עבר 192K ק"מ אני חושש שאולי ישנה דליפת מיים במנוע האם אפשר לבדוק את זה בלי שעונים, בדיקה ביתית מה שנקרא,והאם יכול להיות שמדליפת מים במנוע יגרם פיצוץ ברדיאטור?

אם יתברר לי שהבעיה היא רק רדיאטור אקנה לי אחד ואחליפנו אך אם זה המנועה השאיר את הרכב בפירוקיה הקרובה

הכונו לביאת המשיח!

פורסם

שלום רב!

ראשית ערוך חיפוש על נושא אטם ראש מנוע והסיבות לשריפתו.

שנית בעייתך קשורה לוודאי, לבריחת קומפרסייה למים, בעת שהמנוע מתחממם, המים רותחים, וקיים מעבר של קומפרסייה , בגלל ראש אכול ו/או אטם שרוף, באיזור מעבר מים.

בתנאים ביייתים אינך יכול לעשות דבר, מלבד לשלול אפשרות של תרמוסטט תפוס במצב סגור, המונע סירקולציית במי הקירור, ו/או מאוורר שלא ניכנס לפעולה.

אל תרוץ להחליף רדיאטור, לפני שתוודא בוודאות, שלא קיים ברכבך בעייה מכנית במנוע, שתחחיב להחליף מנוע.

ראש מנוע ברכב זה, בשנתון זה, לא מומלץ כלכלית.

יש להכנס למכון רדיאטורים, על מנת לבדוק לחץ במכשיר יעודי.

יש לבצע בדיקת ליקייז(לחץ הפוך( ערוך חיפוש בנושא).

אל תמתין יותר , פן יהיה מאוחר ויקר.

כנס כבר מחר בבוקר למוסך.

חזור לעדכן ולדווח.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

דגמים אמינים יחסית והמנועים לא נפגעים בנקל מהתחממויות. רצוי לבצע בדיקת אטימות המנוע כפי שהמליץ צביקה לפני שמחליפים רדיאטור לחדש.

הבדיקה עלותה לא גבוהה ובהזדמנות כדאי גם להחליף את הטרמוסטט.

פורסם

נשמע שבעייתך קשורה להתחממות יתר, פריצת אטם ראש או לפקק רדיאטור בעייתי.

כל המידע הרלוונטי אלייך כבר קיים בפורום ונטחן דק עד עפר. חבל שאתה לא מחפש בסבלנות לפני פרסום הודעה, כך גם היית לומד הרבה על הדרך.

פעל בהמלצת בעלי המקצוע התותחים שענו לך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון קצר

כמו שכתב צביקה הלכתי לבדיקה במוסך שם הוא ביצע 3 בדיקות 1:פאקום ראש2:לחץ הפוך ז"א הוא הכניס לחץ אויר דרך ההברגה של הפלאגים ובדק שאין יציאת אויר 3:חיבר פקק מחובר למשאבה למיכל המים ולחץ כדי לבדוק אם יש נזילה וראינו את המים יוצאים מהרדיאטור הוא אמר שלדעתו המנוע תקין לחלוטין וזה רק בעיה של רדיאטור עכשיו אמרתי לו שאחזור כי מיהרתי לעבודה וכך עברו כמה ימים להפתעתי הנזילה הפסיקה לבד אז אחכה קצת כשיהיה לי זמן אחליף רדיאטור,

תודה לכם על עזרתכם

הכונו לביאת המשיח!

• תוכן חדש...