Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעית הנעה ע"י כבלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לעזור לחבר להניע ע"י כבלים כשהמצבר שלו היה ריק לחלוטין (שכח לכבות אורות בחניה ) ולא הצלחתי. המצבר שלו התמלא קצת מהמצבר שלי אבל עדיין לא הצלחתנו להניע. בדקתי כמה פעמים את חיבורי הכבלים למצברים והכל היה בסדר ועדיין לא הצלחתי להניע למרות שגם נתתי גז ברכב שלי בעת נסיון ההתנעה. הכבלים שלי היו מעט חמים בעקבות נסיון ההתנעה אבל לא משהו מיוחד. אחרי נסיונות של חצי שעה התיאשתי והלכתי.

החבר הזמין שירות והוא מיד הצליח להניע.המכונאי אמר שכנראה הכבלים שלי לא היו טובים.

איך זה יכול להיות ? ואיזה סוג של כבלים לקנות להבא?

(את הכבלים קניתי בחנות אביזרי רכב ידועה ב 40 ש"ח)

תודה על העזרה

פורסם

איש השירות שמגיע, מניע את הרכב בעזרת בוסטר. הוא מניע את הרכב כמעט בכל מצב.

תגיד לחבר שלך שיבדוק מים במצבר. עכשיו המצבר חזר לעצמו ?

יש מצבים שהכבלים של ה-40 ש"ח לא עוזרים בהם.

פורסם

תודה רבה רוברט

המצבר חזר לעצמו .

מה זה בוסטר והאם כדאי לי לקנות בוסטר כזה ןכמה זה עולה?

פורסם

זה אומר שהם זבל. אם תסתכל על הקצוות שלהם, היכן שהם מתחברים לתנינים, אתה תגלה שחומר הבידוד יותר עבה מהחומר המוליך, כי נחושת זה דבר יקר, אז הסינים חוסכים בו.

אתה יכול לבנות כבלים לבד מכבלי ריתוך, כמו שאני עשיתי, או לקנות כבלים רציניים, מקצועיים:

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=25275&highlight=%EB%E1%EC%E9+%E4%FA%F0%F2%E4+%E6%E9%F7%E4

.

פורסם

אם אינך מתעסק באופן קבוע עם רכבים ולא יוצא לחילוצים אין לך סיבה להחזיק בוסטר.

משהו טוב עולה המון כסף. כבר ראיתי פשוטים וזולים עם פנס מובנה ואין מהם שום תועלת.

פורסם
איך זה יכול להיות ?

ענית על השאלה שלך בעצמך. כמה אמפר הכבלים? כבלים סבירים, מחיר מתחיל לפחות מ-100ש"ח. 600 אמפר הם נותנים?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה רבה

החנות שבה קניתי היא אוטו דיפו אני מקווה שאחד הבעלים /מנהלים של החנות יקרא את ההודעה ויפסיק למכור מוצרים לא טובים בחנות

פורסם
תודה רבה

החנות שבה קניתי היא אוטו דיפו אני מקווה שאחד הבעלים /מנהלים של החנות יקרא את ההודעה ויפסיק למכור מוצרים לא טובים בחנות

זה מה שעמישראל קונה. הרי אם לא היית נתקל בתוצאה של מוצרים זבל בעצמך, אתה לא היית לוקח מהמדף את הכבלים של ה170 ש"ח אלא היית מאוד שמח שיש כבלים ב40 ש"ח.

זה מה שאוטו-דיפו מוכרת, והיא לא תשנה את זה עקב קריאת השרשור הזה. יש מספיק פתאים שיעדיפו כבלים ב40 ש"ח.

פורסם

אני בטוח שקיבלת את מה ששילמת עבורו

( 40 ש"ח ).

אבל גם עם זה יש מה לעשות .

לחבר את הכבלים ולתת מעט בדוושת המצערת (1500 סלד זה נהדר ).

ולהישתמש במצרך יקר סבלנות 10 ל15 דקות ללא ניסיונות של התנעה רק טעינה

של מצבר הפרוק יחזירו אוטו לחיים וזה גם טוב לשמור על האלטרנטור של הרכב שמצברו נפרק .

בהצלחה

אורי

• תוכן חדש...