Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכסה חדש למוסטאנג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הושבנו את המכסה למוסטאנג קצת כיוונים והחזות שונתה ללא היכר. לשיפוטכם. המכסה כמובן ייצבע בצבע הרכב.

שתי שאלות לי 1 - איפה אני משיג את הנעילות של המכסה מנוע. כמו שניתן לראות יש כבר את החורים. 2 - יש מתקן ספידומטרים באיזור יצחק שדה טברסקי יש למישהוא כתובת מדוייקת. תודה.

DSC00008.jpg

DSC00099.jpg

DSC00100.jpg

פורסם

אם אתה מדבר על הנעילות המקוריות עם החצי סיבוב יש במוסטאנג אנלימטד

מכסה יפה רק חבל שהיא לא מאך

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

Mustangs unlimited

http://www.mustangsunlimited.com/Cat_keywords.asp?CatKey=emustang&Keywords=hood+lock&x=19&y=12

מקווה שזה החלק שהתכוונת אליו. היות והחלק לא גדול הכי טוב לשלוח את זה לכתובת בארה"ב ושמישהו יביא לך במזוודה משם.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

עקב החלפת המכסה והצורך לצבוע אותו הוחלט לרענן את הצבע של הרכב ותיקון מכות קטנות ומעצבנות.

תמונות עם הצבע כנראה בסוף שבוע.

P8180137.JPG

P8180138.JPG

P8180142.JPG

P8180141.JPG

P8180139.JPG

P8180140.JPG

פורסם
עקב החלפת המכסה והצורך לצבוע אותו הוחלט לרענן את הצבע של הרכב ותיקון מכות קטנות ומעצבנות.

תמונות עם הצבע כנראה בסוף שבוע.

אם כבר נכנסת לצבע

לפחות תפרק את האוטו קצת

תוריד את ידיות ניקלים ווינרים וטמבונים

שיהיה יותר קל לצבוע ואולי תמצא חלוקות שלא ראית

בכל אופן בהצלחה,

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

ממתין לתוצאות, זה אמור לצאת מדהים!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

המיכסה החדש גורם לרכב להראות רשע וזה טוב:-) אני הייתי משאיר את הצבע הלבן ורק בין שני הכונסים(באמצע של המיכסה) הייתי צובע באדום גם צביעה יחודית ולפי דעתי גם הכי מתאימה.

:fadein:
  • תוכן חדש...