Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לפני קנייה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני הולך לרכוש רכב ישן עד 6000 ש"ח, חשבתי על פונטו (אבל אין לה ממש שוק במחיר הזה), אונו, ג'אסטי, או שרייד.

הבעייה היא שיש לי כמה קריטריונים לבחירה, אבל יש גם רכבים של 2000 ש"ח שעומדים בקריטריונים האלה,

שהם: שנה כמה שיותר גבוהה למחיר (6K), יד 2/3, קילומטראז מתחת ל200,000, וטסט לעוד חצי שנה לפחות, ועם מזגן.

אין מתנות אני מניח, נכון ?! ואם אני ירכוש מכונית ב2000 ש"ח האוטו כנראה יתחיל לנסוע על כסף.. :evil:

ואם אני ירכוש את האוטו ב6000 עם אותם הקריטריונים זה לא מפתיח לי שהרכב יהיה יותר אמין...

הבעייה עם הרכבים הללו היא גם שבמחיר הזה באמת שווה להתחיל לקחת את הרכב לבדיקות ?! כנראה שלא ..

אז יש למומחים עצות להבטחת הגיר/מנוע לפני קנייה ?! (אני מקווה שיש פתרון ואני לא נשמע תמוהה)

תודה מראש!:-D

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

It's not the car who have the skills but the driver

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

• תוכן חדש...