Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני עומד ליפני קנייה של הרכב. ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את התשובות שאני רוצה.

רציתי לדעת שני דברים על הרכב:

1 - צריכת דלק מחוץ לעיר ובתוך העיר.

2 - מה בנוגע לסחירות של הרכב? האם הרכב נמכר או שקשה למכור את הרכב הנ''ל?

תודה יצחק

** הוספו סימני פיסוק לטובת כלל חברי הפורום המכובדים. בתודה, הנהלת הפורום. **

פורסם

היה לאבי רכב כזה, הצריכה הטובה ביותר שהוא הגיע אליה היתה 1:8 משולב, וזאת הסיבה גם שהוא התפטר ממנה, רכב לא חסכוני.

פורסם

עם המון מאמץ תגיע ל1:10 בכביש מהיר על 90 בלי מזגן ועם הרכב אחרי יישור קו.

אם הדלק הוא הבעיה, נא להימנע.

את שלי מכרתי לפני שבועיים לדודה שלי, ככה שאני לא ממש יודע איך הסחירות.

פורסם
שלום אני עומד ליפני קנייה של הרכב. ערכתי חיפוש בפורום ולא מצאתי את התשובות שאני רוצה.

רציתי לדעת שני דברים על הרכב:

1 - צריכת דלק מחוץ לעיר ובתוך העיר.

2 - מה בנוגע לסחירות של הרכב? האם הרכב נמכר או שקשה למכור את הרכב הנ''ל?

תודה יצחק

בהנחה שהרכב במצב טוב (וגם המנוע\גיר וכד')-

צריכת הדלק בעיר: 7-8 ק"מ לליטר.

צריכת הדלק מחוץ לעיר(נטו): בסביבות 12-14 ק"מ לליטר.

החזקתי אחת כזו (מודל 96) כמעט 4 שנים; רכב מאוד מרווח, מזדקן בכבוד ונוח. זמינות כח טובה למרות הספק צנום.

הסחירות של הדגמים הישנים לא מי-יודע-מי אך הדגם עם המנוע הנ"ל מבוקש יותר וכמובן עדיף על הקטנים יותר (שלא מציגים צריכת דלק טובה יותר מזו של ה 2 ליטר אלא גרועה יותר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...