Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים לווספה ישנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם לי היתה קצת בעיה להשיג צמיגים במידה הזאת, בשביל הוספה סופר שלי, אבל בעקבות בירורים קצרים מצאתי כמה כיוונים אפשריים.

הראשון הוא בועז דגן מצמיגי רמת אביב, שהוא אספן ידוע וגדול של מכוניות, אופנועים, ווספות. בועז יכול לעזור לך בכך ואף להזמין במיוחד בעלות סבירה יחסית.

אני השגתי לבסוף את הצמיגים בעזרת אלון מאבניר.

בהצלחה!

פורסם
איפה אפשר להשיג צמיגי 8 אינץ' לווספה ישנה ?

יש בירושלים מוסך סימו אופנועים ("המדייק") הוא שייך לדור הישן ויש לו שם הרבה ווספות, לדעתי תוכל להשיג ממנו כל תבקש.

פורסם

יש בירושלים מוסך סימו אופנועים ("המדייק") הוא שייך לדור הישן ויש לו שם הרבה ווספות, לדעתי תוכל להשיג ממנו כל תבקש.

הוא עדיין חי? אני הייתי מתקן אצלו כשהמוסך היה עוד בממילא. היה לו אח ניסים (בעל שדה ראיה של 360 מעלות) שהיה נוסע על רביט. אח"כ בתלפיות הבן הפך את זה למכון ספידומטרים.

לאור השנים שחלפו, זה ממש ידהים אותי אם הוא עדיין פעיל...

נמרוד

פורסם

הוא עדיין חי? אני הייתי מתקן אצלו כשהמוסך היה עוד בממילא. היה לו אח ניסים (בעל שדה ראיה של 360 מעלות) שהיה נוסע על רביט. אח"כ בתלפיות הבן הפך את זה למכון ספידומטרים.

לאור השנים שחלפו, זה ממש ידהים אותי אם הוא עדיין פעיל...

נמרוד

כן נמרוד הוא עדיין עובד בתלפיות. הייתי אצלו בשבוע שעבר ודווקא בעניין של מכסחת דשא.

אכן בנו איתן עובד שם ומתקן שעונים לרכב. ולכן , כמו ששמת לב, כתבתי ששם המוסך הוא "המדייק".

פורסם

צמיג עולה בסביבות 100 שקל.

פנימית עוד 20 שקל אצל בייקר בצ'לנוב ת"א. אולי יש לו גם צמיגים.

פורסם

ב eBay אפשר למצוא צמיגים 8" עם פס לבן בדופן (white wall). קניתי שניים כאלה לרביט , ברוחב 400. אי אפשר היה למצוא כאלה בארץ. מומלץ !

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

• תוכן חדש...