Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6514 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סיימתי להתקין סאב של חברת eminence (תוצרת ארה"ב) - חברה המייצרת אלמנטים להגברה.

בניתי תיבה שמידותיה חושבו על פי ההמלצות באתר, וחיברתי אותה למגבר (בגישור) 140W שקניתי לפני כמה שנים.

אני מרוצה מעומק הבאס שאני מקבל ובכלל מרוצה באופן כללי מאיך שאני שומע (דרושים כמה שדרוגים).

הבעייה,

עד כמה שאני מבין, יוצאים מהסאב גם תדרים גבוהים יותר (מידים). באופן כללי זה לא ממש פוגע בסאונד, פרט לעובדה שנוצרת תחושה שרוב הסאונד מגיע מאחורה.

אני מעריך שיש דרך לחתוך את התדרים הבינוניים על מנת לקבל רק את התדרים הרצויים מהסאב.

אין לי דרך לעשות זאת באמצאות המגבר או ה HU. כמו כן אין לי קרוס אובר.

בוודאי יש רכיב כלשהו שניתן להתקין לפני הסאב, והשאלה שלי היא - מהו ?

Sub&Amp.jpg

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

במגבר אמור להיות אפשרות כזו

תן תמונה או קישור לנתונים שלו אם לא תסתדר

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אני מכיר את המגבר די טוב, אני משוכנע שאין עליו אופציה כזו.

אני אבדוק שוב בכל אופן.

בהנחה שאין (מה שסביר מאוד) מה אפשר לעשות (חוץ מלקנות מגבר חדש) ?

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

א. לא תזיק תמונה של המגבר או לפחות הדגם שלו, נראה אם יש שם כפתור LP.

ב. מה הדגם של הרדיו דיסק? יכול להיות שניתן לבצע את החיתוך דרכו.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מצורפות תמונות של המגבר.

שוב, הדגם של הרדיו דיסק sony cdx5070

אני מחפש עזרה בלבנות/לקנות קרוס אובר מתאים.

AmpFront.jpg

AmpPannel.jpg

ALFA ROMEO 147 120HP

פורסם

אתה בטוח שבצד השני של המגבר אין עוד כפתורים?

ברדיו דיסק, יש יציאה ספציפית לסאב? כמה יציאות RCA יש מהרדיו דיסק?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בטוח מיליון אחוז שאין לי כפתורים על המגבר. תאמין לי הייתי בודק אותם כבר מזמן (זאת פעם שלישית שאני מתקין את המגבר ב - 9 שנים האחרונות).

רדיו דיסק יוחלף בקרוב אבל גם הוא ישן, מהתקופה שלא שמו דגש על העניין (לפחות לא בדגמים העממיים).

הבנתי שבניית קרוס, אחרי כל התאוריה המסובכת, מסתכמת בהוספת קבל וסליל.

במקומות שבהם קראתי מוסבר בעיקר איך לחתוך עבור טוויטרים ומיד באסים.

לא ראיתי איך חותכים לסאב.

הייתי שמח אם מישהו היה אומר לי בדיוק איזה סליל ואיזה קבל לקנות, או לפחות להפנות אותי למחשבון הספציפי, ראיתי בחיפוש שיש כאן מקצוענים שבטוח יודעים מה לעשות.

ALFA ROMEO 147 120HP

• תוכן חדש...