Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בחירת חברת ביטוח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הגיע הזמן לחדש את הפוליסה של הביטוח, ואני מעוניין לחפש חברת ביטוח קצת יותר זולה מזאת שאני נמצא בה.

ביטוח נוכחי ע"י ביטוח ישיר, מאוד יקר!

רכב: סיאט איביזה שנת 2000.

ביטוח חובה - 2800.

ביטוח מקיף - 5640.

סה"כ - 8440.

הביטוח יקר מכיוןן שאני נחשב נהג צעיר, ואחי עדיין נהג חדש.

אני אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על חברות אחרות, ובכלל.. מה אתם חושבים על הצעת המחיר הזאת, לא יקרה מדי?

תודה רבה.

פורסם

הצעת המחיר הזאת היא שחיטה לאור יום לפי דעתי.

אתה יכול למצוא בקצת יותר זול בחברות אחרות, תתקשר לכמה חברות ביטוח, אתה תמיד יכול לעשות איתם משא ומתן ולדבר איתם על המחיר.

תגיד שקיבלת מחיר טוב יותר במקום אחר.

אני זוכר שאבא שלי פעם אחת קיבל הצעה על המאזדה 3 שלנו של משהו כמו 6300 אני חושב, והמאזדה יותר חדשה אז ככה שנראה לי המחיר קצת מוגזם.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

כל עוד אין לך רכב יפני, אוטומטי, בנפח 1500-1800 סמ"ק ואתה בן 30+ עם משפחה - חברות הביטוח הישירות לא משלמות.

תפנה לסוכן ביטוח, רצוי כזה שכבר עושה ביטוח למשפחה, בין אם לדירה או לרכב, או כזה שאתה מכיר (אבא של חבר?) ותבקש ממנו הצעת מחיר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

כבר הצעתי פה כמה פעמים

ביטוח "רמות" בת"א ברחוב המיטב (ליד הסינרמה), המחירים טובים ביחס להרבה מקומות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מוגזם עד מוגזם מאוד לפי ניסיוני.

לנו הציעו תחילה כמעט את אותו המחיר לרכב פוקוס 06 עם נהג צעיר וחדש וללא טופס שמראה שלא תבענו חברת ביטוח ב3 השנים האחרונות. (שזה מאוד מייקר)

הציעו לנו קרוב ל8000,לאחר הוזלה של כמה מאות שקלים זה הסתיים ב7200.

פורסם

יש בGOV.IL מחשבון שמחשב ביטוח חובה וגם צד ג' של כל החברות .

נסה אולי יצא לך יותר זול..

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
נסה גם באתר הזה.

לפעמים יש להם הצעות מאוד אטרקטיביות, אם כי אני חייב לציין שטרם יצא לי לבטח דרכם.

אני לא מצליח להיסתדר עם האתר הזה :\

תודה לכולם, אני אתקשר לביטוח AIG, ולעוד כמה חברות אחרות.

המחיר באמת מוגזם, ולחשוב שאני שילמתי אותו עד עכשיו :\

פורסם

AIG הם בדיוק כמו ביטוח ישיר.

לפי המצב שלך ההצעה הכי טובה תהיה אם תפנה לסוכן.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
AIG הם בדיוק כמו ביטוח ישיר.

לפי המצב שלך ההצעה הכי טובה תהיה אם תפנה לסוכן.

אני אשמח מאוד אם תוכל להפנות אותי לסוכן ביטוח לצורך התייעצות, לצערי הרב אבא שלי לא מכיר סוכני ביטוח, ואני מעדיף לקבל המצלות כאן מאשר במקום אחר.

אני שוב אנסה את האתר שמשווא בין החברות ביטוח השונות, מחר אני אעשה כמה טלפונים ואעדכן.

המון תודה לכולם!

פורסם

אחי,

שוחטים אותך!

אתה ממש לא חייב לעשות חובה ומקיף באותו מקום -

חובה תעשה איפה שזה הכי זול (בד"כ שירביט. אבל תבדוק באתר המצוין מעליי - מחשבון ממשלתי שכזה. הוא מכליל את כל חברות הביטוח).

ולגבי ביטוח מקיף - גם אותו לפעמים יש טעם לפצל.

לדוגמא - גרירה ושמשות יש טעם לעשות ישירות בממסי (300 שקל לשנה). ותוריד את זה ממחיר המקיף (אצלי ירד 550 ש"ח).

ומעבר לזה - תפנה לסוכן שיעבוד בשבילך. הוא חי בשביל העמלה שלו כדי שאתה תשלם פחות. שהוא יעשה טלפונים, יעשה בירורים ויביא לך את המחיר הזול ביותר!

בהצלחה!

It's a golf GENERATION...

like no other!

• תוכן חדש...