Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני רוצה לישאול אותכם כמה שאלות.

הציעו לי לקנות מגבר מונו בלוק של MTX וסאב של קיקר גם מונו יציאה אחד.

האם השילוב הזה טוב?האם המוצרים האלו איכותיים?

הוא גם הציא לי קומפננטים של clif design מידה 6וחצי.

האם הקומפננטים האלו טובים ואיכותיים?

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

אתה צריך לתת דגמים יותר ספציפיים, לכל חברה יש סדרות גבוהות ונמוכות יותר.

אנשים כאן בפורום מכירים כמעט הכל , אז תבקש את הדגמים המדוייקים של כל רכיב שהציעו לך.

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

אני אישית לא מתלהב מהמוצרים של קליף אבל :

השאלה היא על איזה דגם בדיוק אתה מדבר , באיזה מחיר אתה יכול לקנות אותו , ומה החלופות באותו טווח המחירים .

אם תפרט ותיתן פרטים יותר מקיפים על המערכת שלך , תקציב , על מה אתה מחפש מהמערכת אנשים יוכלו לעזור לך בצורה יותר יעילה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני לא יכול להביע את דעתי על שאר הרכיבים אבל לגבי הסט הנ"ל של CLIF היה לי אותו באוטו בערך יום וחצי שאחריו פשוט זרקתי אותו לכל הרוחות, טוויטר פשוט גרוע ומידבאס בלי שום טעם או ריח, סט פשוט קר.

תשקול ללכת בכיוון של MOREL/HERTZ.

פורסם

איך שאני יודע כבר לא מייצרים מורל הם פשטו רגל.ויש לי מורל פולס 5ורבע פשוט רמקול על הפנים.

אני רוצה קומפננט אמריקאי חזק בסביבות ה 1200 שקל.לגבי הארץ זה אמריקאי?

seat leon fr ​20VT

Indian System

145.84db

פורסם

מורל פשטו רגל? :lol: זה פעם ראשונה שאני שומע, מציע לך ללמוד ולקרוא קצת לפני שאתה בא וזורק דברים לאוויר.

בכל מקרה מורל פולס הוא רמקול מהסדרות הנמוכות של מורל האם שמעת hybrid ovation?

לגבי HERTZ, זה רמקול איטלקי.

אתה באמת חושב שCLIF זה רמקול אמריקאי? אולי אמריקקי.

פורסם

אם אני לא טועה הCVX צריך איזה מונובלוק שיזיז אותו. אתה לא מתבלבל עם הCVR?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם
איך שאני יודע כבר לא מייצרים מורל הם פשטו רגל.ויש לי מורל פולס 5ורבע פשוט רמקול על הפנים.

אני רוצה קומפננט אמריקאי חזק בסביבות ה 1200 שקל.לגבי הארץ זה אמריקאי?

מורל לא פשטו רגל, אפילו להפך. בשנים האחרונות הם הוציאו יותר ליינים מאשר בכל 30 ומשהו שנות קיומה.

אתה לא מרוצה מהרמקולים שלך? סבבה, אל תגיד שהוא על הפנים כי הם לא. מורל נחשבת לאחת מ 5 יצרניות הרמקולים המובילות בעולם. תגובות כאלה לא ממש תורמות לרמת הפורום.

אם תגדיר את סוג המוזיקה שאתה אוהב לשמוע נוכל לעזור לך יותר. עד היום שום רמקול אמריקאי "מיין סטרים" לא עשה לי את זה, כך שאני לא ממש רואה סיבה לקנות רק רמקול אמריקאי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...