Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב.

ברשותי סאב של פניקס גולד קסנון 2 סלילים של 4 אוהם כל אחד, מחובר למונו של אינפיניטי 611 בגישור ל-2 אוהם.

אם לומר את האמת איזה רבע שעה נהנתי מכמעט פוול ווליום עם השיר "bass i love you" הוא ניגן אותו יפה אז המשכתי להנות, אחרי שכביתי את המערכת והדלקתי שוב כעבור כ-20 דקות לפתע אני מרגיש צליל כאילו שיש אבן בתוך התיבה, בקיצור משהו נדפק שם. הסאב אבל ממשיך לנגן רק שהוא לא מנגן טוב.

מה זה אומר? יתכן שסליל אחד נשרף?

בשביל להיות בטוח הוצאתי את האלמנט מהתיבה אבל עדיין בכל מכת באס חזקה הוא מזייף עם צליל של "מכות אבנים"

פורסם

לדעתי אלנטים צריכים לנגן הכול פשוט צריך לדעת איך לכוון ואם רואים שאתה מוציא לסאב את הנשמה אז להפסיק כי באמת יש גבול עד הוא יכול לעמוד.

אם יש אחריות תיראה מה אפשר לעשות.

פורסם

כנראה הגיין היה מכוון יחסית גבוה, ועל תדרים הגבוהים

עד שהגיע ה 15 הרץ בשיר, ושבר את הסאב מבחינה מכנית.

חבל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כמו שכתבתי. תקלה מכנית כלשהיא.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

יש כמה בדיקות שאתה יכול לעשות לבד, אבל בכל מקרה סביר להניח שלא תוכל לתקן אותו לבד. לצערנו כל זמן שמדובר ברמקולים יש מעט מאוד בעלי מקצוע שיודעים איך להתעסק איתם.

אם אתה מעוניין לבדוק לבד - קח רב מודד (מולטימטר) ותבדוק מה ההתנגדות של כל אחד מהסלילים. אם בסליל אחד אין התנגדות ו\או בדיקת רציפות נכשלה - כנראה שיש נתק בסליל או שהוא נשרף.

אם אתה אומר שיש רעש של אבנים או רעש של חיכוך - יכול להיות שהסאב יצא מהמירכוז איכשהו והמהלך שלו לא ישר.

אם אתה מחפש המלצה למתקן רמקולים - אומגה אודיו, תוכל למצוא טלפון וכתובת בפורום או ב d.co.il

להבא, אם קיים במגבר סאב סוניק אני ממליץ להתשמש בו. הוא מונע מהסאב לנגן תדרים נמוכים מדי, שבמילא לא שומעים אותם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחלה. אפשר לקבל הסבר קצר על הבדיקה? על מה אני אני בדיוק מכוון ברב מודד? יש 3 כניסות לכבלים, לאן אני מחבר את 2 הכבלים? את הבדיקה אני מבצע כאשר הסאב מחובר למגבר או מנותק? תודה רבה על העזרה.

פורסם

סבבה.

העיגול האדום - לשם אתה מחבר את הפרוב האדום.

העיגול הירוק - לשם אתה מחבר את הפרוב השחור (מינוס \ הארקה \ אדמה).

העיגול הטורקיז - זה מצב שבודק התנגדות עד 1K אוהם. אם תחבר את הפרובים של ל + ול - של אחד הסלילם, תראה את ההתנגדות של הסליל, יהיה באיזור ה 4 אוהם (כי כל סליל הוא 4 אוהם).

העיגול הצהוב - בדיקת רציפות. אם תשים את הפורבים אחד על הפלוס ואחד על המינוס של הסליל תשמע צפצוף מהרב-מודד במידה והסליל תקין.

אם לא תשמע דבר - יש נתק בסליל או שהסליל נשרף.

כדי לבדוק אם הרב מודד תקין - גע עם הפרובים אחד בשני. במצב הזה אתה אמור לשמוע צפצוף.

אני מקווה שעכשיו זה מובן :wink:

אם הבדיקות שלך יוצאות תקינות, אז ככל הנראה הבעייה היא בעייה מכנית בסאב.

איתמר.

1044-1267_big.JPG

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל סליל יצא לי 4.8

תקין?

אחרי שזה יצא תקין יש עוד משהו שני כן יכול לבדוק לבד?

אם זה לא סלילים, איזו בעיה מכנית יכולה להיות?

תודה.

פורסם

כן, תקין. בד"כ ההתנגדות שרואים תהיה קצת יותר מההתנגדות המוצהרת, וזה גם למה הדגשתי את המילה "באיזור" בתגובה הקודמת.

אם הסלילים תקינים לכאורה ככל הנראה יש בעייה מכנית ברמקול. יכול להיות שהוא יצא מהמרכוז, משהו נקרע, נשבר או משהו דומה. כנראה שמתקן רמקולים הוא האופציה היחידה שנשארה פתוחה בפניך.

איתמר.

• תוכן חדש...