Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט מאליבו דגם LTF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכוונה כנראה באמת ל LTZ.

מנוע 3.6 ליטר עם 252 כ"ס. אגזוז כפול, עור מלא בפנים, תיבת 6 הילוכים(לעומת 4 בנוכחית), לרבות העברת הילוכים ע"י ידיות מיוחדות בהגה ועוד ועוד. הדגם לא יובא בינתיים עד כמה שאני יודע.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

הוא לא מתכוון ל LTZ. מדובר על ההבדלים בין דגם LT ל LTF, שכמעט זהים מבחינת אבזור אבל עם הבדל גדול במחיר. אני יודע את זה כי לפני זמן לא רב כבר פתחו שרשור בנושא.

לפותח השרשור- תראה מה מצאים בחיפוש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209252&highlight=LTF

"ai motoare capul doare"

פורסם
הוא לא מתכוון ל LTZ. מדובר על ההבדלים בין דגם LT ל LTF, שכמעט זהים מבחינת אבזור אבל עם הבדל גדול במחיר. אני יודע את זה כי לפני זמן לא רב כבר פתחו שרשור בנושא.

לפותח השרשור- תראה מה מצאים בחיפוש:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=209252&highlight=LTF

אם קיים בארץ LTF אזי זה הדגם שנבחר לייצג את הליסינג והוא זול יחסים ל LT. אפשר לרכוש אותו בלב שקט, זאת לאור העובדה שנגרעו ממנו כמה דברים שוליים לגמרי ולא שום דבר הקשור לבטיחות וכו'. אם הדוושות לא ניתנות להזזה והתאמה כבדגם הבכיר יותר ואם אין חימום בכיסאות ו/או הזזה חשמלית שלהם...כל אלה בטלים בשישים לעומת המחיר הכדאי-לטעמי- של רכישת הרכב.

"נשים. אי אפשר לחיות איתן. אי אפשר לשלוח את כולן לקנדה"

(משנתו הסדורה של אל באנדי)

פורסם

אני שואל עליו כי אבא שלי כבר קנה את הרכב אחרי שהיה אמור להגיע לנו גרסת הLT אבל

בUMI אומרים שהצבע שאבא שלי הזמין לא הגיע והיו איתו בעיות אז החליפו לנו את האדגם

לדגם הLTF בצבע שרצינו...ראיתי בשירשור הקודם שהיה מישהו שהיה אמור לקבל את האוטו

ובגלל זה אני שואל אם מישהו כבר ראה את האוטו ולא יודע משמועות...

• תוכן חדש...