Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סט צילומים - Skoda Roomster Scout.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האחריות היא לשנתיים או 200K ק"מ.

הראשון מבניהם. דווקא לפי דברי שלושת החבר'ה שטיפלו בנו, האחריות הינה לתקופה של שנתיים ללא הגבלת ק"מ.

12345

!AWDSOME

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני רוצה להתייחס שניה למשהו שנכתב בדבריו של טל:

בחבילת המיגון מופיע "מרים שמשות" איזה סוג של מיגון זה בדיוק ?

זה פעם ראשונה שאני שומע שהדבר הזה נכנס לסעיף מיגון, עד היום ידעתי שזה סעיף "נוחות" (למי שנוסע עם חלונות פתוחים)

אור, "מרימי שמשות" זה לא חלונות חשמל או מרימים אוטומטיים של החלונות חשמל.

"מרימי שמשות" זה מנגנון שמרים את השמשות במקרה שהשארת אותן פתוחות ויצאת מהרכב; המנגנון מרים את החלונות בעת ההפעלה של האזעקה.

Caveman, יכול להיות שבסקאוט זה משהו אחר או שלא הבנת נכון.

בכל אופן, לא נראה לי שאתה נהג מונית ותגיע ל-100K ק"מ בשנה.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

טל, תודה באמת על ההסבר מזה מרים שמשות.

יענו שאם שכחתי חלון פתוח הוא יסגר

עוד מעט ימציאו לנו רובוטים קטנים שאומרים שהאוטו לא חונה ישר ומישהו עלול להכנס בו.

קשקוש בלבוש, אני לא הייתי עושה ביטוח בחברה שמחייבת את השטויות האלו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור, זה מאוד יעיל - אין מצב שתשכח חלונות פתוחים.

באיביזה (משום מה) לא היו לי מרימי שמשות והיו מקרים ששכחתי את החלונות (בעיקר הסאן רוף) פתוחים (למזלי, בחניית הבית או הבסיס).

בפביה יש מרימי חלונות ולא קורה מצב שאתה שוכח את החלון פתוח.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אור, אני לא יודע באיזה עולם אתה חי או איזה רכבים יש לך.

'מרימי שמשות' יש היום כמעט לכל רכב.

בסקודה יש אפשרות לקבל את זה כחלק מחבילת מיגון.

כדי שתעשה קצת שיעורי בית ואח"כ תגיב.

פורסם

מרימי שמשות ניתן להתקין בכל מקום גם בחוץ וכמובן שזה לא שום תנאי של חב' ביטוח ולא מגיע כחלק של שום חבילת מיגון.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

טל, אני חי בעולם של אופנועים, אין שם שמשות ולא צריך קודנית ;)

עכשיו לעניין: אני יודע מזה מרים שמשות, ואני חושב שההורים שלי בין הראשונים בארץ שהיה להם את הדבר הזה באוטו (בתחילת שנות ה90).

כרגע יש לי פג'ו 206, האוטו בלי מרים שמשות, אין לי בעיה עם זה, מהסיבה הפשוטה: אני מניע את האוטו בבוקר, וכעבור 5 דקות מזגן, אין מצב שאני נוסע עם חלונות פתוחים.

מעבר לזה: בבוקר, אני יכול להשאיר 1ס"מ מהחלון פתוח, ע"מ שלא יהיה כמו חממה בתוך הרכב, מי שיש לו מרים שמשות, לא יכול !

לשכוח חלונות פתוחים זה דבר לא אחראי, כמו לשכוח מפתח בסוויץ מבחינתי.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
מרימי שמשות ניתן להתקין בכל מקום גם בחוץ וכמובן שזה לא שום תנאי של חב' ביטוח ולא מגיע כחלק של שום חבילת מיגון.

נכון, אתה צודק.

אני רק אמרתי שבחבילת מיגון הכוללת של סקודה יש גם מרימי שמשות שזה דבר חיוני לכל דבר.

בנוסף ציינתי שחבילת המיגון הוא בגדר חובה לחברות הביטוח, אך ניתן שלא להתקין אותה בסקודה.

אור, מה שצגת פה זה דבר אחר.

את זה אפשר לקבל.

פורסם

מעבר לזה: בבוקר, אני יכול להשאיר 1ס"מ מהחלון פתוח, ע"מ שלא יהיה כמו חממה בתוך הרכב, מי שיש לו מרים שמשות, לא יכול !

.

אפשר לעשות מה שאתה רוצה, מי שמכיר מספיק טוב את הטריקים הקטנים של הרכב שלו יודע למשל שע"י לחיצה כפולה על נעילה בשלט, ניתן למנוע סגירה אוטומטית של החלונות וגם של הסאן רוף אם יש (עובד בגולף ופורד פוקוס למשל)

חברת ביטוח שמחייבת מרים שמשות? מגוחך ולא מציאותי. אולי חברות ביטוח הישירות שרק פראיירים מבטחים שם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מרים שמשות זה דבר חשוב בעיקר לאנשים עם זיכרון קצר :-).

פעם אחת נסעתי עם חברים לאיזור תעשיה בראשון (איפה שיש את הנאפיס, ארומה וכו') ושהחנתי שכחתי שחלון אחד באוטו פתוח (זה של היושב ליד הנהג).

למזלי, החניה הייתה יחסית מרוחקת מהאיזור בו הסתובבו הרבה אנשים אז לא קרה כלום:roll:.

מי שאוכל לבד, אוכל יותר.

פורסם

לי ,אישית, אף פעם לא הייתה בעיה ללא מרים שמשות... פשוט בודק שכל החלונות סגורים לפני שאני מכבה את המנוע. למה לסמוך על מרים שמשות? בעיקר כי לפעמים החלונות לא יעלו בגלל סיבה כזו או אחרת.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הבאסה זה שאין לך מרים שמשות ואתה עם חבר, אתה מרים את החלון במודע שאין לך מרים שמשות והוא משאיר פתוח

ואז אתה בא לצאת וקולט שהוא השאיר פתוח...עם הזמן הם לומדים.

ואז שאתה מחליף רכב ויש לך מרים שמשות הם מרימים בכול זאת לפני שיוצאים כי התרגלו :)

Skoda Fabia 1.2TSI Sport

• תוכן חדש...