Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצעת ייעול למועדון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי הצעת ייעול למנהלי מועדון החמש:

לפרסם באתר הרשמי של המועדון את גיליונות האבטומוביל המרהיבים. כמו שהמועדון מפרסם באתרו את לוח קונים/מוכרים, לוח אירועים, גלרית תמונות. אני לא רואה כל סיבה שהאתר לא יתהדר בעשיה המבורכת והמושקעת של האבטומוביל.

כיום בעידן האינטרנט כל ארגון , גוף , מועדון מעלה באתרו את כל החומר שרק אפשר.

דוגמאות לא חסר: אתר ידיעות אחרונות, לוח מכירה רכבים ודירות,מחירון יצחק לוי מפורסם בחינם, מידע בורסאי ועוד כהנה וכהנה.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

אחת הדרכים לעידוד חברים להצטרף, של כל מועדון שההצטרפות בו כרוכה בתשלום, היא מתן גישה בלעדית לחברים לתכנים ופעילויות מסויימות.

אם המועדון יפרסם את האבטומוביל ברשת הוא יפסיד את אחד הקלפים הדי חשובים שלו בשכנוע חברים להצטרף.

אני לא חבר, לא קורא את האבטומוביל - ומצר על כך (שמעתי שהוא ממש מעניין), אבל מבין את המועדון על כך שהמגזין לא חופשי.

פורסם
אחת הדרכים לעידוד חברים להצטרף, של כל מועדון שההצטרפות בו כרוכה בתשלום, היא מתן גישה בלעדית לחברים לתכנים ופעילויות מסויימות.

אם המועדון יפרסם את האבטומוביל ברשת הוא יפסיד את אחד הקלפים הדי חשובים שלו בשכנוע חברים להצטרף.

אני לא חבר, לא קורא את האבטומוביל - ומצר על כך (שמעתי שהוא ממש מעניין), אבל מבין את המועדון על כך שהמגזין לא חופשי.

העולם השתנה בעידן האינטרנט וגם המועדון צריך וחייב להתאים עצמו לרוח התקופה. כיום כל הירחונים היוקרטיים,כולל PLAYBOY?, הספרים, האינצקלופדיות השכילו להבין שאם הם לא שם משמע הם אינם. ולכן מציגים את מרבית תכניהם באינטרנט.

יש אין ספור דוגמאות: קטלוגים של חלפים לרכבי אספנות נמסרים חינם באינטרנט לכל דורש, מה שהיה פעם בתשלום (אני שילמתי בחיי הרבה על קטלוגים כאלה), המחירון של יצחק לוי בחינם, ירחון אוטו בחינם, ידיעות, מעריב, גלובס בחינם ועוד רבים.

אז גם המועדון האנרכרונסטי צריך לחשוב עם הפנים קדימה.

אם הוא לא מצליח לגייס אנשים אז שיעשה בדק בית איפה הבעיה שהיא לבטח לא על ידי חסימת הכתבות של האבטומוביל למי שלא חבר.ככה לא מגייסים ככה רק יוצרים אנטגוניזם.

כי הרי לפרסם את האבטומוביל באתר כל שהוא באינטרנט זה לא בעיה - מספיק שאחד שקיבל את המגזין יסרוק אותו ויעלה אותו באיזה אתר ונגמר הסיפור.

מוגש כחומר מחשבה למנהלי המועדון וחבריו.

פורסם

אם אתה חושב שהמועדון אנכרוניסטי, הצטרף, תיבחר לועד ותשנה אותו.

לגופו של עניין, לפלייבוי וכו' אין שום בעייה לפרסם את העיתון באינטרנט ולפגוע במכירות כי יש המון מפרסמים (באנרים) שמכסים את העלות

יחד עם זאת ניתן בהחלט להעלות את האבטומוביל ברשת, אחרי איזה חצי שנה או שנה.

נעלה את זה לדיון בועד.

בהזדמנות זאת אני רוצה לחבוש את הכובע של העורך של "האבטומוביל" ולהודות לכל המשבחים כאן ובמייל ובטלפון. זה מחמם את הלב, בעיקר לנוכח העובדה שכל העבודה נעשית בהתנדבות מלאה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אפשר לפרסם מספר גליונות ישנים וע"י כך לעודד הצטרפות למועדון.

עיתונים\מגזינים רבים נוהגים בשיטה זו לקידום מכירות.

פורסם

העולם השתנה בעידן האינטרנט וגם המועדון צריך וחייב להתאים עצמו לרוח התקופה. כיום כל הירחונים היוקרטיים,כולל PLAYBOY?, הספרים, האינצקלופדיות השכילו להבין שאם הם לא שם משמע הם אינם. ולכן מציגים את מרבית תכניהם באינטרנט.

יש אין ספור דוגמאות: קטלוגים של חלפים לרכבי אספנות נמסרים חינם באינטרנט לכל דורש, מה שהיה פעם בתשלום (אני שילמתי בחיי הרבה על קטלוגים כאלה), המחירון של יצחק לוי בחינם, ירחון אוטו בחינם, ידיעות, מעריב, גלובס בחינם ועוד רבים.

אז גם המועדון האנרכרונסטי צריך לחשוב עם הפנים קדימה.

אם הוא לא מצליח לגייס אנשים אז שיעשה בדק בית איפה הבעיה שהיא לבטח לא על ידי חסימת הכתבות של האבטומוביל למי שלא חבר.ככה לא מגייסים ככה רק יוצרים אנטגוניזם.

כי הרי לפרסם את האבטומוביל באתר כל שהוא באינטרנט זה לא בעיה - מספיק שאחד שקיבל את המגזין יסרוק אותו ויעלה אותו באיזה אתר ונגמר הסיפור.

מוגש כחומר מחשבה למנהלי המועדון וחבריו.

אני מזכיר לך שסריקה ופרסום באינטרנט זה הפרת זכויות יוצרים ודלת פתוחה לתביעה מצד מועדון החמש (אלא אם קבלת אישור ממועדון החמש וציינת באתר מאיפה זה נלקח) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

ראשית אני שמח שבני הספל יעלה את הצעת היעול שלי לדיון בועד.

שנית אני חושב באמת שזה רעיון טוב לפרסם את הגיליונות הקודמים ולאו דווקא את העדכני ביותר.

אני בכל אופן אברך על היוזמה והנכונות של בני הספל.

ac cobra - יצירת אומנות.

פורסם

ראשית אני שמח שבני הספל יעלה את הצעת היעול שלי לדיון בועד.

שנית אני חושב באמת שזה רעיון טוב לפרסם את הגיליונות הקודמים ולאו דווקא את העדכני ביותר.

אני בכל אופן אברך על היוזמה והנכונות של בני הספל.

בני לא חייב לעשות את זה. כל חבר מועדון החמש יכול לצלצל או לשלוח מייל למועדון עם הצעת ייעול/שיפור ואני יכול להגיד לך בבטחה (כתור חבר ועד) שההצעה תעלה וידונו בה בשיא הרצינות ...

מועדון החמש לא אטום, אנחנו פתוחים להצעות ושפורים ולכן תמיד קוראים לחברים לתרום כי רק ככה נוכל לשפר את המועדון. אם נגיד ההצעה שלך לא תאושר אז כתור חבר במועדון יש לך זכות לדעת מדוע החלטנו כך (ואתה מוזמן לשאול את חברי הועדה מדוע היא נדחתה) ובשביל זה קיים גם פרוטוקול של כל ישיבה ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

חברים יקרים ,

נשקלת בחיוב העלעת כתבות מסוימות מהחוברת לאתר אולם כפי שכמה חברי

הפורום הבינו כאן , הכתבות הן באמת נכס , או חומר חשוב וחלק מהייחוד לחברים . אם יתפרסמו כתבות יוכלו להכנס לכתבה המלאה ע"י שם וסיסמא

שיקבלו החברים .

ראה דוגמאת אתר גלובס ועוד כמה אחרים שלכתבה המלאה נכנסים עם שם וסיסמא .

אני חושב שחוץ מהיתרון של כתבות יש עוד יתרונות להיות חברי מועדון .

השתתפות בארועי המועדון שזה כולל תערוכות הכי הכי שוות בעיר , הרצאות

מקצועיות - והינה יש אחת קרובה , עזרה של המועדון בייבוא רכב אספנות לארץ

שזה לכשעצמו תהליך ארוך ומסובך והשגיאות שעושים בדרך שוות הרבה הרבה

יותר מהצטרפות למועדון.

דבר חשוב לא פחות זהו האינטרס של כל אספן חובב מכוניות עתיקות להיות

בתוך אירגון גדול מכובד ומסודר !

את תקנת "רכב אספנות" יזם המועדון והכח להוציא תקנה זו אל הפועל

היתה בזכות היותנו מועדון גדול חזק שהחברים בו מכסים את כל שכבות האוכלוסיה . זה יצר לחץ על משרדי התחבורה ויכולת לבוא בדברים עם כל הגורמים המתאימים . אם היינו מועדון קטן , ארועי המועדון היו בהתאם וכן לא

היינו מושכים קהל כה רב לתערוכות שלנו , זוכרים את רידינג לפני חצי שנה

ואת ארוע מוצקין בסוכות האחרון . אלו נותנים למועדון כח ויכולת אמיתית לדאוג

לחברים . תחשבו מי היה מתייחס למועדון קטן ולא ממוסד כמו מועדון החמש ???

חברה - תחשבו על זה . ודרך אגב , כל חודש יש מספיק מצטרפים חדשים

וגם צעירים עם רוח חדשה והרבה התלהבות לנושא . כל הכבוד !

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

• תוכן חדש...