Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משולשים של 205 GTI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8209 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מתעלק קצת על השרשור:

למישהו יש נסיון עם בוקסות קשיחות (אוקולון ואחיו) למתלים? הן אמורות להיות עם אורך חיים גדול משמעותית אך נטיה גדולה יותר להעביר רעידות וטלטולים.

מישהו ניסה?

כי מסתבר שאצלי בלנצ'יה יותר קל להשיג כאלו מאשר מקוריות :?

אני חושב שרועי (ROY306) דיבר על שימוש בבוקסות כאלה , יתכן ואני מתבלבל , אבל אם דובר על זה אז השם PROFLEX עלה .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם
בדרך כלל מתי מחליפים משולש/בוקסות ברכב?

כיצד ניתן לדעת שהמשולשים עייפים וכו'?

תודה.

כשהרכב מורם הזז את הגלגל אופקית ימינה ושמאלה. אם הגלגל זז , יש חופש במשולש (סיכוי טוב שאחת מהבוקסות או שתיהן בלויות).

פורסם

עם הגלגל זז , התפוח גמור.

בוקסות יותר קל לאבחן , אם הן יבשות\סדוקות , או שיש בהן טינופת צריך להחליף.

לפעמים קשה לדעת אם התפוח לא טוב ,ותרגישו את זה רק בנסיעה כי הכוחות הפועלים עליו אדירים , כוחות שלא תצליחו להגיע אליהם בכח היד.

בוקסות פוליאוריטן הן טובות , אך לא מתאימות לנהג\רכב הממוצע ,

לא שווה לשים אותן כדי ל"שפר" את הרכב בשביל המפגשים של שישי.

לעיתים (לא מעטות ,אגב) יש פאקים עם בוקסות כאלו , כי הן לא מתאימות על המילימטר ,

והן רק יגרעו מתכונות הרכב , ויהיו מסוכנות.

הן גם לא כ"כ זולות אגב.

ב205 GTI אגב יש בוקסות מסוימות שבאות אוריגינאליות מפוליאוריטן.

תן לרומני בירה , הוא ישתה 5 דקות , תראה לו מאיפה הבאת את הבירה , הוא ישתה כל היום.

• תוכן חדש...