Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כמה שאלות בנוגע לS70..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוספנו למשפחה וולבו S70 ורציתי לשאול כמה שאלות.

איך אני מחליף את הרדיו דיסק המקורי לאחד אחר?

יש למישהו מושג איזה ג'אנט אני יכול לשים לה ואיזה מידות של צמיגים? (בינתיים היא עומדת על ג'אנטים של T5 עם צמיגים 205/55/16)

חבר אמר לי שמותר להתקין קסנון רק שיש פנס עם עדשה (כמו במאזדה 3 למשל). זה נכון?

שוטטתי קצת באתרים בחו"ל וראיתי כמה קיטים לאוטו הנ"ל (אנג'ל אייז,קיט לטמבון,גריל וכו'..), מישהו יכול להסביר לי איזה תהליך אני עושה כדי להביא את הכל לארץ?

מישהו יודע איפה אני משיג בארץ ידיות ניקל, מראות ניקל, ניקל למסגרת של החלונות, מגיני רוח, ופנסי ערפל לוולבו שלי? ומה המחיר של כל דבר?

ועוד שאלה אחרונה, כמה הכהות שהכי מומלץ לעשות בחלונות מאחורה ומקדימה ובשמשה האחורית? אני רוצה משהו עדין ובטוב טעם שלא יהיה שחור מגעיל ושבכל זאת יראו כהות יפה.

סליחה על החפירה פשוט אין לי מקום אחר לשאול, תודה לכל העונים.

פורסם

מבחינה חוקית המקסימום המידה הגדולה ביותר היא זו של ה-T5.

באופן עקרוני קסנון חוקי רק על רכב שיצא כך משערי המפעל.

הסיבה שיש כאלו שאומרים ש"מותר" (למרות שלא ניתן חוקית על רכב שלא צויד כך במקור),

היא שבעדשה האור יותר ממוקד ועל כן פחות מתפזר ומסנוור ונראה שלם יותר.

את רוב החלקים תצטרך לייבא מחו"ל (EBay וכד').

השחרה מותרת עפ"י החוק רק בחלונות האחוריים (נוסעים),

לא שמשה קדמית, לא אחורית ולא חלונות קדמיים.

בחלון האחורי אתה יכול להכהות כאוות נפשך.

החלפת הרדיו לא מסובכת.

האם כיום יש ברכבך רדיו מקורי?

יש בידך אופציה לשים מכשיר 2DIN או 1DIN.

במידה ותבחר 1DIN יש תא שממלא את החור החסר.

במידה ותבחר 2DIN הרי שאין חור למלא.

בהצלחה.

פורסם

שלום מאיר

קודם כל ברכות על הוולבו, איזה מודל היא ?

בקשר לג'אנטים - הם יפים, אם בכל זאת החלטת להחליף נסה שיהיה משהו מיוחד כי קשה לי להאמין שתמצא ג'אנט עם אותן המידות ושמתאים יותר לרכב הזה, בקיצור, תעשה משהו מיוחד.

בקשר לבודי קיט שאתה מחפש יכול להיות נחמד, אני אפילו חושב שזאת הוולבו הראשונה בישראל שמישהו החליט לצעצע (ואל תעלב) בתוספי פלסטיק, נקווה לטוב. (רק תעשה טובה את הגריל אל תחליף זה יהיה פשוט זוועה ראיתי בחור שהחליף ל850 ויש בין S70 ו850 דימיון והוא פשט הרס את הרכב - אני לא מתנגד לטמבונים שיהיו נמוכים יותר רק תעשה את זה בטוב טעם ותזכור שזה לא הונדה סיוויק או סובארו אימפרזה, זה וולבו) - בקשר לייבוא אני מאמין שבאיביי אתה תבין את התהליך ואם לא, דבר איתי.

בקשר לתוספות ניקל נראה לי מיותר, זה יושב טוב איכשהוא (לטעמי) יותר על מאזדה 3, קסנון נשמע מעולה לא יודע בקשר לחוקיות חפש מאמרים הנושא נטחן המון בפורום.

בקשר לחלונות השחורים נשמע מעולה - אך האם חשבת על ווילונות ? עוד כסף אך תוצאה מעולה וכמובן שיושב 10 על וולבו כזאת, בדוק את העניין.

עצתי אלייך - S70 זה רכב מהיר, אך לא ספורטיבי, לטעמי הנמכה + צמיגים טובים + ספויילר מקורי ואולי כמה תוספות של "הנמכה" לטמבון יכול להיות נחמד, מעבר לכך נראה לי מיותר ולא מתאים, בכל מקרה שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליט ופנק אותנו בתמונות.

נ.ב

חכה לתגובה מבחור בשם דורון (בשם VOLVO 240) הוא שפיץ בכל מה שקשור לוולבו, שוב פעם שיהיה בהצלחה, משה.

פורסם

נ.ב

חכה לתגובה מבחור בשם דורון (בשם VOLVO 240) הוא שפיץ בכל מה שקשור לוולבו, שוב פעם שיהיה בהצלחה, משה.

דורון אני רואה שהקדמת אותי :mm_wink:

פורסם
שלום מאיר

קודם כל ברכות על הוולבו, איזה מודל היא ?

בקשר לג'אנטים - הם יפים, אם בכל זאת החלטת להחליף נסה שיהיה משהו מיוחד כי קשה לי להאמין שתמצא ג'אנט עם אותן המידות ושמתאים יותר לרכב הזה, בקיצור, תעשה משהו מיוחד.

בקשר לבודי קיט שאתה מחפש יכול להיות נחמד, אני אפילו חושב שזאת הוולבו הראשונה בישראל שמישהו החליט לצעצע (ואל תעלב) בתוספי פלסטיק, נקווה לטוב. (רק תעשה טובה את הגריל אל תחליף זה יהיה פשוט זוועה ראיתי בחור שהחליף ל850 ויש בין S70 ו850 דימיון והוא פשט הרס את הרכב - אני לא מתנגד לטמבונים שיהיו נמוכים יותר רק תעשה את זה בטוב טעם ותזכור שזה לא הונדה סיוויק או סובארו אימפרזה, זה וולבו) - בקשר לייבוא אני מאמין שבאיביי אתה תבין את התהליך ואם לא, דבר איתי.

בקשר לתוספות ניקל נראה לי מיותר, זה יושב טוב איכשהוא (לטעמי) יותר על מאזדה 3, קסנון נשמע מעולה לא יודע בקשר לחוקיות חפש מאמרים הנושא נטחן המון בפורום.

בקשר לחלונות השחורים נשמע מעולה - אך האם חשבת על ווילונות ? עוד כסף אך תוצאה מעולה וכמובן שיושב 10 על וולבו כזאת, בדוק את העניין.

עצתי אלייך - S70 זה רכב מהיר, אך לא ספורטיבי, לטעמי הנמכה + צמיגים טובים + ספויילר מקורי ואולי כמה תוספות של "הנמכה" לטמבון יכול להיות נחמד, מעבר לכך נראה לי מיותר ולא מתאים, בכל מקרה שיהיה בהצלחה בכל מה שתחליט ופנק אותנו בתמונות.

נ.ב

אחי אני מאור לא מאיר חח, כנראה שמאיר לא יגיב פה בזמן הקרוב (מתגייס ב6/8)

אני יודע שנפלתי על פרוייקט לא קל בכלל, בכל זאת אני לא מוכן לוותר ואני מבטיח שתהיה לי הוולבו הכי יפה בארץ!

היום שמתי לה ג'אנט 17 עם צמיגים דאנלופ 205/45/17 (רציתי רוחב 225 אבל בדקתי באוטו דטה והיה רשום שמותר רק 205)

הרכב שנת 98 במצב מכני חדש הכל חדש והרכב בהרצה עדיין אז לא יצא לי להרגיש אותו וגם רק מחר אני עושה טסט..

לשמחתי הרכב הגיע עם רדיו דיסק שהוא לא מהחברה אז לא תהיה לי בעיה להרכיב את הרדיו דיסק שלי.

הנה קישורים לכמה חלקים שאני מעוניין לרכוש מחו"ל תגידו מה דעתכם?

הנה הסופית לטמבון

http://www.eurosporttuning.ca/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=VLA-080-201&Category_Code=VL-S70-ex

אלה האנג'ל אייז

http://www.eurosporttuning.ca/images/volvo/VLA-180-401-T2.jpg

http://www.eurosporttuning.ca/images/volvo/VLA-180-401-T3.jpg

זה הגריל (כמובן יתווסף לו סמל וולבו)

http://www.eurosporttuning.ca/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Product_Code=VLA-480-104&Category_Code=VL-S70-ex

וכמובן איך אפשר בלי ספויילר כזה (אני מחפש אחד בנרות, מי שעוזר לי מלך!)

http://www.blinman.com/volvos/volvo_s70.jpg

מה דעתכם?

עוד שאלה שרציתי לשאול, אין לי פנסי ערפל מקדימה ואני מעוניין להתקין, אני ילך למקום שמתקינים בו מערכות?

פורסם

ראשית, אכן מותר לשים 205/45/17, משום מה לא זכרתי זאת.

בכל אופן בנוגע לפנסי הערפל - אם אתה רוצה פנסים ג'נריים -

כל פנס ערפל יעשה את העבודה.

אם אתה מעוניין במקורי, חפש בפירוקיות (רוב הסיכויים שלא תמצא),

או שתזמין מחו"ל.

כנ"ל לגבי כל החלקים שציינת.

כל עוד לא תגזים ותעשה את השיפורים בעדינות ותשמור על המראה

האלגנטי יחסית, כל שיפור הוא מבורך.

הספליטר הקדמי אכן יוסיף לחזות הרכב.

בנוגע ל"אנג'ל אייז" - אלה לא אנג'ל אייז אלא אך ורק פנסים עם עדשה

(להבדיל מהרפלקטור הנוכחי שיש לך ברכב).

אין עליו את הטבעות של ה"אנג'ל אייז", אך עם זאת תוכל להוסיף זאת בעצמך.

בעניין הספויילר - ככל שידוע לי דגמי GLT ו-T5 צוידו בספויילרים האלו,

ולמצוא אחד כזה לא אמור להיות סיפור רציני.

מקסימום תצטרך לצבוע אותו בצבע הרכב שלך.

בצע חיפוש בפורום על פירוקיות שמתמחות בוולוו-ים,

אני מניח שבאחד מהם תמצא את מבוקשך.

אתה מוזמן גם להעלות תמונות של הרכב,

נשמע מעניין :p

פורסם

תודה רבה לך, אם תוכל להכווין אותי בנוגע לפירוקיות אני יודה לך מאוד. הבנתי שאתה מומחה לוולבו, תוכל לעזור לי למצוא מגיני רוח וכל מיני קישוטים למיניהם? כך הערה תתקבל בברכה. תודה ךכולם. תמונות מחר

פורסם

מגיני רוח, אני מאמין שכאלו מ-960 או S90 יתאימו,

ובכל מקרה גם בזאפ תוכל למצוא סטים כאלו ל-4 חלונות

(אני מאמין שסט אוניברסלי אמור להתאים, כדאי לבדוק).

בנוגע לפירוקיות - כאן.

• תוכן חדש...