Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

היום בדקתי שמן וראיתי שהשמן מגיע לפס התחתון במדיד,לא נדלקת נורה.

אני יודע שיש לי נזילה אבל 3 טיפות ביום,הגיוני שתוך חודשיים מהטיפול כל השמן הלך?

יש לי גם קצת עשן מהאגזוז כשאוטו אחרי מנוחה,מה אומרים?

אולי צריך לציין

שעשיתי נסיעה לאילת מירושלים :)

תודה

פורסם

1. נזילה זה כבר סימן לא טוב, לא ממליץ להזניח, אלא לטפל בהקדם.

2. האם יש סימני שמן במים?

3. איזה שמן אתה שם וכמה ק"מ עבר הרכב שלך?

4. יכול להיות שרינגים שחוקים או גומיות שסתומים ייבשות.

5. ממליץ במקרה שלך להחזיק בבגז' שמן וכל יום לפני נסיעה לבדוק. זה שנתת לרדת לשמן עד קו תחתון מדבר על הזנחה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חשוב לציין כמה עבר הרכב.

איזה נפח מנוע ואיזה שמן אתה ממלא.

מדוד לפחות בערך, כמה שמן נצרך לאלף ק"מ.

יכול להיות ששמן לא מתאים למנוע, או שאיכותו ירודה.

לפי מה שזכור לי מפיאט, חצי עד ליטר לאלף, עדיין סביר

בהצלחה

פורסם

לא הזנחתי! אני בצבא רוב הזמן ואין לי זמן לעקוב,היום לפני נסיעה בדקתי. בכל מקרה מנוע 1400 הזרקה, עשה 148 אלף. ובחודשיים האחרונים,מאז הטיפול עשיתי 2000 ק''מ. אני לא יודע איזה שמן היה לפני שקניתי את הרכב, אני שמתי שמן של פרסטון 10-40.

אין בריחות מים והמים נקיים.

איזה שמן אתם ממליצים לקנות?

פורסם
לא הזנחתי! אני בצבא רוב הזמן ואין לי זמן לעקוב,היום לפני נסיעה בדקתי. בכל מקרה מנוע 1400 הזרקה, עשה 148 אלף. ובחודשיים האחרונים,מאז הטיפול עשיתי 2000 ק''מ. אני לא יודע איזה שמן היה לפני שקניתי את הרכב, אני שמתי שמן של פרסטון 10-40.

אין בריחות מים והמים נקיים.

איזה שמן אתם ממליצים לקנות?

אני ממליץ L.M בגאלון צהוב.10W40

מחירו לא גבוה (5 ליטר), תוצרת גרמניה.

בדוק צמיגות מומלצת ע"י היצרן!

נסיעה בסל"ד גבוה, תגרום לצריכת שמן מוגברת.

בדוק מפלס שמן לפחות אחת לאלף ק"מ

בהצלחה, סע בזהירות

פורסם

בקשר LM היה בארץ מחקר והיה על כך דיון בפורום שסוג כלשהו של שמן שלהם לא עומד בדרישות ופרמטרים שרשומים אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...