Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סט של xtent והרמקול נישרף לי עכשיו בפעם השנייה אז החלטתי ליקנות סט חדש

עם אפשר הצעות לסט עד 2500 שקל

הרכב זה אודי A3 הגודל אני חושב 4 אינץ ועם זה לא בעיה לעשות בניה לרמקול יותר גדול אז אפשרי

והאם כדי לי להשים סט של שלוש חלקים?

המגבר שיש זה orion 7005

ועם זה משנה אז מאחורה יש גם סט של xtent לא יודע תדגם

מוזיקה שאני שומע שחורה טרנס האוס

אוהב גם איכות וגם עוצמה

תודה לכול העוזרים

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

פורסם

לפי הרכיבים עשית את ההתקנה ב - SOUNDBLASTER

בכל מקרה ב -2500

אתה יכול להביא קומפוננט של MOREL דגם HYBRID - האמת שלא נראה לי שיש בגודל 4 אינטש

בנוסף גם hearts hi energy נכנסים במחיר ובעל איכות גבוהה.

אפשר גם לנסות למצוא focal k2p - אבל הסאונד שלהם מאוד חד ולא כל אחד אוהב.

בכל מקרה שווה לשמוע כמה סטים במפגשים או בחנות כלשהי על מנת לקבל את ההחלטה

לסט שישמע לך הכי טוב.

פורסם

אני משער שהתכוונת ל Extant ולא Extent. בזמנו מורל היו מייצרים לאקסטנט את הרמקולים, מה שאומר ש 99% שניתן לתקן רמקול שלהם כאן בארץ.

אם זה באמת מתקופת הייצור של מורל - חבל להחליף את הסט הזה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

השם של החברה זה xtant והסדרה היא Xtant Slim Components - XSC

בטח ביצעת את ההתקנה ב-sound blasters וזו אולי הסיבה שהם נשרפו לך פעמיים :)

מדובר ברמקול מצויין שבכיוון נכון לא אמור להשרף (מומלץ לחתוך באזור ה-200 הרץ ומעלה)

אם אתה מעוניין להשקיע בבניית פודים אני חושב שאתה צריך להגדיל את התקציב כי מ-2500 ש"ח לא ישאר לך הרבה לסט נורמלי, בטח שלא לשלושה חלקים.

אני הייתי מציע לך לקבל הצעת מחיר לבניה, אני לא מכיר את הרכב ואולי ע"י הוספת טבעות אפשר לשלב רמקול גדול יותר.

אני חושב שהרמקול שיש לך הוא אחד הטובים ביותר בקטגוריה של 4 אינטש בטווח המחירים שאתה מדבר עליו ולכן לא הייתי מחליף אלה הולך למורל ומנסה לתקן (עד שיהיה לך תקציב לבניה לרמקול גדול יותר).

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

תודה רבה לכולם על העזרה

יש למישהו מושג כמה אמור לעלות בנייה?

MKVI GTI 2011

למכירה דאבל דין alpine w505

• תוכן חדש...