Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ..

כמו שאתם יודעים יש לי וולוו 940 2ליטר טורבו, פירסמתי אותה לפני כחודש למכירה, כל אתר אפשרי + שלט על הרכב עצמו, כלום, יש טלפונים מדי פעם, המון ערבים מתקשרים, אף אחד לא רציני, אני רוצה 29 בזמן שהמחירון 31 וחצי, והיא שווה מחירון.

המצב של הרכב כמו דנדנש, כפי שאתם מכירים אותי אני אוהב את המכוניות שלי יותר מהכל ;)

בקיצור - מה עושים ?!

איך מתפטרים ?!

האם משהו לא נכון שבגללו אני לא מצליח למכור ?

אני מודע לזה שהשוק שלה חלש, אבל ראבק - חודש היא כבר למכירה, וכלום, אפילו בחור רציני אחד לא הגיע,

אשמח אם תעזרו להעיף אותה כבר, משה.

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין מה לעשות ידידי,זה רכב לא ממש סחיר.

דאג לחנות את הרכב בצירי תנועה מרכזיים,וסבלנות.

בהצלחה

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אחי אמר לי אותו הדבר.. ובעיקר באזורים של גרוזינים, הם חולים על הדגם הזה :lol:

מאוד לא נוח לי לחנות רחוק מהבית, הרחוב שלי לא מרכזי ובשבת לא יעזור אם אני אחנה אותו באיזורים של גרוזינים כי אני שומר שבת ולא רוצה שיתקשרו אלי בזמן הזה..

בעיה !

פורסם

אבא שלי קנה לא מזמן וולוו מאיזה בחור שניסה הרבה מאוד זמן למכור אותה.

אבא שלי קנה אותה במחיר מתחת למחירון.

כנראה שזה המצב עם מכוניות של וולוו, אנשים לא יודעים מה היא שווה.

סוזוקי ג'ימיני ידני.

פורסם

הטיעונים פה נכונים מאוד. דאג לחנות אותה באזור שבו יש הרבה אנשים (סמוך לקניון, פארק גדול) ורצוי במוצ"ש כשכולם יוצאים לטייל. עוד אופציה טובה היא לצלם אותה ולפרסם בלוח פוקוס.

פורסם

האם אתה אומר שלוח פוקוס יצליח לעזור במכירה ?

(אני יודע שלהרע הוא לא יכול.. אך לדעתי כמות החשיפה באתר יד2 וWINWIN כה גדולה - אפילו יותר מלוח פוקוס..)

בכל מקרה, אשמח לעוד תגובות.

דורון מישהו ?!

פורסם

אז אתה כנראה לא מודע לכוחו של לוח פוקוס.

(ולא, ממש אין לי אחוזים שם).

מעבר ללוחות האינטרנט המקוונים,

יש לך עוד קהל שלם של אנשים שלא ממש משתמש באינטרנט באופן יומ-יומי,

ועל כן "מפספס" את המודעה שלך.

לטעמי שווה לנסות ולפרסם גם בלוח פוקוס.

לאחת שמורה לא צריך לקחת יותר מדי זמן להמכר,

בקרב האנשים הנכונים יש לה שוק לא קטן.

פורסם

איזה שכונה לא בריאה...

מתי בפעם האחרונה נגנבה וולבו 940 בישראל?

מקסימום יעלמו לו הגלגלים, הרדיו והסמלים.

חוצמזה, אני מבטיח לך שאם תעשה סטיסטיקה של גניבות רכב תראה שרוב הגניבות היו בשכונות מאוד "בריאות".

אתה רוצה למכור את הוולבו? תוריד במחיר.

לא צריך שום דבר אחר.

גם ככה המחיר שלה נמוך. אז אתה לא צריך לעשות שפגטים.

תהיה קצת יותר גמיש והיא תעוף מעצמה.

כל רכב אפשר למכור, זה רק עניין של מחיר.

פורסם

B-TON, לפי התמונה היא לא סטיישן. אין שוק לסדאן בבני-ברק ;)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

לא ראיתי את המודעות של מכירת וולבו של פותח שרשור. אבל לפי דעתי כדאי לשים מודעות עם תמונות של הרכב בכמה זויות, אחרי שהרכב עבר וקס וניקוי. כדאי לרשום כמה שיותר פרטים: כגון מחיר בשקלים ולא מחירונים, יד, ק"מ, תוספות וכד'.

מאוד חשוב שתמונות יהיו אפקטיביות. לפעמים במודועות אני רואה תמונות של רכב בכמה זויות מהצד, זה פשוט לא רציני. צריך תמונה בזוית כך שרואים את הפנים של רכב וצד, תמונה של סאלון ועוד תמונה של מנוע או בזוית אחרת מעניינת.

תמונות צריכות להיות איכותיות ובמקום יפה, לא תמונות של פלאפון שבקושי אפשר לראות את הרכב ועוד בלילה. רכב צריך לצלם בתאורה טובה.

כם לא ניראה רציני, כאשר אנשים שמים תמונה של רכב זהה מאינטרנט - זה פשוט לא רציני.

במלל ההודעה, לא כדאי לרשום דבריןם כאלה כמו: "לרציניים בלבד", "כל הקודם זוכה", "לא לשגע שכל סתם" וביטויים אחרים שאין להם משמעות או תועלת לעיניין מכירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אהלן ..

כמו שאתם יודעים יש לי וולוו 940 2ליטר טורבו, פירסמתי אותה לפני כחודש למכירה, כל אתר אפשרי + שלט על הרכב עצמו, כלום, יש טלפונים מדי פעם, המון ערבים מתקשרים, אף אחד לא רציני, אני רוצה 29 בזמן שהמחירון 31 וחצי, והיא שווה מחירון.

המצב של הרכב כמו דנדנש, כפי שאתם מכירים אותי אני אוהב את המכוניות שלי יותר מהכל ;)

בקיצור - מה עושים ?!

איך מתפטרים ?!

האם משהו לא נכון שבגללו אני לא מצליח למכור ?

אני מודע לזה שהשוק שלה חלש, אבל ראבק - חודש היא כבר למכירה, וכלום, אפילו בחור רציני אחד לא הגיע,

אשמח אם תעזרו להעיף אותה כבר, משה.

בוא ניהיה רציניים וכנים

הרכב הוא רכב טוב ,נקודה.

זוללי הדלק מציפות אתרי מכירה,על זה אין עוררין,ובתוכם מכוניות טובות מוולבו.

רובן נמכרות בעשרות אחוזים מתחת למחירון,ואלו שמחפשים מריחים שהשוק חלש ואוספים רק סחורה זולה.

גם אני נוסע על רכב זללן ואמשיך לנסוע בו גם אם יוכפל המחיר,הוא שווה אפס במחירון,ועבורי הוא אוצר.

אין לך ברירה תתפשר,חלפו הימים שרכב כבד כזה וחסר חיים ומרץ היה שווה משהו.

תתפשר אתה רק תרוויח.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...