Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איבוד מים - פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, יש לי פג'ו 205 שנת 88 ידני.

בזמן האחרון יש לי איבוד מים רציני.

לפחות פעם בשבוע אני ממלאה 2-3 ס"מ במיכל עיבוי.

האוטו לא מתחמם, אין סימן לטחינה, ולא ראיי נזילות.

מה יכולה להיות הבעיה??

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם

לא אתפלא אם זה נובע כתוצאה מהחום הכבד השורר בחוץ.

בכל מקרה יש לבצע בדיקת לחץ בעזרת פומפה יעודית מפני שלעתים הנזילות מסתתרות

במקומות לא נראים לעין.

פורסם

יש מצב שיש נזילות.

בדקתי כמה שיכולתי בעין לא ראיתי נזילות ולא ראיתי שלוליות מתחת לרכב, לא אחרי לילה ולא אחרי נסיעה

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

פורסם
לא אתפלא אם זה נובע כתוצאה מהחום הכבד השורר בחוץ.

בכל מקרה יש לבצע בדיקת לחץ בעזרת פומפה יעודית מפני שלעתים הנזילות מסתתרות

במקומות לא נראים לעין.

רוברט ידידי, כמו תמיד אתה צודק חלקית: מי קירור לא אמורים להעלם בגלל הטמפרטורה השוררת בחוץ.

מערכת הקירור בפזו, היא מערכת סגורה, ולכן מי קירור לא אמורים להתאדות ולהעלם, ובמערכת תקינה ללא נזילות, מי הקירור במנוע קר, אמורים לשמור על מפלס קבוע, כל השנה, וגם בקיץ.

לכן אתה אכן צודק, ויש לגשת למכון רדיאטורים, ולבדוק ולאתר נזילות שלא נראת לעין, ויראו באם הם קימות, בעזרת משטבה יעודית, הקיימת בכל מכון רדיאטורים, או מוסך מקצועי.

הבדיקה לרוב, ניתנת כשרות ללא תשלום, התיקון בתשלום.

מכיוון שפירקת רדיאטור לאחרונה, בצורה עצמאית, מומלץ שתעבור על כל הבנדים החובקים את הצינורות בחיבור לרדיאטור ולמנוע.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אתה גדול כמו תמיד אתה קודם כול אומר מה לעשות בעצמך כדי לא לבזבז סתם כסף אני יעשה את זה מחר....

תופעה חדשה ששמתי לב אליה עכשיו, היא כשאני מדליק את האורות ברכב יש יעני ירדת מתח, המאוור של הרדיאטור עובד יותר לאט והאוטו מתחיל לרעוד בגלל נפילת טורים כנראה

תודה מראש

פורסם

כמו שחשבתי כול הבנדים והצינורות מחוזקים, הנזליה לא משמה.

לפני חמש דקות נמצא הנזילה והיא מ....המשאבת מים!

הנזילה נמצאת איפה שהוא בין המשאבה לראש מנוע איפה שהם מחוברים בינהם, אז משמה הנזילה

יש למישהו רעיון איך מתקנים, מה צריך לעשות, עלות תיקון ועם אפשרי לעשות את זה לבד???

פורסם

החלפת משאבת מים אינה מסובכת אך אינה משימה מתאימה לחסרי נסיון. אם הגיע זמנה של רצועת טיימינג (כל 90,000 ק"מ ב- 205) רצוי להחליפה באותה הזדמנות.

פורסם

מה עלות של דבר כזה??

לפי דעתי זה סתם נזילה לא צריך להחליף משאבה והחגורה נראת לי בסדר גמור אבל בעיקרון כמה עבודה כזאת אמורה לעלות?

ואיפה באזור חולון יש מקום אמין שעושה את זה

פורסם

2-3 ס"מ איבוד מים בשבוע זה די הרבה.

פירוק המשאבת מים דורש פירוק טיימינג אם יש לך ידע אז תלך אל זה אם לא, חבל אתה סתם תהרוס את המנוע.

בדר"כ כאשר יש נזילת מים מאיזור המשאבת מים מחליפים אותה ואת האטם שלה.

עדיף שתתן לבעל מקצוע שיביע את דעתו לגבי מצב הרצועה ואם דרוש החלפה אז יש להחליף.

בהצלחה.

פורסם

זה ברור.

אפשר בבקשה לקבל הצעת מחיר ואיפה יש מקום טוב באזור חולון לעשות את זה?

פורסם
זה ברור.

אפשר בבקשה לקבל הצעת מחיר ואיפה יש מקום טוב באזור חולון לעשות את זה?

שלום רב!

תוכל לטפל ברכבך ולקבל הצעת מחיר הוגנת, ועבודה מקצועית למופת, מחבר הפורום אורן(שרותי רכב) בלינק הבא:

http://www.musach.co.il/details.asp?id=570

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מוזר, גם אני ממלא 2-3 ס"מ בשבוע בחודש האחרון, ורק לאחרונה כששכבתי מתחת לאוטו כדי להחליף צינורות בלמים, ראיתי את הפרסטון הירוק נוזל לי מאיזור הטיימינג לכיוון אגן השמן.

אני לא רואה בדיוק מהיכן זה מגיע, אבל עברתי על הצינור העבה שיוצא מהרדיאטור , ועל הצינור שיוצא לרדיאטור חימום שניהם נראים יבשים.

האם זו בסבירות גבוהה משאבת מים? או שיש עוד צינורות \מחברים בצד הטיימינג שנוטים לנזול?

איזה חברה שמייצרת משאבות נחשבת לאמינה, ומה מחיר משאבה כזו ל 205?

האם יש למרוח דבק מיוחד בהתקנה שלה?

תודה רבה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

שלחתי הודעה לבן-אדם הוא לא ענה לי.

מישהו בבקשה יכול להביא לי הערכה בערך כמה יעלה לי לסדר את זה???

פורסם

לכול המעוניינים!!

סידרתי היום את הנזילה החשש היה נכון זה היה המשאבת מים!!!!

משאבה חדשה+ עבודה הכול הסתכם לי ב-400 שקל בלבד ולא כמו שאמרו לי פה 1000 ש"ח

במקום טוב ואמין

• תוכן חדש...