Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חריקות מהרצועות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

לפני כמעט 13,000 ק"מ ביצעתי טיפול 80,000 (במוסך טויוטה מורשה, פראייר) לטויוטה סטארלט 97 שלי.

בטיפול החליפו גם טיימינג ורצועות. למה עדיין יש לי חריקות? זה בפירוש חריקות מהרצועות (גיר ידני), בעיקר (אבל לא רק!) כשהמנוע קר, וגם לפעמים אחרי הרבה זמן שלא הנעתי אותו (כמה ימים).

בימים של הגשם, הוא כמעט כל הזמן חרק... מישהו יכול להגיד לי מאיפה זה מגיע? :cry:

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

היי

זה בדרך כלל קורה כאשר הרצועות קצת רופפות.

צריך למתוח אותן, תחזור למוסך ותן להם לעשות זאת.

בימים גשומים, רצועות רופפות מחליקות בגלל המגע עם המים ולכן יש רעש של חריקה.

גם כאן בדרך כלל הפיתרון הוא מתיחה.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

פורסם

בדף המפורט והמודפס למשעי של המוסך, הופיע גם חיוב על מותחני רצועת טיימינג משהו כזה... זה זה? ואיך אני יכול לבד למתוח את הרצועות?

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם
בדף המפורט והמודפס למשעי של המוסך, הופיע גם חיוב על מותחני רצועת טיימינג משהו כזה... זה זה? ואיך אני יכול לבד למתוח את הרצועות?

רצועת הטימינג אינה חורקת ואינה מחליקה -היא רצועה בעלת "שיניים". אבוי אם רצועת הטימינג הייתה מחליקה, הבוכנה תפגוש בשסתום - וזה שידוך ממש גרוע.

בנוגע לאיך מותחים, בדר"כ על ידי שיחרור אחד מברגי האלטרנטור, מתיחת החגורה באמצעותו וסגירת הבורג בחזרה. הייתי מציע שתחזור למוסך שביצע את ההחלפה על מנת שיבצע את המתיחה.

פורסם

רצועת טיימינג לא חורקת ומותחנים תקולים משמיעים רעש שדומה יותר לשריקה אבל אם הם חדשים אז הם לא אמורים לשרוק.

לדעתי זה רק מהרצועות.

לא כדאי לך למתוח בעצמך, ממילא כבר שילמת.

אריאל

יונדאי ix35 + i10 שנת 2011

• תוכן חדש...