Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הרובר 600TI שלי + תמונות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחל'ה רכב יש לך.

אהבתי תמונות. גם לי מאוד מפריע השחור של מכסה מנוע.

תהנה מרובר ושמור אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

קניתי את הרכב במצב מצויין והוא טופל במוסך מורשה מיומו הראשון למרות זאת

היו כמה ריג'קטים ויישור הקו כלל בין היתר החלפת מיסבים באלטרנור(לא חובה אבל הרעש שיגע אותי)

החלפת צינור למשאבת קלאץ' תחתונה,החלפת אטם קרטר, החלפת כל צינורות המים ברכב(למנוע את הצפוי), 4 צמיגים

חדשים , מצבר חדש ולסיכום פורק יעודי של פורג' שהחליף את הפורק המקורי.

הרכב אמין כל עוד טופל בצורה נכונה ,האחזקה יקרה ורכב שחסכו עליו יתחיל לעשות בעיות .

Peugeot 208GTI

פורסם

אני את האמת ממש לא אוהב כל מה שקשור לרובר SORRY

אבל חייב להודות הרכב נראה מדהים אהבתי את השחור יחסית לחברה האחרים

הרי בסופו של דבר כמו שאמרתה מה שתרצה כך גם יהיה

You should never drive faster than your guardian angel can fly, mine is electronicly limited to 300 km/h.

• תוכן חדש...