Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות על פיג'ו 106 XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי המחירון שבתחנות דלק ההפרש בין הדלקים הוא 40 או 50 אגורות לליטר.

זה מה שאני ראיתי.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
לפי המחירון שבתחנות דלק ההפרש בין הדלקים הוא 40 או 50 אגורות לליטר.

זה מה שאני ראיתי.

זכור לי משהו כמו שמונים אגורות פלוס אבל אולי אני טועה.

אני אסתכל שוב.

פורסם
ברשותי פזו' 106 XS 95

רוב הזמן מד הטורים עובד טוב אבל לפעמים יש בעיה איתו, לפעמים הוא מראה לי טורים נמוכים מהמציאות (בסרק הטורים נימצאים על 500 סלד)

לפעמים המחט נופלת ושוב עומדת, כשאני לוחץ על הגז המחט עולה לאט ואז נופלת ושוב עומדת וכך שוב. מה יכולה להיות הבעיה?

תריץ חיפוש בפורום על "מנוע צעדים", "חיישן חמצן" / "חיישן למדה" ו"חיישן MAP" או "MAP סנסור".

אני מתדלק קבוע עם דלק 98 או 99 תלוי בתחנה, רציתי לדעת אם זה טוב לתדלק תמיד עם הדלק הזה? האוטו נוסע טוב מאוד וצריכת הדלק נמוכה משמעותית מאשר דלק 95 .

לרוב, מיותר לחלוטין.

תקפיד על טיפולים בזמן, פלאגים נורמליים ושימוש בתוסף 44K למניעת הצטברות פיח במנוע.

יש לי דליפת גז ביחידת קרור של המזגן, שמעתי שיש ליחידות קרור המקוריות בעיה של דליפות, מתקן מזגנים אחד אמר לי שהכי כדאי שהוא יבנה לי יחידה מרכב אחר (מה זה השטויות האלה????).

זה מה יש.

לאחרונה התחיל להיות לי טפטוף של מים ירוקים בתוך האוטו מתוך יחידת החימום, האים החיים שלה כל כך קצרים למודל 95 ???

כן, אורך החיים שלה קצר יחסית, זה מה יש.

חוץ מזה זה אחלה אוטו ואני נהנה ממנו מאוד.

LOL :lol:

תיסלם על האופטימיות.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...