Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יפנומטית ב 30 אש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב.

ברצוני לרכוש רכב אוטומטי יפני,

בדגש על אמינות, עלויות אחזקה, ותצרוכת דלק.

הסכום הינו כ- 30 אש"ח.

על איזה רכב היית ממליץ בשנים 98-99

סוזוקי בלנו

מאזדה לאנטיס

ניסן אלמרה

הונדה סיוויק

סובארו אימפרזה

מיצובישי כריזמה

טויוטה קורולה

לעזרתך אודה.

(מבקש תגובות רק ממי שבאמת עוסק בתחום ומבין בהבדלים ולא כל נהג צעיר ומתלהב)

HU: pioneer 5050UB, AMP: crunch 900.4p COMP: morel tempo6 SUB: MB Quart 252DWI

בוריס: סוזוקי בלנו שנת 2000

פורסם

מבחינת צריכת דלק, סיויק זו בחירה טובה. לסיויק מנוע 1.6 VTEC עם 125 סוסים מתקדם.

קורולה זה גם בחירה טוב, יש לה שוק טוב ושמירת ערך מעולה מבחינת מחירון.

ממליץ לבחור מבין שני אלו, זאת שתמצא שמורה יותר - קח אותה.

בעיקרון, על כל אחת ממכוניות האלו היו כבר לא מאט דיונים. ממליץ לעשות חיפוש. גם בפורום טכני, יש שרשור של צריכת דלק, גם בו אני ממליץ לעיין.

לא רשמת מה הדרישות שלך. אתה צריך מכונית משפחתית? אולי קטנה יותר שתהיה גם חסכונית יותר תתאים לך גם? למשל דיהטסו שרייד סדאן עם מנוע 1.5.

באותו מחיר אתה יכול לעלות בשנתון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אין לי צורך עדיין ברכב משפחתי, אך לא ראיתי שום רכב יפני (האמינות של היפניות אומרת הכל) אוטומטי (כי החברה של מתעקשת) שאינו בגרסת סדאן כזו או אחרת.

הייתי שמח מאוד לרכוש טויוטה קורולה (יש להורים שלי משנת 2000) הרכב פשוט מעולה אבל יקר יותר ב 10 אש"ח משאר הרכבים באותו שנתון - האם כדאי לרדת שנתון או שניים עבור קורולה?

HU: pioneer 5050UB, AMP: crunch 900.4p COMP: morel tempo6 SUB: MB Quart 252DWI

בוריס: סוזוקי בלנו שנת 2000

פורסם

לדעתי לא כדאי לרדת בשנתון בשביל קורולה.

הונדה סיויק, ניסן אלמרה, מאזדה לנטיס או סובארו אימפרזה משנתון יותר מתקדם ובמצב שמור יעשו את העבודה לא פחות טוב.

לכריזמה צריכת דלק קצת יותר גבוהה.

בלנו, לדעתי, רכב פחות טוב

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...