Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניתי עוד סובארו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
זה רכב מחורבן כבר היום

אם התכוונת ללאנטיס, אשמח לדעת למה זהו רכב מחורבן.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
ולכל קטני האמונה - כנראה שבעוד 25 שנה יהיו כאלה שיתלהבו כך מ-"לנטיס" !

זהו

שלא!

ממש סובארו פשע, אם היתה מטייבה היתה יותר קולית...:-):idea::lol:

בהערצה...

פורסם

למה אחי,דווקא נחשבו למכוניות מאוד טובות אם נתעלם מהבדיחות השונות על הפח העדין ולא בטיחותי(שזה שטויות...)מאוד חסכוני ואני זוכר שלאבא שלי היתה 1400 שנת 72 סטיישן לבנה,היינו נוסעים איתה לפחות פעמיים בחודש לירושלים(מהצפון...) והוא היה מתלהב שהוא עולה בחמישי את העליות...לפני 15-20 שנה בערך...:-)

CELICA כמה פוזה8)

VTI כמה כח:twisted:

GTI6 כמה אחיזה:lol:

S2K4LIFE:evil:

פורסם

כן רק חבל שלסובראו בזמנו היה רק 4 הילוכים.

בכל אופן,

לפותח השרשור

מזל טוב ותתחדש.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

אתמול ובצער רב הגיע קונה וסגרנו עסקה ,הסובארו ''קלנסוה'' שלי נמכרה לטובת רכישת אותו דגם אבל משנתון אחד קודם ובמצב מקורי יותר.

ברכות לקונה שבטוח ישמור עליה כמו על הבן השלו.

הקנייה היתה מקרית למדי,הוא עבר מבאקה ,ראה את הרכב ,התעניין ושאל בזמן שהייתי בעבודה,קיבלתי טלפון מהבחור וקבענו פגישה .

ישבתי אותו ואחרי סיפורי הגבורה שלו עם כמה דגמי סובארו ישנים ,הצליח לשכנע אותי למכור,וסגרנו עסקה.

כמו שאמרו: ''תן חיוך,הכל לטובה!!''.

אני מקווה שמכירה הזאת תהיה באמת לטובת ה 78 ארנב המחליפה אותה.

תמונות פרידה:

arnaav.JPG

arnav.JPG

arnavav.JPG

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

• שבועיים מאוחר יותר ...

• תוכן חדש...