Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6528 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפשת רכב יד 2 עד 18000, נתקלתי בהרבה מודעות של אופל קורסה שנת 96-97 1.4 מה דעתכם על הרכב? האם הוא חסכוני בדלק? עלות הטיפולים סבירה או יקרה? עלות חלקים?

בנוסף ראינו סוזוקי בלנו שנת 95, וגם הרבה יונדאי אקסנט/ לנטרה.

מה דעתכם על הרכבים האלה?

יש לציין שאנחנו זוג ללא ילדים, ואני די מעדיפה רכב שהוא קטן יותר, רצוי שיהיה חסכוני בדלק. רכב נועד לנסיעות בין עירוניות חיפה- יקנעם, חיפה- כרמיאל.

האם יש עוד רכבים שכדאי לי לבדוק ולמה?

תודה מראש לכל העונים!

פורסם

האופל קורסה זהו רכב קטן, בעוד שהסוזוקי בלנו, היונדאי אקסנט והלנטרה הם רכבים גדולים ולא חסכוניים במיוחד (משפחתיות).

אני דווקא ממליץ לשנות כיוון ולחפש פיאט פונטו (דור ראשון), שווקו בישראל משנת 1995 עד שנת 2000.

במידה ותמצאי רכב כזה שמור ומטופל עם ק"מ נמוך הוא יישרת אותך נאמנה, וממש לא תהיה לו בעיה לבצע את הנסיעות בכבישים שהזכרת.

הרכב בעל גיר ידני ומצוייד במנוע 1250 סמ"ק. חסכוני בדלק ועלות החלקים והטיפולים זולה בתנאי שלא מטפלים במוסכים מורשים.

• תוכן חדש...