Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שהגישה הנכונה היא להחליף קודם את הרמקולים לכאלה שיעבדו בשלב ראשון ללא הגברה

ויאפשרו בעתיד להוסיף מגבר.

לא קיבלתי תשובה האם סט של בוסטון דגם S60 יכול להתאים בשלב ראשון ללא הגברה.

נהג ותיק

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תרשה לי להעיר משהו שאולי יאיר את עיניך (ואולי את עיני כמה משתמשים נוספים בפורום).

הדלת שלנו היא תיבת התהודה של הרמקול. כידוע, פח, איכותי או עבה ככל שיהיה, הוא בעל תכונות אקוסטיות מזעזעות, מה שלא ממש מסתדר עם רמקול שצריך את התיבת תהודה כדי לעבוד היטב.

ברגע שמתקינים בידוד אקוסטי ("איטום" בשפת הפורום) אנחנו משפרים בעשרות מונים את תיבת התהודה והיכולת שלנו להפיק את המיטב מכל רמקול שנתקין.

אם תבצע בידוד, אתה תשים לב שהדלת פחות מקרקשת, הרמקול נשמע יותר חזק (ובעיקר נותן יותר בס), לכן בהשקעה נמוכה יחסית של 500-600 שקלים שיפרת משמעותית את איכות הסאונד ברכב.

אם בנוסף תחליף לרמקולים איכותיים יותר - מצויין, הרווחת משני הכיוונים, גם תיבת תהודה איכותית יותר וגם רמקולים איכותיים יותר.

נכון שאם תקנה רמקולים איכותיים יותר ישמעו טוב יותר, אבל בידוד יתן לך שיפור הרבה יותר מוחשי וגדול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
נראה לי שהגישה הנכונה היא להחליף קודם את הרמקולים לכאלה שיעבדו בשלב ראשון ללא הגברה

ויאפשרו בעתיד להוסיף מגבר.

לא קיבלתי תשובה האם סט של בוסטון דגם S60 יכול להתאים בשלב ראשון ללא הגברה.

כמו שרשמתה בפורום http://www.hometheater.co.il

" אני מאוד מרוצה מהסאונד של בוסטון אקןסטיקס שמותקנים אצלי במונדיאו מקדימה ללא הגברה נוספת,

ולכן אני שוקל להתקין במאזדה את הסט דגם S60 של בוסטון, בשלב ראשון ללא הגברה, ובעתיד כשהתקציב יאפשר

אוסיף מגבר חיצוני. יש למישהו דעה על הS60 ? "

אז בהחלט אם אתה מרוצה ותחליט לשדרג בהמשך תתקין רק S60 של בוסטון, ובעתיד לך על השקעה יותר גדולה של איטום קיט דלתות של דיינמאט אקסטרים, מגבר טוב, פנל להחלפת הרדיו המקורי ורדיו דיסק אולפלין או פיוניר וכו..

:wink: בהצלחה.

טל.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

במונדיאו יש לי רמקולים 5X7 של בוסטון ולכן רציתי חוות דעת על הS60 שאותם לא שמעתי במו אוזניי.

חשוב לי לוודא שהS60 יעבדו טוב בשלב ראשון ללא הגברה

נהג ותיק

פורסם

התקשרתי לחנות ברחובות שיש עליהם ביקורות טובות בזאפ,

וחד משמעית אמרו לי שהS60 וגם הDSK165 לא יתפקדו ללא הגברה.

אני מתחיל לחשוב שאולי שווה לשנות גישה ולהתקין גם מגבר עבור הרמקולים הקידמיים.

השאלה האם אפשר בשלב ראשון להחליף רק את הקידמיים ובשלב יותר מאוחר את האחוריים?

איזה מגבר וסט קומפוננט הייתם ממליצים בתקציב עד 1500 שקל ? יש חייה כזאת בכלל ?

נהג ותיק

פורסם
במונדיאו יש לי רמקולים 5X7 של בוסטון ולכן רציתי חוות דעת על הS60 שאותם לא שמעתי במו אוזניי.

חשוב לי לוודא שהS60 יעבדו טוב בשלב ראשון ללא הגברה

ל S 60 יש נצילות גבוהה של 92DB כך שבהחלט אמורים להשמע לא רע ללא מגבר. נראה לי שהם יהיו קצת יקרים.

אם אתה מחפש רמקולים נצילים וטובים לך על דגמים של Polk audio, DLS, Alpine S, Morel. לי יש רמקולים של Alpine Sps-13c2 ללא הגברה חיצונית ואצלי הם נשמעים נפלא ונותנים אפילו באס מאוד מפתיע וגם הצלילים הגבוהים מעולים. מומלצים בחום.

• תוכן חדש...