Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנורה נדלקה - פאסאט 2002

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להפתעתי, הנורה הבוקר לא נדלקה (לא נוסע בשבת), מה שמחזק את הרגשתי שהמשחק עם הכיסא ביום שישי הזיז משהו בחיבורים של החיישן. לחיצה על לחצן ESP כן מדליקה ומכבה אותה.

אשמח לקבל עצה איך לפרק את המושב, המשיכה קדימה לא הולכת. כמה כוח להשקיע, או שיש שלב שאני לא מודע אליו.

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

פירוק המושב תלוי ברמת הגימור של הרכב כזכור לי מהגולף שהיתה ברשותיי.

לכן אני מצרף לך מספר דוגמאות של פירוק המושבים.

לפי דעתי הקובץ Binder1.pdf הוא המתאים ביותר.

בהצלחה !

Binder1.pdf

1.pdf

2.pdf

3.pdf

5.pdf

איזה כייף לי :)

פורסם

שים לב להוראות הרכבה !

יש להחליף את הסליבים מפלסטיק (אני ממליץ לך לשאול את רון מה הקטע של הפלסטיקים האלה).

• ספונסר פורום
פורסם

זה כמו שאמרתי לך ,למשוך את החלק הקדמי מעלה

ואחר כך קדימה .

לגבי הפלסטיקים האלו ,הם אכן קצת נפגמים אבל אין בעיה

לסגור את המושב חזרה מבלי להחליף אותם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אם כבר במנורות ב-VW עסקיננו.

יש למישהו אולי PDF או הדרכה איך מחברים את החיישן כריות אויר מתחת לכסא נהג/נוסע שתמיד משתחרר וגורם להפעלת האור כרית אוויר בדש בורד.

פורסם

הגעתי מאוחר בחושך ולא יצא לי לנסות לפרק את הכיסא.

לגבי מנורת כרית האוויר, זה קרה לי לפני כמה חודשים.

אני שם את מגן השמש מקרטון בין מושב הנוסע לבין בלם היד (האנד-ברקס). החלק האחורי של הקרטון שיפשף במשך הזמן את החוטים, ואחד מהם נחשף. זה כמובן הדליק נורה וטופל ע"י בידוד מחדש במוסך.

פורסם
אם כבר במנורות ב-VW עסקיננו.

יש למישהו אולי PDF או הדרכה איך מחברים את החיישן כריות אויר מתחת לכסא נהג/נוסע שתמיד משתחרר וגורם להפעלת האור כרית אוויר בדש בורד.

לחבר שלום,

אין צורך ב-PDF בכדי לחבר את הקונקטור בחזרה למקומו.

1. הוצא מפתח מהסווי'ץ נתק את כבל המינוס של המצבר

2. דחוף את הכיסא קדימה וראש מתחת למושב וחבר את הקונקטור ב-'קליק'

אם הקונקטור משתחרר לך כנראה מישהו דוחף רגליים עמוק מידי מתחת למושב או/גם האוחזים מפלסטיק המאבטחים את הקונקטור בפני פתיחה עצמית שבורים.

נסה לאבטח את הקונקטור עם אזיקון.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מצאתי את החלק שאני מחפש:

http://cgi.ebay.com/ESP-Module-Sensor-Yaw-VW-Passat-98-05-B5-Audi-A4_W0QQitemZ310039632710QQihZ021QQcategoryZ33598QQtcZphotoQQcmdZViewItem

חדש בחברה עולה 2,200 לפני מע"מ ועבודה.

מדובר בחיישן שפורק מרכב עם 8,000 מיילים, דורשים $210 (כולל משלוח בארה"ב, אני אשלח לשם).

מספר החלק מתאים לחלק שלי - 8E0 907 637A.

כדאי לקנות חלק כזה ובגלל המרחק (והזמן עד שיגיע אליי) תהיה לי בעיה להחזיר במידה ולא תקין?

עכשיו הדילמה האמיתית: כבר כמעט שלושה שבועות הנורה לא נדלקה יותר. לדעתי, המשחק עם המושב האחורי לצורך קריאת מספר החלק הזיז שם משהו במגעים. האם לקנות את החלק או לראות מתי ואם המנורה תדלק שוב?

תודה.

פורסם

מצאתי את המכונית שממנה פורק החלק:

http://www.carparts4sale.com/vehicles.php?id=91

אשמח לקבל עצה בנוגע לכדאיות הרכישה.

-אופטופיק-

חלק נוסף שאני מתעניין בו הוא מנגנון הנעילה של דלת הנהג בפאסאט 2002. קורה לפעמים שהנעילה המרכזית נועלת רק את 3 הדלתות האחרות.

האם החלק שבקישור זה החלק שאני מחפש?

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Door-Latch-Actuator-Module-VW-Passat-98-05-Driver-Front_W0QQitemZ260260575337QQcmdZViewItem?_trksid=p4506.m20.l1116

תודה ושבת שלום

פורסם
מצאתי את החלק שאני מחפש:

http://cgi.ebay.com/ESP-Module-Sensor-Yaw-VW-Passat-98-05-B5-Audi-A4_W0QQitemZ310039632710QQihZ021QQcategoryZ33598QQtcZphotoQQcmdZViewItem

חדש בחברה עולה 2,200 לפני מע"מ ועבודה.

מדובר בחיישן שפורק מרכב עם 8,000 מיילים, דורשים $210 (כולל משלוח בארה"ב, אני אשלח לשם).

מספר החלק מתאים לחלק שלי - 8E0 907 637A.

כדאי לקנות חלק כזה ובגלל המרחק (והזמן עד שיגיע אליי) תהיה לי בעיה להחזיר במידה ולא תקין?

עכשיו הדילמה האמיתית: כבר כמעט שלושה שבועות הנורה לא נדלקה יותר. לדעתי, המשחק עם המושב האחורי לצורך קריאת מספר החלק הזיז שם משהו במגעים. האם לקנות את החלק או לראות מתי ואם המנורה תדלק שוב?

תודה.

תמתין עם הרכישה עד אשר התקלה תחזור על עצמה.

אני לא הייתי ממליץ לך לקנות משומש כי אף אחד לא יודע מה מצבו ולהחזיר את החלק לא נראה לי כדאי.

מה גם שאתה צריך בול מק"ט זהה עם כול הספרות בול !!

חפש באינטרנט חלק חדש לרכישה או לחילופיין חפש מי מייצר את החלק עבור VAG, לפי דעתי סימנס או ITT.

פורסם

מרק, לא הבנתי בתגובתך מתי אתה מתייחס לאיזה חלק.

לגבי החיישן, הסתכלתי על התמונה המוגדלת, זה בדיוק המק"ט שאני צריך. מיוצר ע"י בוש, Made in Hungary.

לגבי מנעול הדלת, עדיין אני לא יודע מק"ט, אבל זה מנגנון הנעילה המדובר, נכון?

• תוכן חדש...