Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעלים לוחות רישוי - גדול!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6530 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז הסרט TRANSPORTER אנשים התחילו להשתגע :)

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

1. זה ישן

2. אם זה לא עובד לך והמצלמה תופסת אותך, אתה תשלם הרבה כסף

3. אם זה נעצר באמצע והמצלמה צילמה והצליחו לפי התמונה להנות את המספר הרכב האמיתי, אני לא אקנא בך בכלל!

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לפני 4 שנים בנינו אני וחבר משהו דומה, זה היה עם כבל שמחובר לחתיכת פח, שהייתה יורדת על המספר ומסתירה אותו, ברגע שהפח היה נוגע בתחתית היה נסגר מעגל ונורה הייתה נדלקת. היינו פשוט מזיזים את המתג אחורה או קדימה.. משהו דיי חובבני ופשוט , אבל עבד יופי :)

פורסם
מעניין איך עוברים עם זה טסט :roll:.

פשוט מאד,

דואגים להגיע כשהמספר גלוי, ועל החלק החלק התחתון של המסגרת דואגים להדביק :"מוסך משה את עזרא,יהוד,טלפון 00000"

זה ייראה הכי טיבעי ורגיל.

פורסם
לפני 4 שנים בנינו אני וחבר משהו דומה, זה היה עם כבל שמחובר לחתיכת פח, שהייתה יורדת על המספר ומסתירה אותו, ברגע שהפח היה נוגע בתחתית היה נסגר מעגל ונורה הייתה נדלקת. היינו פשוט מזיזים את המתג אחורה או קדימה.. משהו דיי חובבני ופשוט , אבל עבד יופי :)

אני מכיר משהו שחיבר באופנוע ידית של הילוכים של אופניים עם כבל למספר האחורי ושהוא הזיז את הידית המספר עלה .

ככה הוא יכול לסוע חופשי איפה שיש מצלמות

פורסם

להסתיר מספר זה כבר ממש בעייתי, כי הבעיה בארץ קטנה כמו שלנו, שם יש לך רכב נדיר יחסית, או אחד שצבוע בצבע זרחני למשל - יהיה למשטרה קל למדי לאתר אותך גם בלי מספר הרישוי אם ממש ירצו...ואז כבר תסתבך באמת..

HFturbo

פורסם

גם אם יצלמו אותך על 280, ויש לך למבורגיני מורצ'לאגו בצבע צהוב, יחידה בודדת בארץ - לא יוכלו לתת לך קנס \ לדבר איתך בכלל אם לא צילמו את מספר הרישוי כמו שצריך \ בכלל.

שלא לדבר על להסתבך.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אין שום בעיה לעבור עם זה טסט, במקרה הכי הכי גרוע אתה לוקח 10 דקות עבודה ומפרק את כל העניין ומרכיב אותו בחזרה אחר כך.

Guest תמיר .א.
פורסם

מכשיר פצצה, באמת רעיון יפה. יש מקום בארץ שזה למכירה ?.

תמיר

• תוכן חדש...