Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פגיעה בזדון ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

מזה שנים אמי סובלת מפגיעה בזדון ברכבים שלה. היא בעלת חניה פרטית בבניין בו היא גרה, והחניה שלה ממוקמת בחזית הבניין בדיוק מתחת לחלונות הסלון הגדולים. ישנן רק 4 משפחות שהחלון שלהן נמצא מעל למקום החניה, מתוכם אחד של אמא שלי, ועוד 3 - ביניהם עם 2 משפחות היא נמצאת ביחסים טובים מאוד והם או הילדים שלהם לא יעשו דבר כזה (בוודאות).

המשפחה בה חושדים אכן מצפצפת על כולם ומשליטה מעט טרור בשאר דיירי הבניין.

אחת הבעיות העיקריות הן שפיכת קפה/זבל אחר על גג הרכב... דיבורים ובקשות לא עזרו, ועם הזמן זה נרגע (רכב ישן ולא מעניין) אלא שהגיע הרגע להחליף את הרכב (למשפחתית רגילה באבזור מינימלי) ותוך יומיים שפכו על הרכב שעווה חמה ואף התיכו עליו נר שלם! ולך תוכיח שהם מעורבים. (להם אגב מכוניות יקרות וחדשות).

הפתרון היה כיסוי שספג בגבורה כוסות קפה רבות, אלא שכעבור מספר שבועות חתכו אותו עם סכין ושרטו את הרכב.

מה לדעתכם כדאי לעשות?

-לפגוע ברכבים שלהם ולפוצץ להם את הצורה הן אופציות מטופשות שאני משתדל לא לנקוט בהן לעת עתה. אזעקה נראה לי פתרון חלש...

חשבתי על התקנת גגון בחניה אבל אני חושש שדינו יהיה כדין הכיסוי וחבל על הכסף.

מה הייתם עושים? מה אתם חושבים על מצלמות והאם אתם מכירים כאלה שיעשו את העבודה?

תודה!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם
זה משהו שיטתי?חוזר כול יום על עצמו?

הלוואי, אז היינו יודעים מתי זה יכה שוב. ויום מעקב אחד היה מספיק. אבל פשוט אי אפשר לדעת... זה קורה פעם בכמה זמן. כמובן שכשהרכב רק הגיע זה קרה יותר. הכיסוי החזיק מעמד איזה חודש-חודשיים. נדמה לי שאם היא תקנה אחד חדש זה יקרה במהירות...

פורסם

מצלמת אינטרנט נראה לי עסק על הפנים... צריך וואחד דיסק קשיח שיאכלס צילום באיכות נוראית. גם אם זה יקרה יש צורך בבזבוז של X שעות כדי לעלות על העניין, לקוות גם שיהיה אפשר לזהות את הדמות, ובלילה לקוות שבכלל יהיה אפשר להבין משהו מבלי לשלוח את זה לפענוח תצ"אות בקריה! וכמובן שאם זורקים משהו מלמעלה - אי אפשר לקראות את זה...

מישהו מכיר סוג מסוים של מצלמות וציוד נלווה שמתאימים למשימה? להתקין ברכב או בחלון?

פורסם

יש המון ציוד שיכול לעזור לך,חבל שהוא עולה מלא כסף,במיוחד שאתה צריך אותו למשהו חד פעמי.

תשאל שכנים וכו,אין מצב שאף פעם מישהו לא ראה או שמע משהו.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אם אתם גרים מתחתיהם - להתקין מצלמה לכיוון מעלה, ואם מעליהם, אחת לכיוון מטה. שימו כיסוי, וברגע שהוא ייחתך, תראו את הנוול. תערב משטרה בעניין.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

להציב מצלמה ממול לחנייה המצלמת גם את הרכב ואת השכנים,

לאחר הפגיעה הראשונה, חכה, לפגיעה השנייה ולשלישית ופשוט תצבור מספיק ראיות לכך שמדובר בדבר שיטתי

לאחר מכן, תלונה במשטרה + תביעת נזיקין עצבנית.

----

פורסם

אתה יכול להוציא מהם כמה עשרות אם לא מאות אלפי שקלים טובות.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

ומה אחר כך?

לעבור דירה?

לחנות במרחקים מהבית?

אני חושב שיותר מועיל ויותר זול יהיה לקנות להם קוניאק טוב וחבילת שוקולדים טובים.

ב"מדינת חוק" שלנו תביעות, מצלמות ומשטרה לא פותרים בעיות מהסוג הזה עם אנשים כאלה.

הם רק מביאים לבעיות יותר גדולות.

ולכל הגיבורים שיתנפלו עלי עכשיו ויגידו "פחדנות, כניעה"- קל מאוד לתת עיצות מהמסך.

אבל מי שמקבל אותן צריך לשאת בתוצאות של יישומם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
ומה אחר כך?

לעבור דירה?

לחנות במרחקים מהבית?

אני חושב שיותר מועיל ויותר זול יהיה לקנות להם קוניאק טוב וחבילת שוקולדים טובים.

ב"מדינת חוק" שלנו תביעות, מצלמות ומשטרה לא פותרים בעיות מהסוג הזה עם אנשים כאלה.

הם רק מביאים לבעיות יותר גדולות.

ולכל הגיבורים שיתנפלו עלי עכשיו ויגידו "פחדנות, כניעה"- קל מאוד לתת עיצות מהמסך.

אבל מי שמקבל אותן צריך לשאת בתוצאות של יישומם.

הבעיה פה היא שהם לא עושים את זה כי יש בינינו איזה ריב... הם פשוט בריונים (לא רוצה להשתמשמ במונח ערסים..) שאומרים - לנו אין חוקים ומצפצפים על כולם. התקנת מצלמה ברחוב זו בעיה כי יגנבו/ישברו אותה וגם צריך לחבר אותה לחמשל...

פורסם

אתה יודע שברשימת הוצאות על רכישת דירה יש בדרך כלל סעיף "בדיקת שכנים" שעולה בסביבות 1500 ש"ח.

אם זאת דירה בשכירות כדאי לעבור למקום אחר.

אם הדירה בבעלותכם אני חושב שאין לכם מה לעשות -או לספוג את ההתנהגות שלהם או בכל זאת לחשוב על המעבר למקום אחר.

צר לי עוד פעם להגיד לך - עם הערסים תביעות, משטרה ומצלמות לא עוזרות, אלא עם גם אתה ערס שאין לו גבולות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

משטרה לא תעזור,אבל כמו שאמרו תביעה,גם את הערסים האלה תפחיד.

אני די בטוח שאתה יודע איזה מהרכבים בחנייה הוא שלהם במקרה הגרוע ביותר.:wink:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

לא מומלץ להחזיר בצורה ונדאלית.

• תוכן חדש...