Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ ברכישת פיג'ו 206 cc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יניב, אין מנוע 2000 אוטומט.

מסכים איתך לעניין השחור אבל לא נמכרו הרבה שחורים.

זה שיש רמאים ביד 2 זה כלום יודעים אבל עדיין זה המקום לחפש את הרכב שלך, פשוט צריך לדעת איך ולא לקנות את השטויות שמוכרים לך, ואתה לא חייב להיות מוסכניק או סוחר בשביל לא לקנות ביד 2 בלי שיעבדו עליך - פשוט תקרא את השרשור על רמאויות ביד 2 ותלמד.

פורסם
יניב, אין מנוע 2000 אוטומט.

יש מנוע 2.0 אוטומט וגם יש ידני האוטומט היה יקר משהו בסביבות ה175,000 וביגלל זה העדיפו את הידיני שהיה יותר זול מימנו לא רואים הרבה מהאוטומט כי לא הרבה קנו אותו ביגלל מהסיבה שציינתי.

יניב

פורסם

אם זה רלוונטי לך או לא, קח בחשבון את הדברים הבאים. אני מחזיק 206 GTI שנת 2000 (מנוע 2L ידנית) כבר כ שנה וחצי:

1. יש כל מיני חלקים שייחודיים למנוע אלפיים, אני מאמין שזה רלוונטי גם ל CC? למשל, אם חלקים תחליפיים הם בתפריט שלך, אז למשל משולשים חליפיים ורדיאטור חליפי - אין בנמצא.

2. אני יודע כמה עלה לי לתקן ולהחליף תשתיות ומנוע של הגג החשמלי (מקורי, רחב וגדול כזה). לא רוצה לחשוב אפילו, כמה יעלה תיקון בגג של רכב ה CC. תבדוק טוב טוב את מצב הגג. גם אם משהו מקרשק או לא זז חלק בפתיחתו תשים לב טוב טוב.

3. צריכת הדלק שלי היא כ 10.7 ק"מ לליטר, ממוצע לתקופה של 1.5 שנה. הנסיעה כוללת נסיעה בעיר ובכביש מהיר, מהירויות גבוהות לחילופין, ללא מזגן, עם חלונות וסאנ רוף פתוחים לרוב. יש ב CC תוספת משקל, קח אותה בחשבון.

4. אורות אחוריים שקופים, אני די בטוח שאין כזה דבר מקורי, התקנה מקומית, די בטוח.

5. עלויות הביטוח שלי סבירות לחלוטין לדעתי באזור ה 5K, הכל כלול. מה שכן, אני לא נהג צעיר.

6. לי אין יותר מדיי הוצאות לא צפויות - אני דואג לטפל בכל דבר בזמן ולא חוסך. ההוצאות העיקריות היו ביישור הקו הראשוני. תוודא ששמרו על האוטו מבחינה מכאנית ולא רק מהבחינה הוויזואלית. תוודא שאין תקלות מחשב ואין נוריות שלא צריכות להידלק. וצמיגים חשוב מאוד. במידה ומדובר ב 185.55 R15, תדע שזה מידה שיכולה להיות בעייתית (לא יותר מידי בעייתית, כן )

בהצלחה, יואב

יואב :arrow:

פורסם

לפותח השירשור:

אם יש לך חלום ויש לך תקציב - תחיה את החלום.

הייתה לי 206CC אדומה ותמונות אתה יכול לראות בקישור הבא:

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=21981&highlight=%E0%F8%E9%E4

היא אפילו השתתפה בפרסומת של השופרסל:

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=26534&highlight=%F9%E5%F4%F8%F1%EC

היה לי עם מנוע 2.0L ידני, ריפודי עור בצבע הרכב, בקרת אקלים דיגיטלית, חיישני אור, חיישני גשם ועוד פינוקים...

רכב מדהים שהושבת (אני לא אשם בתאונה!!!), תמונות בקישור הבא:

http://www.scale-forum.com/forum/viewtopic.php?t=28885&highlight=%E4%FA%E0%E5%F0%E4

מבחינת צריכת דלק - אם תנסע רגוע, תגיע ל-1:11 (משולב)

הכיף הוא שיש מחשב דרך שאומר לך כמה קילומטרים נשאר לך לנסוע עם המיכל. כשאתה לוחץ על הגז אתה רואה את זה יורד ואז כשאתה נוסע רגוע זה עולה.

אל תתלבט במנועים לך על ה-2.0L.

אם אתה מחליט על ה-1.6L לך על הידנית בלבד!!!!!

בשום פנים ואופן אל תתעסק עם צרפתיה אוטומטית!!!

07DSCF0024_resize_resize.JPG

פורסם

אין בעיה אחי ותודה רבה.. נשאר לי עוד חודש גג חודשיים לתקציב המלא ובינתיים אני גם התחלתי בחיפושים אחר אוטומטית (רצויה שחורה)...

פורסם

אין לך שום סיבה לקנות אוטומט. כמו שאמרו לך, מנוע 1.6 אוט' לא יזוז לך מהמקום, ומנוע 2.0 אוטומט לא קיים (לפחות בארץ, מי יודע מה קורה מחוץ לבועה..)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

בוא אני יחסוך לך את כל הבלאגן אני מוכר ביד שניה את הרכב פיג'ו 206 CC הכי מפואר והכי מפנק גם אוטומט גם רכב מטופל ביד טובה .

מצידי תשב איתי על קפה בבית נדבר על הכל לקחתי את הרכב מאפס ועכשיו הוא מיליון דולר

הגג שחור מדהים ואפור כל השאר.

גאנטים יפים , בקליות מיוחדות שאני עשיתי בהתאמה ואנג'ל איז ומושבי עור

בו תפנה אליי בפרטי נשב נדבר ונסכם על דברים רכב ששוה הרבה השקע.

פורסם

תדע מראש , אני מחפש המון זמן פזו 206CC 1600 אוטומט , כמעט כל מי שרשם יד 2 הוא יד 3 , וכמעט כולם במצב נוראי.

בסופו של דבר מצאתי 2 אנשים שמוכרים שלא פרסמו ביד 2 , כי אני התיאשתי.

ודרך אגב אנשים עם מכונית נורמלית נתקעים בלוח המון זמן ולא מוכרים כי הם רוצים מעל המחירון , לידיעתך האוטו נמכר ברמת המחירון ומטה ולא למעלה , אין ביקוש לרכב כמעט כלל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שלום לך יש לי 206 CC בצבע תכלת אפור גם אני כמוך חיפשתי אחת שחורה (כמובן שיא היופי)

אבל דבר אחד אני מבקש ממך לא לגעת ב1600 אוטומט

אני יש לי מנוע 2000 ידני תאמין לי לא עיניין של מהירות או משהו כזה אבל ברגע שאה נכנס לעקיפה או שסתם איזה פוזאיסט בא ועושה עלייך פוזה עם העגלנסר שלו אז אתה תראה אותו הרחק במראה האחורית שלך :)

עוד דבר כשאתה קונה א הרכב תצבע את כל פסי הקישוט השחורים זה נראה עלוב וזול וזה לא מתאים לסיסי :)

פורסם

קח את המיקרה CC שנת 2007 תיא אותה במחיר יפה והיא בסגנון הפיזו אם חושב לך אוטומט ניסאן אתה יכול לסמוך על הגיר שלהם..

• תוכן חדש...